Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Alincia @ 2013 06 17, 16:48)
Aciu,  4u.gif  as taip ir manau, tai nebandziau pilnai, bet turiu ideja vienam naguciui taip padaryt draugei pirslyboms , kad butu papuostas nagas, pries uzdedant deimanta  lotuliukas.gif
Tai tada irgi lipinsim tik gabalais  rolleyes.gif

pabandyk ant saves i bus aishku, sakau gal strukturiniu perdengti geriau butu g.gif Na reiks isbandyt kadu nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 06 17, 11:07)
Sveikos mergaites,lb prasau pasiulykit grazia koralo spalva,lb noriu.reikia pasidaryti is nagavitos uzsakima internetu ir pasimeciau nzn kokia cia spalva isimest smile.gif ir dar koks ilgalaikio lako nuemejas paciu paciausiasa? paziurejau kad IBD yra ir kaina geresne nei harmony,kaip jis jum?

mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu konad dvipusi stampuka ir viena plokstele, bei turiu kita plokstele, uz kuria su stampuku mokejau 4lt. Nu pastarieji man daug geresni, daug geriau atsispaudzia:smile.gif gal nemoku elgtis su dvigubu:)

QUOTE(ing0501 @ 2013 06 17, 13:19)
Sakykite merginos kas naudojant konad stampukus, jis yra guminis ar toks kaip iš kempineles? Užsisakiau iš ebay ale konad ( iš kinieciu) nu tai nzn.... Gal plokšteles rastas per mažai ireztas, nes man ne pasiima lakas ant stampuko kai nuvalau pertekliu... O gal reikia igudziu? bet namanau, kad cia labai jau ju reikia. Jau simtaji karta kartoju sau., kad nepirksiu prekių už kurias niekas negarantuoja... Ir se tau kad nori, nesusilaikiau smile.gif ko gero vėl eilinį karta kinieciai nuvylė sad.gif
Papildyta:
Zyzna:  man pirmasis jūsų variantas labai gražus  ax.gif labai tvarkingai nagai atrodo.

O jus kai lakuojate geliniu laku darote sausa manikiūrą? Mums per seminarą minėjo kad slapio nevalia daryti g.gif

Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 06 17, 10:02)
bijau, kad po gimdymo galvosi, kaip cia issimiegoti o ne kaip nagus nusilakuoti.

Nebūtinai biggrin.gif Nei su vienu, nei su kitu sūnum neteko naktimis pušinėt biggrin.gif Tai ir nagai ne ką mažiau rūpėjo nei iki gimdymo lotuliukas.gif

QUOTE(Tikrė @ 2013 06 17, 13:47)
Dar klausimėlis, gal yra iš gelinių lakų kažkas panašaus į tokį:
user posted image
Jei ne iš gelinių, gal kokį ir paprastą ne už milijoną įperkamą žinot? 4u.gif

Va čia kažkas tokio, pati ieškojau internete, nes labai man gražu tokie metalic nagai wub.gif
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2648
Atsakyti
QUOTE(ing0501 @ 2013 06 17, 14:51)
Goodie two shoes na prašau. Bet pirma karta lakuojant buvo žymiai skystesnis. Dabar jau sutirstejo blink.gif  ir nepamirškite kad spalva tepta ant balto tipso:)

Na tikrai "kūdoka" spalvytė, bet man atspalvis atrodo neblogas ax.gif Blizgučiai smulkūs čia teisingai nuotraukoje atrodo?
Vis tik užsisakiau, dar priedo pasiėmiau dvi. Įdomu, kodėl Nagavitoje kai kurie IBD lakai tik 45 Lt kainuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikrė: 17 birželio 2013 - 17:45
QUOTE(Tikrė @ 2013 06 17, 17:16)
Na tikrai "kūdoka" spalvytė, bet man atspalvis atrodo neblogas ax.gif Blizgučiai smulkūs čia teisingai nuotraukoje atrodo?

Taip yra smulkiu blizguciu smile.gif

Neja: o gal atsimenate kur pirkote stampuka ? Ar foto Gal galite ikelti ax.gif
Atsakyti
pirkau uk svarinej stai toki http://www.ebay.co.u...=item5af23e40f2 . plokstele nuvalau su konad skraperiu.

QUOTE(ing0501 @ 2013 06 17, 20:59)
Taip yra smulkiu blizguciu smile.gif
Neja: o gal atsimenate kur pirkote stampuka ? Ar foto Gal galite ikelti  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neja: 17 birželio 2013 - 19:49
turiu ir as ta googie two shoes spalvyte... man ji labai patinka...
kazkada keliau su ja daryta prancuza
Atsakyti
Sveikos. pareinu ir as su savo darbu smile.gif
HG desert sands, galiukai sheek white
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 06 17, 15:48)
Aciu,  4u.gif  as taip ir manau, tai nebandziau pilnai, bet turiu ideja vienam naguciui taip padaryt draugei pirslyboms , kad butu papuostas nagas, pries uzdedant deimanta  lotuliukas.gif
Tai tada irgi lipinsim tik gabalais  rolleyes.gif

bandziau as 2 nagus papuosti folija, bet padendengiau tik 1 sluoksniu topu, zinok atnesiojo ilgai, tik su laiku kai topas nusitrine filija pradejo siek tiek luptis, tai reikia butinai dengti 2 sluksniais topa 4u.gif
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2013 06 17, 13:58]
kaip sau,gal ir neblogai,zinoma yra kur tobuleti,nes dazniausia prancuzui keliami itin dideli griezti reikalavimai,kad jis atrodytu nepriekaistingai smile.gif
Papildyta:

Tai jau taip thumbup.gif Bet kartais uzeinu cia, tai parodziau kokie mano nagai biggrin.gif Siandien kaip tik lakavau. Tobulumo as tikrai nepasieksiu, rankos dreba lotuliukas.gif kai reikia juostele uzbrezti.

Atsakyti
Sveikos, merginos. Labai nedrasu i Jus kreiptis patarimo ir isiterpti tarp tokiu grozybiu. Perskaiciau visa temuke, deja, atsakymo neradau. Pries ilgalaiki gelini nagu lakavima mano nagai buvo labai trapus, skilinejo, sluoksniavosi. Tad pasiryzau ilgalaikiam geliniam lakavimui.Labai patinka toks lakavimo budas tik deja, tas grozis tesiasi trumpai ir gan ne pigus. Manieji nagai labai greitai auga ir jau po poros savaiciu buna nuaugusi nago saknis apie 4 mm ( net pora manikiurininkiu stebejosi ). Man tai jau negrazu.Kas 2 sav begti pas manikiurininke per brangu, o ir laiko nera marios. Dabar suku galva, kad man gal reiktu nusiimti ta geli ir vel grizti prie savu naturaliu nagu? Bet bijau pagalvoti kokio minkstumo bus manieji nagai... schmoll.gif Ka patartumete? Kaip stiprinti nagus? Skaiciau pas Jus temukeje, kad reiktu leisti nagams pailseti bent po 3 sav.Bet kaip juos islaikyti tuo metu tvarkingus? O gal meginti paciai darytis gelini lakavima ( labai megstu krapstytis, daryti smulkius darbelius, be to esu labai reikli savo nagams, bet bijau, kad nesugebesiu)? 4u.gif
Atsakyti