Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 20, 15:29)
Pav ant buteliuko nera, tik 225 nr kazkoks ant dugno g.gif

alessandro LAC SENSATION "FIRE AND FLAME"?

Nu kazka tokio duoda google biggrin.gif

Gaila, nerandu niekur pirkt angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 20 birželio 2013 - 21:42
QUOTE(September_Lady @ 2013 06 20, 21:37)
o kiek sluoksnių balto tepi? ar kol gražiai pasidengia, ar vieną tik kokį?

manishkis graziai dengia 2 sluoksniais.
Papildyta:
QUOTE(Kuzia @ 2013 06 20, 22:41)
alessandro LAC SENSATION "FIRE AND FLAME"?

Nu kazka tokio duoda google biggrin.gif
Gaila, nerandu niekur pirkt angel_sadangel.gif

man tai meta googlas pardes kazkokias,kur galima uzsisakyt...
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 06 20, 06:41)
O kaip nusiima ie papigiai lakiukai?

Kaip ir visi kiti.... Lengvai ir paprastai unsure.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 06 20, 08:41)
as su papigiai laku susigadinau naga, teko pavargti paskui... tai ne visi tie papigiai geri... tad patariu rinktis atidziai...

Man asmeniškai belenkokiu laku lakuojant (ilgalaikiu) nagas susigadino, tai skirtumo nejaučiu pigų dėt ar brangų, nagam vistiek jau chanaaaaa..... lotuliukas.gif Padės turbūt tik visiškas jo nuaugimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 20 birželio 2013 - 22:48
QUOTE(NORIKA @ 2013 06 20, 23:48)
Man asmeniškai belenkokiu laku lakuojant (ilgalaikiu) nagas susigadino, tai skirtumo nejaučiu pigų dėt ar brangų, nagam vistiek jau chanaaaaa..... lotuliukas.gif  Padės turbūt tik visiškas jo nuaugimas  biggrin.gif

skirtingi nagai, skirtingai viskas veikia smile.gif

as galiu pasidziaugt tik sutvirtejusiu nagu, bet naudoju tik kokybiskas priemones ir nuimineju pagal taisykles.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 20, 14:33)
UU ryshki palete thumbup.gif

O as siandiena gavau is kolezankes alessandro uv laka-tai begom lakint,nes spalva suzavejo wub.gif  bigsmile.gif  Tokios raudonos mano paleteje nera ,tokia su zeruciu,faktura gal panasi i IBD Mango.. Ziauriai gerai pigmentuota,niekas niekur nenuteka,nesigarbanoja, netraukia,vienu sluoksniu graziai pasidengia,tirstoka, patogu lakuoti,likau suzaveta bigsmile.gif  thumbup.gif Butinai nusipirksiu kokia spalvyte ir sau cool.gif Vienas minusas gal man Tope..nes mazoka blizgesio g.gif O gal as tiesiog pripratus prie savo HG ax.gif ir tai tik kvailas isitikinimas.
user posted image
user posted image
user posted image

kaip man gražu tos rawdonos spalvos wub.gif
Pabandžiau pakeisti nagų formą ir pasidažiau vasariškai ružava spalva iš IBD tik kaip visada jei neužsirašau kodo tai jau darbe nebepamenu koks doh.gif Laukiu pakritikavimo
4u.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
nuspirkau siandien kelis lakus ibi flawless. kaip jie? ar geri? nu kokia as bevale, man juos grinai ibruko pradaveja biggrin.gif o as aisku neatsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_swaja_ @ 2013 06 21, 21:07)
nuspirkau siandien kelis lakus ibi flawless. kaip jie? ar geri? nu kokia as bevale, man juos grinai ibruko pradaveja biggrin.gif o as aisku neatsisakiau biggrin.gif

esu girdejusi, kad jie sunkokai nusiimineja, asmeniskai pati nebandzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 06 20, 14:48)
bet uzsisakiau sita:

http://pics.ricardos...nails-coral.jpg

Galgi nenusivilsiu.

Jei nesunku, įdėkit paskui nagučių foto ir parašykit atsiliepimą kaip su ta "bambioške" lakuojasi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 06 22, 14:32)
Jei nesunku, įdėkit paskui nagučių foto ir parašykit atsiliepimą kaip su ta "bambioške" lakuojasi  4u.gif  4u.gif

pasirodysiu butinai, vakar jau gavau koralines spalvos buteliuka. Skaiciau nete, kad sio gamintojo spalvos nelabai atitinka pavadinima. Atsukau buteliuka pasiziureti, spalva pasirode... nu ka as zinau... gal gi ant nago atrodys koraline biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 06 21, 08:37)
kaip man gražu tos rawdonos spalvos  wub.gif
Pabandžiau pakeisti nagų formą ir pasidažiau vasariškai ružava spalva iš IBD tik kaip visada jei neužsirašau kodo tai jau darbe nebepamenu koks  doh.gif Laukiu pakritikavimo
4u.gif

Man sitaip daug geriau, bet yra dar kur ties forma padirbeti, ir lyg vienas nagiukas ant odeliu uzlakuotas, geriau palikit milimetriuka nedalakuota,taip isvengsit atsokimu toje vietoje smile.gif
Atsakyti
pagelbekyt prasau 4u.gif
perdege lemputes ir niekur parduotuvese tokiu neradau, tai pirkau Dagivoje nauja uw lempa. Bet senos irgi nenoriu ismesti, matau parduoda internetu panasias lemputes, kaip cia netikrinant nupirkti? kaip zinot ar tinka mano lempai? i ka reikia kreipti demesi kad lempute tinka butent mano lempai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 23, 15:10)
pagelbekyt prasau 4u.gif
perdege lemputes ir niekur parduotuvese tokiu neradau, tai pirkau Dagivoje nauja uw lempa. Bet senos irgi nenoriu ismesti, matau parduoda internetu panasias lemputes, kaip cia netikrinant nupirkti? kaip zinot ar tinka mano lempai? i ka reikia kreipti demesi kad lempute tinka butent mano lempai? 4u.gif

As ziureciau I watus ir kistuka,bet geriausiai me internetine I pard. Pirkti
Atsakyti