Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jurgin@ @ 2013 06 16, 21:09)
Manau kita karta ikelsite kur kas geresni varianta,nes su kiekvienu lakavimu vis kazka kito sugalvot galima ir ji geriau padaryt  smile.gif
Merginos labai greit ranka atkala at visokiu subtilybiu ir paskui tikrai garzus darbai buna  smile.gif

Sutinku, sau dabar lakavau 3 karta, o kitoms kokius 5 kartus, tai viso nesu net 10 lakavimu darius. Dazus tik mėnuo kaip turiu smile.gif
Bandau ant savęs, nes noriu žinot kaip atrodo vienokios ar kitokios spalvos mixai.
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 06 16, 21:05)
Vilija, as irg nesu manikiurininke, bet ikisu cia savo trigrasi  biggrin.gif
Super, labai daug darbelio idejot i nagucius, bet gal kiek tikrai per daug visko  ax.gif 
As pati ilgai galvoju, kaip kitakart lakuot, kad grazu, bet ne per daug, o mano drauges dirba rimtuose darbuose,  tai labai nepaeksperimentuosi  biggrin.gif
Saunuole, stengiates, dedat foto, viskas puiku  4u.gif  kita kart bus dar geriau  mirksiukas.gif

Dėkoju už palaikymą 4u.gif
Rugpjuty gryzus į Lt eisiu į kursus pasimokyti smile.gif tada gal bus viskas aiškiau ir paprasčiau su spalvų derinimu bei piesimu.
Atsakyti
As eksperimentuoju ant tipsu, turiu uzsilikusiu huo nagu priauginimo, bet laiko truksta juodai doh.gif
Pasibandziau ant tu ratuku-paleciu, tai tokiu baisybiu spalvu maisymuose pasidariau, kad dabar zinau, ko tikrai negalima daryt biggrin.gif
Atsakyti
Vilija S kritika yra tikrai gerai,bent jau man tai tik padeda tobulėti,nes jei visi čia pataikautų tai ir nežinotum ar gerai darai ar ne rolleyes.gif

Įkeliu ir aš savo naują darbelį ir labai noriu sulaukti kritikos kad ištaisyti klaidas ax.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites,lb prasau pasiulykit grazia koralo spalva,lb noriu.reikia pasidaryti is nagavitos uzsakima internetu ir pasimeciau nzn kokia cia spalva isimest smile.gif ir dar koks ilgalaikio lako nuemejas paciu paciausiasa? paziurejau kad IBD yra ir kaina geresne nei harmony,kaip jis jum?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 06 17, 09:39)
Vilija S kritika yra tikrai gerai,bent jau man tai tik padeda tobulėti,nes jei visi čia pataikautų  tai ir nežinotum ar gerai darai ar ne  rolleyes.gif

Įkeliu ir aš savo naują darbelį ir labai noriu sulaukti kritikos kad ištaisyti klaidas  ax.gif

Irgi tas pats variantas,velniop is cia tuos du blizgancius nagus is 2 spalvu.Geriau vietoj ju dar butu su magnetu ir butu liuks smile.gif ir noris didesnes tvarkos prie odeliu.
Papildyta:
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 06 17, 10:07)
Sveikos mergaites,lb prasau pasiulykit grazia koralo spalva,lb noriu.reikia pasidaryti is nagavitos uzsakima internetu ir pasimeciau nzn kokia cia spalva isimest smile.gif ir dar koks ilgalaikio lako nuemejas paciu paciausiasa? paziurejau kad IBD yra ir kaina geresne nei harmony,kaip jis jum?

man tai is koraliniu hg tiger blussom (emale),arba Ibd "Mango mischief "(lengvas perlamutras su zeruciu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 birželio 2013 - 09:23
QUOTE(Birmania @ 2013 06 17, 07:39)
Vilija S kritika yra tikrai gerai,bent jau man tai tik padeda tobulėti,nes jei visi čia pataikautų  tai ir nežinotum ar gerai darai ar ne  rolleyes.gif

Aš jau persitvarkiau, pasidariau visus su Pink prancuzu, tik drugelius palikau ax.gif
Iki gimdymo dabar rami, po to vėl jamsiuos eksperimentų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija S @ 2013 06 17, 09:38)
Aš jau persitvarkiau, pasidariau visus su Pink prancuzu, tik drugelius palikau  ax.gif
Iki gimdymo dabar rami, po to vėl jamsiuos eksperimentų  biggrin.gif

bijau, kad po gimdymo galvosi, kaip cia issimiegoti o ne kaip nagus nusilakuoti. As jau trecia diena vaikstau su vienu termo geliu padengtu nagu, niekaip nerandu ramios valandeles susikaupti:
user posted image
spalva nera oranzine, kaip foto, o ryskiai koraline - tokios nei vienas mano fotikas neperduoda.Atrodo, kad kuo siltesni pirstai, tuo labiau si spalva sviecia.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 06 17, 11:02)
bijau, kad po gimdymo galvosi, kaip cia issimiegoti o ne kaip nagus nusilakuoti. As jau trecia diena vaikstau su vienu termo geliu padengtu nagu, niekaip nerandu ramios valandeles susikaupti:
user posted image
spalva nera oranzine, kaip foto, o ryskiai koraline - tokios nei vienas mano fotikas neperduoda.Atrodo, kad kuo siltesni pirstai, tuo labiau si spalva sviecia.

Labai grazi spalvyte smile.gif Kas per firma? Kokia jo dejimo ant nago eiga? Jis nusitirpina kaip ir gelinis lakas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VNALR @ 2013 06 17, 10:23)
Labai grazi spalvyte smile.gif Kas per firma? Kokia jo dejimo ant nago eiga? Jis nusitirpina kaip ir gelinis lakas? smile.gif

Tai nail factory (manau, kad kitaicu bus) soak off termo gelis, pigus, bet juk tik sau lakuoju. Jei pirksite kazka panasaus, is karto nusiteikite, kad pigmentacija bus geriausiu atveju vidutine. Eiga tokia pati kaip ir ilgalaikio lako.
Siaip man pvz. OPI lakai laiko vos pora dienu, bet situ esu suzaveta. Aisku, tik trys dienos ant nago, bet laikosi kaip pribetonuotas.
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2013 06 17, 09:26]
Irgi tas pats variantas,velniop is cia tuos du blizgancius nagus is 2 spalvu.Geriau vietoj ju dar butu su magnetu ir butu liuks smile.gif ir noris didesnes tvarkos prie odeliu.
Papildyta:

toks jau būna kartais noras,įkalbinėjau bet ...o dėl odelių jūs nelakuojate prie pat odos,paliekate tarpelį?dar vieną dalyką pastebėjau,jei jau nesiseka tą dieną lakuoti gerai tai ir matyt nesiseks,nes nežinau nuo ko čia priklauso doh.gif
Atsakyti
Laba, žiūriu metat foto tai ir aš įlysiu ax.gif
Čia paprastas lakavimas HG Light Elegant, atrodo 3 sluoksniai g.gif
user posted image

O čia 2sl HG Little Princes, galiukas Quen Of Hearts ir truputis Shampagne patapšnota. Aš suprantu, kad reikia dirbti dirbti ir atkalsiu ranką, nu bet... doh.gif ar nagai per ilgi/per trumpi, nu nėra vaizdo doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 17 birželio 2013 - 11:07
Kad siuo metu rodosi visos megejos ir as parodysiu savo nagus. biggrin.gif
user posted image
Lakuoju tik sau, megstu labiausiai prancuza,tik mano nagai kreivokos formos prie odeliu. Bet yra kaip yra.
Atsakyti