Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(DziuguteS @ 2013 06 18, 21:35)
cia turbut apie toki reikala kalbama http://www.zunda.lt/...troller=product  g.gif

taip taip, apie ta pati smile.gif
Atsakyti
Inoringoji HARMONY GELISH A Mint Of Spring 2 sluoksniai ir Orly White tips 2 sluoksniai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 19, 16:21)
Inoringoji HARMONY GELISH A Mint Of Spring 2 sluoksniai ir Orly White tips 2 sluoksniai smile.gif

nu kaip grazu, negaliu atsigrozet, man ta mint spalva tokia vasariska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 19, 15:21)

wub.gif
is kur tu gauni klienciu su tokiom graziom nagu formom, plokstelem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 19, 16:21)

wub.gif labai idomus derinukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgin@: 19 birželio 2013 - 18:22
QUOTE(_swaja_ @ 2013 06 19, 18:22)

is kur tu gauni klienciu su tokiom graziom nagu formom, plokstelem  biggrin.gif

man atrodo, čia manikiūrininkės darbas, padaryti gražią nagų formą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 19, 17:21)
[

Gražu bigsmile.gif Tai va pas mane tokia pat spalva PN 16,7, kurios foto mečiau į FB grupę, ir kuri visiškai neįnoringa thumbup.gif Gaila,kad mano fotikas "nepaima" tos spalvos, padaro kažkokia žydrą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 19 birželio 2013 - 19:50
QUOTE(September_Lady @ 2013 06 19, 19:20)
man atrodo, čia manikiūrininkės  darbas, padaryti gražią nagų formą  biggrin.gif

turejau omeny pacia plokstele, ilga tokia, grazia biggrin.gif nes Jolkuce's visi imesti darbeliai ant tokiu graziu nagu smile.gif o pas mane gal 2 klientes is visu tokia nagu forma teturi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_swaja_ @ 2013 06 19, 20:26)
turejau omeny pacia plokstele, ilga tokia, grazia biggrin.gif nes Jolkuce's visi imesti darbeliai ant tokiu graziu nagu smile.gif o pas mane gal 2 klientes is visu tokia nagu forma teturi biggrin.gif

man atrodo, Jolkuce negražių plokštelių nefotografuoja ir mums nerodo hihihi.gif
kitas pastebėjimas, kad paauginus šiek tiek nagus, galima suformuoti labai dailią nagų formą, nesvarbu, kad trumpa plokštelė, ar plati ax.gif tereikia damas įtikinti, kad gražu buki nagai, nes kai kurios tikrai užsiciklinusios ant paprastai suapvalintų nagų doh.gif

p.s. jolkuces darbelis labai dailus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo September_Lady: 19 birželio 2013 - 20:33
QUOTE(_swaja_ @ 2013 06 19, 21:26)

Butent siti nageliai tai liudni pas panele, maziukai tokie kaip zirniukai, kiek iseina paauginom ilgi, bet cia ilgiausia ka gali ji nesiot, nes nagai sluoksnniuojas iki puses trupa..Tai cia ta forma ir plokstele gal atrodo ,kad ideali daugiau.O mergu tai su visokiom nagem turiu, alia gi nerodysiu kokiu knopkiu,todel fotkem zinoma renkuos grazesnius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(September_Lady @ 2013 06 19, 21:33)
man atrodo, Jolkuce negražių plokštelių nefotografuoja ir mums nerodo hihihi.gif
kitas pastebėjimas, kad paauginus šiek tiek nagus, galima suformuoti labai dailią nagų formą, nesvarbu, kad trumpa plokštelė, ar plati  ax.gif tereikia damas įtikinti, kad gražu buki nagai, nes kai kurios tikrai užsiciklinusios ant paprastai suapvalintų nagų  doh.gif

p.s. jolkuces darbelis labai dailus  4u.gif

drinks_cheers.gif butent, ir visai nebutina tureti idealius nagus.
Atsakyti
as kad ir kiek noriu daryti nagus bukiukus, niekas nesutinka schmoll.gif nu mano klientes tokios zinancios ko nori biggrin.gif net nagu daile jos pacios man susako smile.gif nu kaip sakant yra kaip yra, svarbu kad isvis turiu klienciu biggrin.gif
Atsakyti
Prašau patarkite,noriu pradėti sau namuose tvarkytis nagučius noriu ilgalaikio gelinio lakavimo nežinau kokių priemonių reikia,nenoriu daug investuoti pinigėlių,prašau jūsų pagalbos kur galėčiau įsigyti smile.gif
Atsakyti