merginos idomu kaip padaryti toki dizaina nagu gal uzmatet kur lipduku panasiu ?
http://www.novysmich...ro-striplac.jpg
[quote=Jolkuce,2013 06 20, 16:33]
UU ryshki palete
O as siandiena gavau is kolezankes alessandro uv laka-tai begom lakint,nes spalva suzavejo Tokios raudonos mano paleteje nera ,tokia su zeruciu,faktura gal panasi i IBD Mango.. Ziauriai gerai pigmentuota,niekas niekur nenuteka,nesigarbanoja, netraukia,vienu sluoksniu graziai pasidengia,tirstoka, patogu lakuoti,likau suzaveta Butinai nusipirksiu kokia spalvyte ir sau Vienas minusas gal man Tope..nes mazoka blizgesio O gal as tiesiog pripratus prie savo HG ir tai tik kvailas isitikinimas.
O koks pavadinimas ar numeriukas? Vis grižtu pasižiureti, ne galiu akies atitraukti
UU ryshki palete
O as siandiena gavau is kolezankes alessandro uv laka-tai begom lakint,nes spalva suzavejo Tokios raudonos mano paleteje nera ,tokia su zeruciu,faktura gal panasi i IBD Mango.. Ziauriai gerai pigmentuota,niekas niekur nenuteka,nesigarbanoja, netraukia,vienu sluoksniu graziai pasidengia,tirstoka, patogu lakuoti,likau suzaveta Butinai nusipirksiu kokia spalvyte ir sau Vienas minusas gal man Tope..nes mazoka blizgesio O gal as tiesiog pripratus prie savo HG ir tai tik kvailas isitikinimas.
O koks pavadinimas ar numeriukas? Vis grižtu pasižiureti, ne galiu akies atitraukti
QUOTE(adusia @ 2013 06 20, 17:16)
Pav ant buteliuko nera, tik 225 nr kazkoks ant dugno
[quote=adusia,2013 06 20, 17:16]
UU ryshki palete
[/quote]
O kur galima gauti tokios firmos lako nusipirkti? ypac domina pirkimas internetu
UU ryshki palete
[/quote]
O kur galima gauti tokios firmos lako nusipirkti? ypac domina pirkimas internetu
QUOTE(ing0501 @ 2013 06 20, 15:49)
Labai gražios spalvytes. O kur jas užsisakyti ? Ebay?
Alessandro tai platina pas mus VLn sis salonas https://www.facebook...essandroLietuva ,o young nails nezinau
Papildyta:
QUOTE(alady @ 2013 06 20, 17:30)
Tai mnau parasius jiems, paklausi, manau tikrai siuncia
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 20, 14:33)
UU ryshki palete
Aš mėgėja ryškalų
Išbandžiau tą IBD ant nagų, prasikeikiau.. nes sluoksnių skaičių jau pamečiau.. pliusas tas, kad nesigarbanoja net ir daugiau užtepus ir atspalvis toks švelniai persikinis bet storis vos ne gelinių nagų gavosi
Ant kojų IBD Jupiter Blue, kažkokia ji labai jau žydra foto gaunasi, gyvai ji man gražesnė, tokia murziukė su žalsvu atspalviu
Čia ant rankų nagu goodie Two shoes? Jei taip tai visai neblogai atrodo ) reiks ir man pabandyti kokius 5 sl dėti
O man iškilo toks klausimas, tos kurios dirbate namie, kaip sterilozuojate įrankius? Ar mirkote? Aš turiu nenaudojama mikrobangų sterilozatoriu kažin jei ten sterilozuociau įrankius? Ar neužtenka temp? Aeip dar turiu ir elektrinį avento, bet kažkaip gaila ten kelis įrankius kisti į ji:)
O man iškilo toks klausimas, tos kurios dirbate namie, kaip sterilozuojate įrankius? Ar mirkote? Aš turiu nenaudojama mikrobangų sterilozatoriu kažin jei ten sterilozuociau įrankius? Ar neužtenka temp? Aeip dar turiu ir elektrinį avento, bet kažkaip gaila ten kelis įrankius kisti į ji:)
QUOTE(ing0501 @ 2013 06 20, 18:32)
Čia ant rankų nagu goodie Two shoes? Jei taip tai visai neblogai atrodo ) reiks ir man pabandyti kokius 5 sl dėti
Taip, šita spalvytė ant rankų
Atsimenu Jolkuce rašė, kad po tokiom skystom spalvom tepa kažkurią iš HG kaip pagrindą, ar klystu? Gal galėtumėt priminti?
Nes atrodo gražiai, bet man paprastai kuo daugiau sluoksnių, tuo greičiau pradeda luptis
QUOTE(Tikrė @ 2013 06 20, 19:43)
Taip, šita spalvytė ant rankų
Atsimenu Jolkuce rašė, kad po tokiom skystom spalvom tepa kažkurią iš HG kaip pagrindą, ar klystu? Gal galėtumėt priminti?
Nes atrodo gražiai, bet man paprastai kuo daugiau sluoksnių, tuo greičiau pradeda luptis
Taip, tepu balta laka,po mazos pigmentacijos spalvomis
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 20, 18:45)
Taip, tepu balta laka,po mazos pigmentacijos spalvomis
Būtent HG baltą?
QUOTE(Tikrė @ 2013 06 20, 19:47)
Būtent HG baltą?
belenkoki galijma tepti, as Orlio balta turiu
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 20, 20:08)
belenkoki galijma tepti, as Orlio balta turiu
o kiek sluoksnių balto tepi? ar kol gražiai pasidengia, ar vieną tik kokį?