Sakykite merginos kas naudojant konad stampukus, jis yra guminis ar toks kaip iš kempineles? Užsisakiau iš ebay ale konad ( iš kinieciu) nu tai nzn.... Gal plokšteles rastas per mažai ireztas, nes man ne pasiima lakas ant stampuko kai nuvalau pertekliu... O gal reikia igudziu? bet namanau, kad cia labai jau ju reikia. Jau simtaji karta kartoju sau., kad nepirksiu prekių už kurias niekas negarantuoja... Ir se tau kad nori, nesusilaikiau ko gero vėl eilinį karta kinieciai nuvylė
Papildyta:
Zyzna: man pirmasis jūsų variantas labai gražus labai tvarkingai nagai atrodo.
O jus kai lakuojate geliniu laku darote sausa manikiūrą? Mums per seminarą minėjo kad slapio nevalia daryti
ing0501, ačiū
aš nemirkau nagų niekada prieš ilgalaikį
Ar naudojat pH bond? Dariau eksperimentą, vieną ranka lakavau be, kitą-su bondu. po 6dienų dviejų nagų galiukai tepti bondu atšoko mesiu aš ji velniop turbūt...
aš nemirkau nagų niekada prieš ilgalaikį
Ar naudojat pH bond? Dariau eksperimentą, vieną ranka lakavau be, kitą-su bondu. po 6dienų dviejų nagų galiukai tepti bondu atšoko mesiu aš ji velniop turbūt...
QUOTE(ing0501 @ 2013 06 17, 12:19)
Sakykite merginos kas naudojant konad stampukus, jis yra guminis ar toks kaip iš kempineles? Užsisakiau iš ebay ale konad ( iš kinieciu) nu tai nzn.... Gal plokšteles rastas per mažai ireztas, nes man ne pasiima lakas ant stampuko kai nuvalau pertekliu... O gal reikia igudziu? bet namanau, kad cia labai jau ju reikia. Jau simtaji karta kartoju sau., kad nepirksiu prekių už kurias niekas negarantuoja... Ir se tau kad nori, nesusilaikiau ko gero vėl eilinį karta kinieciai nuvylė
as pirkau Konad stampukus ne is kitaicu bet pas mane ta pati problema galvojau gal nusinesiojo pats stampukas guminis, nusipirkau nauja, vos kelis kartus sau pasidariau ir vel ta pati beda, net nezinau nuo ko tai priklauso
Papildyta:
QUOTE(zyzna @ 2013 06 17, 12:06)
Laba, žiūriu metat foto tai ir aš įlysiu
Čia paprastas lakavimas HG Light Elegant, atrodo 3 sluoksniai
labai grazu tvarkingi ir atrodo naturaliai.
[quote=ing0501,2013 06 17, 12:19]
alay:
As naudoju konad stampukus tai jis guminis toks. Is pradziu pagailejau pinigu ir is kinieciu parsisiunciau stampuka ir ploksteles pinigai ismesti i bala. man ir pasirode kad israizymas nepakankamai gilus. As dar galvojau kad ir lakas paprastas tiks... Parsisiunciau viska is Konad stampa ploksteles ir laka spicelu dabar viskas aisku kainavo bet ka darysi
Papildyta:
O kodel negalima pries lakavima daryti slapio manikiuro? Del gresmes iveisti grybeli? ar kad atsoks greitai?
alay:
As naudoju konad stampukus tai jis guminis toks. Is pradziu pagailejau pinigu ir is kinieciu parsisiunciau stampuka ir ploksteles pinigai ismesti i bala. man ir pasirode kad israizymas nepakankamai gilus. As dar galvojau kad ir lakas paprastas tiks... Parsisiunciau viska is Konad stampa ploksteles ir laka spicelu dabar viskas aisku kainavo bet ka darysi
Papildyta:
O kodel negalima pries lakavima daryti slapio manikiuro? Del gresmes iveisti grybeli? ar kad atsoks greitai?
QUOTE(zyzna @ 2013 06 17, 11:06)
O čia 2sl HG Little Princes, galiukas Quen Of Hearts ir truputis Shampagne patapšnota. Aš suprantu, kad reikia dirbti dirbti ir atkalsiu ranką, nu bet... ar nagai per ilgi/per trumpi, nu nėra vaizdo
Nežinau kaip gyvai, bet foto man net labai dailiai žiūrisi
Gal kuri esate bandžiusi šitą spalvytę:
Renkuosi tarp jos ir Papaya Princess..
QUOTE(zyzna @ 2013 06 17, 12:06)
Laba, žiūriu metat foto tai ir aš įlysiu
O čia 2sl HG Little Princes, galiukas Quen Of Hearts ir truputis Shampagne patapšnota. Aš suprantu, kad reikia dirbti dirbti ir atkalsiu ranką, nu bet... ar nagai per ilgi/per trumpi, nu nėra vaizdo
man patiko,tvarkinga grazu.
QUOTE(Tikrė @ 2013 06 17, 12:52)
Nežinau kaip gyvai, bet foto man net labai dailiai žiūrisi
Aš turiu goodie twoshoes. Visiškai foto neatitinka realybės. Jo yra per matoma su blozguciu. Gal šiek tiek ir yra tos persiko spalvos. Mano pirmasis lakas buvo
QUOTE(alicija.ali @ 2013 06 17, 12:07)
Kad siuo metu rodosi visos megejos ir as parodysiu savo nagus.
Lakuoju tik sau, megstu labiausiai prancuza,tik mano nagai kreivokos formos prie odeliu. Bet yra kaip yra.
Lakuoju tik sau, megstu labiausiai prancuza,tik mano nagai kreivokos formos prie odeliu. Bet yra kaip yra.
kaip sau,gal ir neblogai,zinoma yra kur tobuleti,nes dazniausia prancuzui keliami itin dideli griezti reikalavimai,kad jis atrodytu nepriekaistingai
Papildyta:
QUOTE(ing0501 @ 2013 06 17, 13:56)
Aš turiu goodie twoshoes. Visiškai foto neatitinka realybės. Jo yra per matoma su blozguciu. Gal šiek tiek ir yra tos persiko spalvos. Mano pirmasis lakas buvo
uztepk ant kokio tipso kelis sluoknius parodyk gyvai,idomu labai kaip ji gyvai atrodo.
QUOTE(ing0501 @ 2013 06 17, 11:19)
O jus kai lakuojate geliniu laku darote sausa manikiūrą? Mums per seminarą minėjo kad slapio nevalia daryti
Sau darausi ir po mirkymo, nes man laiko bet kuriuo atveju kaip prilituotas tas ilgalaikis. Draugėms darau sausą (aš savamokslė, tiesiog iš asmeninės patirties mokausi )
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 17, 12:58)
uztepk ant kokio tipso kelis sluoknius parodyk gyvai,idomu labai kaip ji gyvai atrodo.
Rimtai, parodykit Nes man dzin, kad daug sluoksnių reikia, bile kad tokia švelni persikinė spalvytė gautųsi Iš ryškalų turiu HG Tiger Blossum, pasakiška spalva, bet norisi ir kažkokios švelnesnės panašaus tono..
QUOTE(Tikrė @ 2013 06 17, 13:02)
Sau darausi ir po mirkymo, nes man laiko bet kuriuo atveju kaip prilituotas tas ilgalaikis. Draugėms darau sausą (aš savamokslė, tiesiog iš asmeninės patirties mokausi )
Papildyta:
Rimtai, parodykit Nes man dzin, kad daug sluoksnių reikia, bile kad tokia švelni persikinė spalvytė gautųsi Iš ryškalų turiu HG Tiger Blossum, pasakiška spalva, bet norisi ir kažkokios švelnesnės panašaus tono..
Papildyta:
geriausiu atveju galiu uztepti tik viena nedziovinta sluoksni, nes kaip ir minejau laukiu savo lempos
tikrai jokios pslavos neisgausite is jos ji labiau tinkama prancuziskam lakavimui. ikelsiu uz poros valandu nes dabar ne namie esu
Alicija.ali galit but rami, nekreivoka ta formu prie odeliu man kaip ne profui tai grazi nes lyginu su savo ploksteles mazos trumpos, tu menuliuku isvis nematyti, o kaire nuo desines skiriasi kaip diena nuo nakties va tokius nagucius susitvarkyti sunkiau.. ir forma parinkti sunku ...na bet ka padarysi, nauju nebeisidesiu
Jei reikia tai ir darau slapia manikiura pries gelini lakavima,sau tai BUTINAI,kas taupo pinigus tai nedarau,bet tenka prie odeliu ir pacio nago sutvarkymo uztrukti 0,5 h.