Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sakykite merginos kas naudojant konad stampukus, jis yra guminis ar toks kaip iš kempineles? Užsisakiau iš ebay ale konad ( iš kinieciu) nu tai nzn.... Gal plokšteles rastas per mažai ireztas, nes man ne pasiima lakas ant stampuko kai nuvalau pertekliu... O gal reikia igudziu? bet namanau, kad cia labai jau ju reikia. Jau simtaji karta kartoju sau., kad nepirksiu prekių už kurias niekas negarantuoja... Ir se tau kad nori, nesusilaikiau smile.gif ko gero vėl eilinį karta kinieciai nuvylė sad.gif
Papildyta:
Zyzna: man pirmasis jūsų variantas labai gražus ax.gif labai tvarkingai nagai atrodo.

O jus kai lakuojate geliniu laku darote sausa manikiūrą? Mums per seminarą minėjo kad slapio nevalia daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ing0501: 17 birželio 2013 - 11:15
ing0501, ačiū bigsmile.gif
aš nemirkau nagų niekada prieš ilgalaikį ax.gif

Ar naudojat pH bond? Dariau eksperimentą, vieną ranka lakavau be, kitą-su bondu. po 6dienų dviejų nagų galiukai tepti bondu atšoko g.gif mesiu aš ji velniop turbūt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 17 birželio 2013 - 11:25
QUOTE(ing0501 @ 2013 06 17, 12:19)
Sakykite merginos kas naudojant konad stampukus, jis yra guminis ar toks kaip iš kempineles? Užsisakiau iš ebay ale konad ( iš kinieciu) nu tai nzn.... Gal plokšteles rastas per mažai ireztas, nes man ne pasiima lakas ant stampuko kai nuvalau pertekliu... O gal reikia igudziu? bet namanau, kad cia labai jau ju reikia. Jau simtaji karta kartoju sau., kad nepirksiu prekių už kurias niekas negarantuoja... Ir se tau kad nori, nesusilaikiau smile.gif ko gero vėl eilinį karta kinieciai nuvylė sad.gif

as pirkau Konad stampukus ne is kitaicu bet pas mane ta pati problema doh.gif galvojau gal nusinesiojo pats stampukas guminis, nusipirkau nauja, vos kelis kartus sau pasidariau ir vel ta pati beda, net nezinau nuo ko tai priklauso g.gif
Papildyta:
QUOTE(zyzna @ 2013 06 17, 12:06)
Laba, žiūriu metat foto tai ir aš įlysiu  ax.gif
Čia paprastas lakavimas HG Light Elegant, atrodo 3 sluoksniai g.gif

labai grazu wub.gif tvarkingi ir atrodo naturaliai.
Atsakyti
[quote=ing0501,2013 06 17, 12:19]

alay:
As naudoju konad stampukus tai jis guminis toks. Is pradziu pagailejau pinigu ir is kinieciu parsisiunciau stampuka ir ploksteles doh.gif pinigai ismesti i bala. man ir pasirode kad israizymas nepakankamai gilus. As dar galvojau kad ir lakas paprastas tiks... Parsisiunciau viska is Konad stampa ploksteles ir laka spicelu dabar viskas thumbup.gif aisku kainavo bet ka darysi smile.gif
Papildyta:
O kodel negalima pries lakavima daryti slapio manikiuro? Del gresmes iveisti grybeli? ar kad atsoks greitai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alady: 17 birželio 2013 - 12:49
QUOTE(zyzna @ 2013 06 17, 11:06)
O  čia 2sl HG Little Princes, galiukas Quen Of Hearts ir truputis Shampagne patapšnota. Aš suprantu, kad reikia dirbti dirbti ir atkalsiu ranką, nu bet... doh.gif ar nagai per ilgi/per trumpi, nu nėra vaizdo  doh.gif

Nežinau kaip gyvai, bet foto man net labai dailiai žiūrisi 4u.gif
Gal kuri esate bandžiusi šitą spalvytę:
user posted image
Renkuosi tarp jos ir Papaya Princess..
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2013 06 17, 12:06)
Laba, žiūriu metat foto tai ir aš įlysiu  ax.gif
Čia paprastas lakavimas HG Light Elegant, atrodo 3 sluoksniai g.gif

O  čia 2sl HG Little Princes, galiukas Quen Of Hearts ir truputis Shampagne patapšnota. Aš suprantu, kad reikia dirbti dirbti ir atkalsiu ranką, nu bet... doh.gif ar nagai per ilgi/per trumpi, nu nėra vaizdo  doh.gif

man patiko,tvarkinga grazu.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 06 17, 12:52)
Nežinau kaip gyvai, bet foto man net labai dailiai žiūrisi 4u.gif
Gal kuri esate bandžiusi šitą spalvytę:
user posted image
Renkuosi tarp jos ir Papaya Princess..

Aš turiu goodie twoshoes. Visiškai foto neatitinka realybės. Jo yra per matoma su blozguciu. Gal šiek tiek ir yra tos persiko spalvos. Mano pirmasis lakas buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2013 06 17, 12:07)
Kad siuo metu rodosi visos megejos ir as parodysiu savo nagus.  biggrin.gif

Lakuoju tik sau, megstu labiausiai prancuza,tik mano nagai kreivokos formos prie odeliu. Bet yra kaip yra.

kaip sau,gal ir neblogai,zinoma yra kur tobuleti,nes dazniausia prancuzui keliami itin dideli griezti reikalavimai,kad jis atrodytu nepriekaistingai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ing0501 @ 2013 06 17, 13:56)
Aš turiu goodie twoshoes. Visiškai foto neatitinka realybės. Jo yra per matoma su blozguciu. Gal šiek tiek ir yra tos persiko spalvos. Mano pirmasis lakas buvo  ax.gif

bigsmile.gif uztepk ant kokio tipso kelis sluoknius parodyk gyvai,idomu labai bigsmile.gif kaip ji gyvai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 birželio 2013 - 12:59
QUOTE(ing0501 @ 2013 06 17, 11:19)
O jus kai lakuojate geliniu laku darote sausa manikiūrą? Mums per seminarą minėjo kad slapio nevalia daryti g.gif

Sau darausi ir po mirkymo, nes man laiko bet kuriuo atveju kaip prilituotas tas ilgalaikis. Draugėms darau sausą 4u.gif (aš savamokslė, tiesiog iš asmeninės patirties mokausi ax.gif )
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 17, 12:58)
bigsmile.gif uztepk ant kokio tipso kelis sluoknius parodyk gyvai,idomu labai bigsmile.gif kaip ji gyvai atrodo.

Rimtai, parodykit bigsmile.gif Nes man dzin, kad daug sluoksnių reikia, bile kad tokia švelni persikinė spalvytė gautųsi ax.gif Iš ryškalų turiu HG Tiger Blossum, pasakiška spalva, bet norisi ir kažkokios švelnesnės panašaus tono..
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 06 17, 13:02)
Sau darausi ir po mirkymo, nes man laiko bet kuriuo atveju kaip prilituotas tas ilgalaikis. Draugėms darau sausą 4u.gif (aš savamokslė, tiesiog iš asmeninės patirties mokausi ax.gif )
Papildyta:

Rimtai, parodykit bigsmile.gif Nes man dzin, kad daug sluoksnių reikia, bile kad tokia švelni persikinė spalvytė gautųsi ax.gif Iš ryškalų turiu HG Tiger Blossum, pasakiška spalva, bet norisi ir kažkokios švelnesnės panašaus tono..

geriausiu atveju galiu uztepti tik viena nedziovinta sluoksni, nes kaip ir minejau laukiu savo lempos unsure.gif
tikrai jokios pslavos neisgausite is jos schmoll.gif ji labiau tinkama prancuziskam lakavimui. ikelsiu uz poros valandu nes dabar ne namie esu smile.gif
Atsakyti
Alicija.ali galit but rami, nekreivoka ta formu prie odeliu smile.gif man kaip ne profui tai grazi biggrin.gif nes lyginu su savo biggrin.gif ploksteles mazos trumpos, tu menuliuku isvis nematyti, o kaire nuo desines skiriasi kaip diena nuo nakties doh.gif lotuliukas.gif va tokius nagucius susitvarkyti sunkiau.. verysad.gif ir forma parinkti sunku ...na bet ka padarysi, nauju nebeisidesiu biggrin.gif
Atsakyti
Jei reikia tai ir darau slapia manikiura pries gelini lakavima,sau tai BUTINAI,kas taupo pinigus tai nedarau,bet tenka prie odeliu ir pacio nago sutvarkymo uztrukti 0,5 h. doh.gif
Atsakyti