Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 14, 12:24)
o ji ryski? unsure.gif man rodos mango ir tigeris uz ja ryskesnes g.gif kieik sluoksniu jos reikia? rolleyes.gif

tigeris ryskesnis, ji panasi sweet morning dew labiau , turi smulkuti blizguti, deja 3-4 sl reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 14 birželio 2013 - 15:40
ikeliu ir as ta pacia EF tiffany kuria dalinomes su Alincia biggrin.gif 2 sluoksniau tiffany 1 HG vegas nihgt. butinai reikia padengti kakiais blizgiciais nes kitaip tos demeles matosi. Cia dukros nagai, i odeles nekreipiam diemesio, nes per jauna kad kirpti, tik atstumiau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Packa, o ploniau tepant ir 3-4 sluoksniais, nepasidengtų gražiai, kad nereikėtų blizgučių?
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2013 06 14, 16:53)
Packa, o ploniau tepant ir 3-4 sluoksniais, nepasidengtų gražiai, kad nereikėtų blizgučių?

schmoll.gif ne, nes perpilant ar eliejuko nuo acetono pateko, ar buteliukose jo likes buvo, ar dar kazkas. Kai dengi naga darosi tokios plemos, reikia dazyt po viana naga, vien zo, padengus blizguciais gaunasi liuks biggrin.gif o siap tai spalva labai grazi, ir cia biski storiau tepiau, tai nesigarbanavo visiskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 14, 17:39)
ikeliu ir as ta pacia EF tiffany

Matosi per blizgucius,kad nedengia nago.Manau reiketu dar lako deti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 06 14, 17:00)
Matosi per blizgucius,kad nedengia nago.Manau reiketu dar lako deti smile.gif

taip, galima buvo dar vienu sluoksniu tepti, kai kuris nagas persisviecia biggrin.gif
Atsakyti
idedu sios dienos darbeli, PN 6.11, bet labai jau skysta, vos gaudziau biggrin.gif (forma dare pati kliente)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 14, 22:32)
idedu sios dienos darbeli, PN 6.11

Labai grazu, maladec thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 14, 22:32)
idedu sios dienos darbeli, PN 6.11, bet labai jau skysta, vos gaudziau biggrin.gif (forma dare pati kliente)

o kiek cia sluoksniu melynos? blem pas man melyna spalva lakuojasi tik ziemos metu,vasara neipirsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 15, 09:17)
o kiek cia sluoksniu melynos? blem pas man melyna spalva lakuojasi tik ziemos metu,vasara neipirsi biggrin.gif

po apacia lakavau Progel sidabrini blizguti, o PN 1 sluoksnis. As sau lakuociau tik kokiai progai, bet kasdien nezinau ar galieciau vaiksioti biggrin.gif nos kas zino, kazkada i tokias spalvas kaip melina, zalia juoda is vis net neziuirejau, o dabar visai jau nieko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, esu naujokė tiek šioje temoje, tiek geliniame lakavime, tikiuosi priimsit rolleyes.gif . Noriu pasidalinti vienu iš pirmųjų savo darbelių, kad įvertintumėte ir pakritikuotumėte smile.gif

(PN 9.10 ir birūs blizgučiai)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JuBeta @ 2013 06 16, 15:43)
Sveikos merginos, esu naujokė tiek šioje temoje, tiek geliniame lakavime, tikiuosi priimsit  rolleyes.gif . Noriu pasidalinti vienu iš pirmųjų savo darbelių, kad įvertintumėte ir pakritikuotumėte  smile.gif

(PN 9.10 ir birūs blizgučiai)

user posted image

Na man kaip neprofesionalei tai labai gražu:) thumbup.gif o blizgucius maiset su topu?
Atsakyti