Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(~saulyte~ @ 2013 06 17, 21:05)
Ka patartumete? Kaip stiprinti nagus?

parašysiu kaip aš stiprinu. Įsipilu į sriubinę lėkštę šilto vandens (kokius 2-3 cm., na, kad apsemtų nagus), įdedu vieną su kaupu šaukštelį citrinų rūgštelės. Kai ji ištirpsta, tada vienos rankos nagus palaikau 5 minutes, paskui kitos rankos nagus palaikau 5 minutes. Ir taip stengiuosi kasdien. Nagai yra sustiprėję 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 17 birželio 2013 - 22:09
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 17, 16:41)
led lempoj rekomenduojama 1min laikyti..tai UV lempoje 2 min drasiai.Siaip jei riebiai varai, gali pasitaikyt garbana biggrin.gif Bet jei su saiku ir pagal taisykles, negarbanoja man, as is vieno sluoknio piesiu visad, merginos cia minejo, kad kaikurioms is 2 sluokniu patogiau 4u.gif

nail.gif aciu,kaip sakant bandau darau smile.gif
Atsakyti
HG Rendezvous (3sluoksniai), dizainas cia jau is priauginamu nagu sferos...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 18, 09:57)
HG Rendezvous  (3sluoksniai), dizainas cia jau is priauginamu nagu sferos...
user posted image

gražu wub.gif ir spalva tokia sodri thumbup.gif nežinau kodėl bet man kažkaip tos ryškios rožinės,persikinės spalvos kažkaip nelimpa nors atrodo vasara doh.gif man norisi tokių tamsesnių spalvų,gal čia man kas negerai mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birmania: 18 birželio 2013 - 10:26
QUOTE(Birmania @ 2013 06 18, 11:26)
gražu  wub.gif ir spalva tokia sodri  thumbup.gif nežinau kodėl bet man kažkaip tos ryškios rožinės,persikinės spalvos kažkaip nelimpa nors atrodo vasara  doh.gif man norisi tokių tamsesnių spalvų,gal čia man kas negerai  mastau.gif

NU man si spalva labai patinka paciai, tokia ryshki gesinta shaltibarstine-burokine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 18, 11:57)
HG Rendezvous  (3sluoksniai), dizainas cia jau is priauginamu nagu sferos...

Tavo darbas kaip visada wub.gif Nei pridėsi nei atimsi smile.gif
Atsakyti
swaja ir Jolkuce labai gražiai, nagų formos tobulos 4u.gif
Atsakyti
Jolkuce tavo darbelis thumbup.gif man si spalva labai panasi i PN, tik nepamenu skaiciuku doh.gif biggrin.gif
**Gin** aciu, nors man toli grazu iki tobulos formos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_swaja_ @ 2013 06 18, 16:53)
Jolkuce tavo darbelis  thumbup.gif  man si spalva labai panasi i PN, tik nepamenu skaiciuku  doh.gif  biggrin.gif
**Gin** aciu, nors man toli grazu iki tobulos formos smile.gif

Aciu visoms uz pagyras, o tamstai ne tep ir toli jau iki tos formos,nesikuklinam biggrin.gif Tikrai grazus darbas tvarkingas prancuzas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 18, 16:56)
Aciu visoms uz pagyras, o tamstai ne tep ir toli jau iki tos formos,nesikuklinam biggrin.gif Tikrai grazus darbas tvarkingas prancuzas thumbup.gif

blush2.gif 4u.gif

iskilo klausimas, kas per du vienas yra tas daiktas: Pieštukas odelėms šalinti su aliejais? biggrin.gif kaip juo naudotis reik, ir ar jis duoda naudos?
Atsakyti
QUOTE(_swaja_ @ 2013 06 18, 21:15)
blush2.gif  4u.gif

iskilo klausimas, kas per du vienas yra tas daiktas: Pieštukas odelėms šalinti su aliejais? biggrin.gif kaip juo naudotis reik, ir ar jis duoda naudos?

Apie koki butent sneki? rolleyes.gif Siaip belenkoks reikalas su aliejais yra tik pliusas, pamaitina suminkstina odeles, nesherpetoja jos aplink nagus, netrukineja tuo paciu ri nagas pamaitinamas ir t.t.
Atsakyti

cia turbut apie toki reikala kalbama http://www.zunda.lt/...troller=product g.gif
Atsakyti