Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ing0501 @ 2013 06 16, 16:31)
Na man kaip neprofesionalei tai labai gražu:) thumbup.gif o blizgucius maiset su topu?

Ačiū, taip, blizgučius maišiau su topu smile.gif
Atsakyti
Idesiu ir as savo naguciu. Nesu manikiuriste, lakuoju tik sau ir draugem, odeliu taip pat nekarpau ax.gif HG make my blink pink ir HG black shadow su ibd aphrodite
user posted image

Cia draugei HG qeen of hearts ir HG night shimmer:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilija S @ 2013 06 16, 20:49)
Idesiu ir as savo naguciu. Nesu manikiuriste, lakuoju tik sau ir draugem, odeliu taip pat nekarpau  ax.gif HG make my blink pink ir HG black shadow su ibd aphrodite

Cia draugei HG qeen of hearts ir HG night shimmer:

Pirmi tai man nepatinka,nes toks shakar makar visko daug...
O va antrieji jau geriau,spalvos abi derinas,neperkrauta.Zinoma cia jau jusu skonis,bet as tu drugiu geriau buciau nedejus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 16, 19:23)
Pirmi tai man nepatinka,nes toks shakar makar visko daug...
O va antrieji jau geriau,spalvos abi derinas,neperkrauta.Zinoma cia jau jusu skonis,bet as tu drugiu geriau buciau nedejus 4u.gif

Aš daug ant savo nagu eksperimentuoju, nes neturiu daugiau ant ko ax.gif
Tai biski persistengiau, visiskai su tuo sutinku. O drugiai kurioj nuotraukoje netinka?
Drugius mokinausi piešti, tai tik viena padruske pasirašėsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilija S: 16 birželio 2013 - 20:32
QUOTE(Vilija S @ 2013 06 16, 21:27)
Aš daug ant savo nagu eksperimentuoju, nes neturiu daugiau ant ko  ax.gif
Tai biski persistengiau, visiskai su tuo sutinku. O drugiai kurioj nuotraukoje netinka?
Drugius mokinausi piešti, tai tik viena padruske pasirašėsmile.gif

ai pirmoje dzyn,o va antroje jie man kaip kliockai,geriau be ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 16, 19:36)
ai pirmoje dzyn,o va antroje jie man kaip kliockai,geriau be ju smile.gif

thumbup.gif
Ačiū už patarimus, seip spalvų prisipirkau nėr kur sunaudot tongue.gif
Atsakyti
Idesiu ir as savo naguciu. Nesu manikiuriste, lakuoju tik sau ir draugem, odeliu taip pat nekarpau  ax.gif HG make my blink pink ir HG black shadow su ibd aphrodite

Na man tai schmoll.gif labai jau neskoninga
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 06 16, 20:00)
Na man tai  schmoll.gif labai jau neskoninga

Supratau, kad nuotraukiu čia geriau nekelti tongue.gif
Arba turiu lakuotis labai jau tradiciškai ir skoningai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija S @ 2013 06 16, 22:19)
Supratau, kad nuotraukiu čia geriau nekelti tongue.gif
Arba turiu lakuotis labai jau tradiciškai ir skoningai... bigsmile.gif

Lakuokites kaip norit.Cia jums vaiksciot,o ne man.Bet maisot du skirtingus dalykus.Labai daug kas lakuoja "netradiciskai",bet tai buna skoninga.Jusu atveju to nera.Jei jau keliate foto,tai turit susitaikyti su tuo,kad nebutinai visos puls liaupsinti,o ir pasakys kritika,o jei jus negalite kritikos priimti tai jusu pasirinkimas kaip elgtis toliau smile.gif
P.S. Nelabai grazu rodyti liezuvi zmonems kuriu nepazystate ar bent jau kreipiates i ji pirma karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 06 16, 20:32)
Lakuokites kaip norit.Cia jums vaiksciot,o ne man.Bet maisot du skirtingus dalykus.Labai daug kas lakuoja "netradiciskai",bet tai buna skoninga.Jusu atveju to nera.Jei jau keliate foto,tai turit susitaikyti su tuo,kad nebutinai visos puls liaupsinti,o ir pasakys kritika,o jei jus negalite kritikos priimti tai jusu pasirinkimas kaip elgtis toliau  smile.gif
P.S. Nelabai grazu rodyti liezuvi zmonems kuriu nepazystate ar bent jau kreipiates i ji pirma karta  smile.gif

Viskas ok, kritika tai priimta smile.gif
O dėl liežuvio, sorry mirksiukas.gif rašau iš telefono, galvojau kad šypsena prikabinau blush2.gif
Atsakyti
Idesiu ir as savo naguciu.

Vilija, as irg nesu manikiurininke, bet ikisu cia savo trigrasi biggrin.gif
Super, labai daug darbelio idejot i nagucius, bet gal kiek tikrai per daug visko ax.gif
As pati ilgai galvoju, kaip kitakart lakuot, kad grazu, bet ne per daug, o mano drauges dirba rimtuose darbuose, tai labai nepaeksperimentuosi biggrin.gif
Saunuole, stengiates, dedat foto, viskas puiku 4u.gif kita kart bus dar geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija S @ 2013 06 16, 22:44)
Viskas ok, kritika tai priimta smile.gif
O dėl liežuvio, sorry  mirksiukas.gif rašau iš telefono, galvojau kad šypsena prikabinau blush2.gif

Manau kita karta ikelsite kur kas geresni varianta,nes su kiekvienu lakavimu vis kazka kito sugalvot galima ir ji geriau padaryt smile.gif
Merginos labai greit ranka atkala at visokiu subtilybiu ir paskui tikrai garzus darbai buna smile.gif
Atsakyti