Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mintaute @ 2013 06 19, 23:08)
Prašau patarkite,noriu pradėti sau namuose tvarkytis nagučius noriu ilgalaikio gelinio lakavimo nežinau kokių priemonių reikia,nenoriu daug investuoti pinigėlių,prašau jūsų pagalbos kur galėčiau įsigyti smile.gif

Paciam pirmam puslapi yra viskas lb smulkei surasya.netingekit pasiieskot ir paskaityt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 06 19, 22:20)
Paciam pirmam puslapi yra viskas lb smulkei surasya.netingekit pasiieskot ir paskaityt doh.gif

tai,kad ten tik harmony gelish priemonės,apie jas tik aprašyta,negi visos su jomis tik ir užsiima smile.gif
man per brangu,todel ir klausiu patarimo pigesnio varianto norėčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintaute: 19 birželio 2013 - 21:33
QUOTE(mintaute @ 2013 06 19, 23:08)
Prašau patarkite,noriu pradėti sau namuose tvarkytis nagučius noriu ilgalaikio gelinio lakavimo nežinau kokių priemonių reikia,nenoriu daug investuoti pinigėlių,prašau jūsų pagalbos kur galėčiau įsigyti smile.gif

Jeigu norite vidutinio gero varianto - rinkites IBD. Jeigu dar pigesnio - imkit Perfect Nails
Nors man asmeniskai IBD beveik prilygsta Harmoniui. Cia turbut kaip kam....
Atsakyti
QUOTE(mintaute @ 2013 06 19, 20:08)

As irgi naudojuosi tik savo reikmems, tai pradziai nusipirkau va sita rinkinuka (visos priemones buvo mini) http://www.sensation...com/starter-kit Mokejau 90 euru, gel base and top coat uzteko kokiems 7 menesiams.O sia savaite nusipirkau tik papildyma http://www.sensation.../essentials-kit uz 29 eurus.Nagu lakus siunciuosi is ebay, perku harmony gelish smile.gif Nezinau, gal ir negerai maisyt skirtingas firmas g.gif Bet is savo puses del to maisymo negaliu nieko blogo pasakyt, nusilakavus issilaiko 2-3 savaites (isskyrus "allure" spalvyte).
Gal daugiau zinancios kazka patars, del to firmu maisymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REER: 19 birželio 2013 - 22:29
QUOTE(mintaute @ 2013 06 19, 21:32)
tai,kad ten tik harmony gelish priemonės,apie jas tik aprašyta,negi visos su jomis tik ir užsiima smile.gif
man per brangu,todel ir klausiu patarimo pigesnio varianto norėčiau smile.gif

IBD, EZFlow priemonėm naudojuos, visai skirtumo didelio nejaučiu tarp brangiųjų ir šitų...
O šiaip cekaunumo dėlei papirkau kelis pigeniukus iš ebay kiniečių po 4-5$ lakiukus, nu ir ką galiu pasakyt - lakuojasi ne ką prasčiau, aišku laikymo prasme gal ir ne taip patvarūs, bet daikų manikiūrą galima pasidaryt drinks_cheers.gif Svarbiausia netaupyti bazei, topui, o lakiukai gali būti ir papigiai pirkti.... 4u.gif
Atsakyti
[quote=teresiukas3,2013 06 19, 21:20]...............

Pigiai ir gerai siaip nebuna mirksiukas.gif esu ir as savamoksle- bet pirkausi viska harmony- naudoju jau metai- ir nesigailiu....... bent jau laiko normaliai lakai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 06 20, 00:29)
IBD, EZFlow priemonėm naudojuos, visai skirtumo didelio nejaučiu tarp brangiųjų ir šitų...
O šiaip cekaunumo dėlei papirkau kelis pigeniukus iš ebay kiniečių po 4-5$ lakiukus, nu ir ką galiu pasakyt - lakuojasi ne ką prasčiau, aišku laikymo prasme gal ir ne taip patvarūs, bet daikų manikiūrą galima pasidaryt  drinks_cheers.gif  Svarbiausia netaupyti bazei, topui, o lakiukai gali būti ir papigiai pirkti....  4u.gif

O kaip nusiima ie papigiai lakiukai?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 06 19, 23:29)
O šiaip cekaunumo dėlei papirkau kelis pigeniukus iš ebay kiniečių po 4-5$ lakiukus, nu ir ką galiu pasakyt - lakuojasi ne ką prasčiau, aišku laikymo prasme gal ir ne taip patvarūs, bet daikų manikiūrą galima pasidaryt  drinks_cheers.gif  Svarbiausia netaupyti bazei, topui, o lakiukai gali būti ir papigiai pirkti....  4u.gif

as su papigiai laku susigadinau naga, teko pavargti paskui... tai ne visi tie papigiai geri... tad patariu rinktis atidziai...

aisku gal cia mano ir nagas labai inoringas...
Atsakyti
Gavau užsakytas naujas spalvytes, gaila, kad Nagavita nebeturėjo Papaya Princess.. Bet taip pat norėta Goodie Two Shoes vis tik nenuvylė, skystoka, bet man patinka (nuotraukoje ties mažuoju piršteliu, sluoksnių atrodo 5 g.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 06 20, 10:22)
Gavau užsakytas naujas spalvytes, gaila, kad Nagavita nebeturėjo Papaya Princess.. Bet taip pat norėta Goodie Two Shoes vis tik nenuvylė, skystoka, bet man patinka (nuotraukoje ties mažuoju piršteliu, sluoksnių atrodo 5 g.gif )

UU ryshki palete thumbup.gif

O as siandiena gavau is kolezankes alessandro uv laka-tai begom lakint,nes spalva suzavejo wub.gif bigsmile.gif Tokios raudonos mano paleteje nera ,tokia su zeruciu,faktura gal panasi i IBD Mango.. Ziauriai gerai pigmentuota,niekas niekur nenuteka,nesigarbanoja, netraukia,vienu sluoksniu graziai pasidengia,tirstoka, patogu lakuoti,likau suzaveta bigsmile.gif thumbup.gif Butinai nusipirksiu kokia spalvyte ir sau cool.gif Vienas minusas gal man Tope..nes mazoka blizgesio g.gif O gal as tiesiog pripratus prie savo HG ax.gif ir tai tik kvailas isitikinimas.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 20, 14:33)
UU ryshki palete thumbup.gif

O as siandiena gavau is kolezankes alessandro uv laka-tai begom lakint,nes spalva suzavejo wub.gif

Labai grazi spalva. Alessandro uv laka ir as ziurinejau, bet uzsisakiau sita:

user posted image

Galgi nenusivilsiu.
Atsakyti
Labai gražios spalvytes. O kur jas užsisakyti ? Ebay? smile.gif
Atsakyti