Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(rubinas33 @ 2013 06 12, 16:37)
iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad forma ir nagų ilgis skiriasi wink.gif

doh.gif Aš nesuprantu kaip čia tą formą išgauti doh.gif ant nedažytų nagų atrodo suvienodinti nagai ir man kai patinka tokie ala kvadratinė nagų forma tai atrodo gi taip ir gaunasi bet vis kai nusilakuoju kažkas ne to g.gif pagal ką jūs formą renkatės?
Papildyta:
[quote=Alincia,2013 06 12, 20:41]
Ar man atrodo, ar topas issiliejes prie odeliu? Jei taip, tai greit atsoks toj vietoj mirksiukas.gif Topas permatomas, tai reikia atsargiai tept, geriau maziau, nes pabega mirksiukas.gif
ant kelių nagučių pasitepliojo topas,bet čia tokie bajeriai gaunasi tik tada kai sau darausi doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, patarkit. Man reikia gražios oranžinės, tokios vasariškos, gal net perlamutrinės, ar su blizgesiu ir ryškios koralinės spalvos, tik kad nebūtų matinė smile.gif
Gal galit ką nors rekomenduoti.
ačiū
Atsakyti
QUOTE(skade @ 2013 06 09, 20:43)
Manau kažkas panašaus yra va čia  ax.gif :
http://www.grozionam...lash-fusion-252

Man šita variantą siūlė peleneje. Bet manęs kaina tai nesuzavejo... Tiek investuoti man pasirodė neverta smile.gif

QUOTE(juleta @ 2013 06 09, 22:24)
Man ir taip buvo, matomai nuo per Silto oro sukietieja:/
As uzsukau palikau paskui isvaliau teptukus.

Prie ko čia oro temperatūra? Laukai ir visa kita stingsta nuo UV spinduliu. Lakuojant prie lango, net ir apsiniaukusia diena yra rizika, beje labai didele, kad sukietes.... Nes UV spinduliai skverbiasi net ir pro debesis, o jie va ir gadina laka verysad.gif

QUOTE(mijuke @ 2013 06 13, 09:04)
Mergaitės, patarkit. Man reikia gražios oranžinės, tokios vasariškos, gal net  perlamutrinės, ar su blizgesiu ir ryškios koralinės spalvos, tik kad nebūtų matinė smile.gif
Gal galit ką nors rekomenduoti.
ačiū

IBD Mango mischief
Atsakyti
Gal yra merginų dalyvavusių Artistic seminare? Vykusiame Kaune 10d?

Dar norejau paklausti dėl kursų tuo pačiu gal kuri iš jūsų mokinotes čia?http://www.manikiuromokykla.lt/
Galvoju apie nagavitos kursus, bet turiu maziuka vaikutį, tai sunku su laiku, o pastarieji derina laiką tas ir patiko man labiausiai smile.gif
Atsakyti
Sheek white 323 ir sweet dream 423,zvyneliu mergaite norejo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 06 13, 15:25)

Tvarkinga,kruopstu,liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 13, 15:33)
Tvarkinga,kruopstu,liuks 4u.gif

Aciu,senokai jau buvau prancuza dariusi.Aisku man nepatinka HG sita balta,bet ka padarysi teks isnaudot:)
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 06 13, 15:25)

labai grazus darbelis 4u.gif
Atsakyti
Mergaites neberandu tarp nuotrauku, bet pameu kad kazkuri buvot idejusi ant lako tokie taskiukai ir nuo ju pasikeitusi spalva tai norejau paklausti ar su foundation reikia pataskuoti ar su top it off? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. bigsmile.gif Turiu klausimeli toms kurios lakuoja ilagalaikiu ant priaugintu geliniu nagu. Kokia eiga eina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonalita @ 2013 06 13, 20:58)
Sveikos merginos. bigsmile.gif  Turiu klausimeli toms kurios lakuoja ilagalaikiu ant priaugintu geliniu nagu. Kokia eiga eina?  4u.gif

Lakas ir topas.
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 06 13, 20:09)
Lakas ir topas.

O tai ant stiklo lakuojama ar ant pasiausto gelio? blush2.gif
Atsakyti