Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jonalita @ 2013 06 13, 22:15)
O tai ant stiklo lakuojama ar ant pasiausto gelio?  blush2.gif

ant pašiaušto
Atsakyti
QUOTE(VNALR @ 2013 06 13, 20:45)
Mergaites neberandu tarp nuotrauku, bet pameu kad kazkuri buvot idejusi ant lako tokie taskiukai ir nuo ju pasikeitusi spalva tai norejau paklausti ar su foundation reikia pataskuoti ar su top it off? smile.gif

Topu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 06 13, 14:25)
Sheek white 323 ir sweet dream 423,zvyneliu mergaite norejo smile.gif

wub.gif labai tvarkingai
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2013 06 13, 10:04)
Mergaitės, patarkit. Man reikia gražios oranžinės, tokios vasariškos, gal net  perlamutrinės, ar su blizgesiu ir ryškios koralinės spalvos, tik kad nebūtų matinė smile.gif
Gal galit ką nors rekomenduoti.
ačiū

As naudoju IBD infinitely curious, tai negaliu atsidiaugti, tokia ryski oranzine. Jau pravaiksciojau 2 sav, reikia persilakuoti, p noriu tik ja lakuotis biggrin.gif O ta mistif (net neatsimenu kaip tentiksliai rasos kur rekomendavo), tai ji tokia tamsesne, daugiau raustelejus...
Atsakyti

i 
Paskutinės dvi žinutės su atsiliepimu apie grožio saloną perkeltos čia.
Atsakyti
Šiandien gavau savo uzsakytus 3 lakiukus, tad noriu pasidžiaugti ax.gif negaliu parodyti ant nago, nes vis dar negaunu savo lempos naujos doh.gif Ez Flow
Atsakyti
As tai vakar nusipirkau is naujos cnd kolekcijos Lobster Roll. Labai isgirtas, tikiuosi patiks rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(mijuke @ 2013 06 13, 10:04)
Mergaitės, patarkit. Man reikia gražios oranžinės, tokios vasariškos, gal net  perlamutrinės, ar su blizgesiu ir ryškios koralinės spalvos, tik kad nebūtų matinė smile.gif
Gal galit ką nors rekomenduoti.
ačiū

IBD Papaya Princess wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 06 14, 12:18)
IBD Papaya Princess  wub.gif

o ji ryski? unsure.gif man rodos mango ir tigeris uz ja ryskesnes g.gif kieik sluoksniu jos reikia? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 birželio 2013 - 11:30
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 14, 11:24)
o ji ryski? unsure.gif man rodos mango ir tigeris uz ja ryskesnes g.gif kieik sluoksniu jos reikia? rolleyes.gif

3-4 sluoksniu
Atsakyti
Nieko blatno, bet temos paivairinimui 4u.gif HG Gossip Girl ir EF Tifany(plius birus blizguciai) po 2 sluoksnius
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 06 14, 15:48)
Nieko blatno, bet temos paivairinimui  4u.gif  HG Gossip Girl ir EF Tifany(plius birus blizguciai) po 2 sluoksnius
[img

Blyn grazus ryshkalai thumbup.gif O gosipas 2 sluosknias gerai pasidengia, negerbiniuojas jei bishke storiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 birželio 2013 - 14:59