Sveikos, merginos. Labai nedrasu i Jus kreiptis patarimo ir isiterpti tarp tokiu grozybiu. Perskaiciau visa temuke, deja, atsakymo neradau. Pries ilgalaiki gelini nagu lakavima mano nagai buvo labai trapus, skilinejo, sluoksniavosi. Tad pasiryzau ilgalaikiam geliniam lakavimui.Labai patinka toks lakavimo budas tik deja, tas grozis tesiasi trumpai ir gan ne pigus. Manieji nagai labai greitai auga ir jau po poros savaiciu buna nuaugusi nago saknis apie 4 mm ( net pora manikiurininkiu stebejosi ). Man tai jau negrazu.Kas 2 sav begti pas manikiurininke per brangu, o ir laiko nera marios. Dabar suku galva, kad man gal reiktu nusiimti ta geli ir vel grizti prie savu naturaliu nagu? Bet bijau pagalvoti kokio minkstumo bus manieji nagai...
Ka patartumete? Kaip stiprinti nagus? Skaiciau pas Jus temukeje, kad reiktu leisti nagams pailseti bent po 3 sav.Bet kaip juos islaikyti tuo metu tvarkingus? O gal meginti paciai darytis gelini lakavima ( labai megstu krapstytis, daryti smulkius darbelius, be to esu labai reikli savo nagams, bet bijau, kad nesugebesiu)?