Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Tikrė @ 2013 06 26, 12:43)
O priauginta geliu ar akrilu?
Aš turėjau gelinius, tai iš asmeninės patirties galiu patarti pilnai nenusiimti, o leisti pamažu nuaugti (aišku, jie neištrupėję labai). Nes silpnas ir minkštas pats nagutis buvo.

priauginta akrilu, siaip mano pacios nagai gan stiprus, bet negaliu palikt ju nuaugt nes turesiu cezario pjuvio operacija uz keliu dienu ir liepta nagus nusimt, todel ir galvoju nusilakuosiu permatomai kad nesimatytu, nes taip eis apgaut kad nupoliruoti nagai.
Atsakyti

na as rekomenduociau nieko nedeti, nebent jau buvote susidurusi su tokio tipo nuskausminimu....man liepta buvo isvis nelakuotais nagais but....bet aisku buna ir neplanuotu cezario pjuviu....

QUOTE(balleys @ 2013 06 26, 17:01)
priauginta akrilu, siaip mano pacios nagai gan stiprus, bet negaliu palikt ju nuaugt nes turesiu cezario pjuvio operacija uz keliu dienu ir liepta nagus nusimt, todel ir galvoju nusilakuosiu permatomai kad nesimatytu, nes taip eis apgaut kad nupoliruoti nagai.

Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 06 26, 15:01)
nes taip eis apgaut kad nupoliruoti nagai.

QUOTE(neja @ 2013 06 26, 15:39)
na as rekomenduociau nieko nedeti, nebent jau buvote susidurusi su tokio tipo nuskausminimu....man liepta buvo isvis nelakuotais nagais but....bet aisku buna ir neplanuotu cezario pjuviu....

bespalviu lakuoti kaip ir galima, cituoju:

"Kaip manote, kodėl prieš operacijas privalu nusivalyti rankų ir kojų nagų laką? Iš nagų galima spręsti apie deguonies kiekį kraujyje bei įvairias kitas organizmo reakcijas, taigi jie gydytojams tarsi savotiškas monitorius."
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2013 06 26, 20:03)
bespalviu lakuoti kaip ir galima, cituoju:

"Kaip manote, kodėl prieš operacijas privalu nusivalyti rankų ir kojų nagų laką? Iš nagų galima spręsti apie deguonies kiekį kraujyje bei įvairias kitas organizmo reakcijas, taigi jie gydytojams tarsi savotiškas monitorius."

man taip ir aiskino ligoninej, tai manau su bespalviu tikrai praslysiu ir neiko nesakys ax.gif karta turejau operacija, tai nenusiiminejau nagu tik nulakavau permatomu laku ir nieko nesake.
Atsakyti
turejau du cezarius...po pirmo savijauta buvo tragiska...nu nagais tikrai niekas nesidomejo.....tik prietaisu parodymais....tiek operacijos metu tiek po jos...

QUOTE(balleys @ 2013 06 26, 22:56)
man taip ir aiskino ligoninej, tai manau su bespalviu tikrai praslysiu ir neiko nesakys ax.gif  karta turejau operacija, tai nenusiiminejau nagu tik nulakavau permatomu laku ir nieko nesake.

Atsakyti
QUOTE(neja @ 2013 06 26, 23:26)
turejau du cezarius...po pirmo savijauta buvo tragiska...nu nagais tikrai niekas nesidomejo.....tik prietaisu parodymais....tiek operacijos metu tiek po jos...

tai man ir taip atrodo kad maziausiai jie tikrina tuos nagus, na bet siandien dar karta pasiklausiu nes busiu ligoninej ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 06 27, 05:22)
tai man ir taip atrodo kad maziausiai jie tikrina tuos nagus, na bet siandien dar karta pasiklausiu nes busiu ligoninej  ax.gif

Tikrina, dar ir kaip tikrina cool.gif .
Jeigu akivaizdziai uz ranku negriebia, nereiskia, kad nepaziuri.
Mano dukra buvo lakavus paprastu melynu laku, kai nusivale tai liko biski pamele tokie biggrin.gif blush2.gif . Tai ir pries operacija, ir po ejo ir ejo ziuret, gal kas pusvalandi.
Atsakyti
Laba diena,Merginos,atleiskit man uz kvaila klausima blush2.gif Bet ar sau negaleciau nusilakuot geliniu laku nagu,nelaikant po UV lempa?O gal yra koks nors lakas?Aciu
Ant nago uzlakuociau NailTek II,o paskui gelini laka ir lako dziovikli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste10: 27 birželio 2013 - 15:17
QUOTE(juste10 @ 2013 06 27, 17:16)
Laba diena,Merginos,atleiskit man uz kvaila klausima blush2.gif Bet ar sau negaleciau nusilakuot geliniu laku nagu,nelaikant po UV lempa?O gal yra koks nors lakas?Aciu

Kaip manot, ar gali džiūt UV lakas be UV spindulių? Jei būtų galima be lempos apsieit, kam jos būtų reikalingos, visos varytumėm su geliniu laku kaip su paprastu ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 27 birželio 2013 - 15:19
QUOTE(rogrinta @ 2013 06 27, 16:18)
Kaip manot, ar gali džiūt UV lakas be UV spindulių? Jei būtų galima be lempos apsieit, kam jos būtų reikalingos, visos varytumėm su geliniu laku kaip su paprastu ir vsio  biggrin.gif

Aciu
O lempa 36W,ar jos skiriasi kuom?I ka atkreipt demesi perkant?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 06 27, 15:16)

nepykit, bet ziauriai prajuokinot biggrin.gif cia tas pats kas klaustumet ar galima kirpti plaukus nenaudojant zirkliu? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2013 06 27, 16:31)
Aciu
O lempa 36W,ar jos skiriasi kuom?I ka atkreipt demesi perkant?

Tai UV lempa turi buti 36 W.

Merginos, ka galit grazaus pasiulyti is zydros spalvos,dangishkos lengvos tokios,gal net pastelines ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 birželio 2013 - 18:55