Jolkuce,nusipirkau siandien ta ORly aliejuka nu kvapas, nerealiai sakiau suvalgysiu super!
QUOTE(xeditux @ 2013 05 30, 21:14)
Jolkuce,nusipirkau siandien ta ORly aliejuka nu kvapas, nerealiai sakiau suvalgysiu super!
Sakiau, kad vertas grieko, as ji nusilaizyt nuo pirstu galeciau kai uzsitepu Dar prisiminiau i ateiti gali pastvert sita http://www.manikiura...mp;changelang=2 jis turi subtilu vynuogiu kvapa toks sakyciau i 2 vieta po Orlio
SN lakus pirkau Nagavitoje, nes kitur pigiau ir neradau, ebay tiek pat ir gaunasi
Man labiau prie sirdies uz sia kaina IBD
Bet sis arbuzas labai vertas demesio, nes tokia sultinga spalva. Bega i odeles nerealiai, kaip vandenukas, o jei tepti labai plonai, ta man ir 6 sluoksniu reiketu
Beje, siuo metu baigiu sunaudoti Jolkuces pasiulyta aliejuka http://www.manikiura...mp;changelang=2, kvepia nerealiai
Bandysiu si kart ta ORLY
Man labiau prie sirdies uz sia kaina IBD
Bet sis arbuzas labai vertas demesio, nes tokia sultinga spalva. Bega i odeles nerealiai, kaip vandenukas, o jei tepti labai plonai, ta man ir 6 sluoksniu reiketu
Beje, siuo metu baigiu sunaudoti Jolkuces pasiulyta aliejuka http://www.manikiura...mp;changelang=2, kvepia nerealiai
Bandysiu si kart ta ORLY
QUOTE(Alincia @ 2013 05 30, 18:30)
Super Nails Pro Gel Aloha Punch, skysta arbuzine spalvyte.
SUPER SPALVA
Mergytes, o is HG ta tokia ryski kaip kraujas raudona, gerai lakuojasi?
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 30, 21:13)
Tai va butent man jie ir patiko, tik nesupratau kas tai, nes zvyneliai taisiklingu formu, o cia tokie kaip karpyti, plesyti, labai idomus ir ziauriai gerai atrodo
Taip jie toki bilenkaip plesyti,bet geliniam lakavimui reikia rinkti smulkesnius,tada kaip minejau geriau labiau susilieja ir nelieka tokiu tarpu,zodzu minty pagavot.Si vakara ir koju nagus taip lakavau,tai vel gi foto taip juos uzbrezia,bet siaip isilieja i bendra vaizda
Jurgin@,Jolkuce, apie kokius čia žvynelius šnekat ?
Merginos, koks galiojimo terminas atidarius gelinį laką?
Sveikos,dabar niekaip neapsisprendžiu kuriuos lakus įsigyti ar Pro Nails ar SN Progel kain ju vienoda tad laukiu jusu atsiliepimo kurie geresni ,kokybiškesni ,ilgiau laiko ?
Gal galite kas pasakyti patikimus pardavėjus is kuriu perkate lakus? eBay, Amazone?
Aciu
Šiuo metu aš perku iš expressnail, bet paskaiciau atsiliepimus tai žmones gauna suduzius lakus. Dabar laukiu savo lakiuku ir bijau
Aciu
Šiuo metu aš perku iš expressnail, bet paskaiciau atsiliepimus tai žmones gauna suduzius lakus. Dabar laukiu savo lakiuku ir bijau
Niekur nerandu informacijos kiek laiko galima naudoti lakus po jų atidarymo, padėkit merginos kurios žinot
Noriu susipirkti viską ir darytis pati sau, bet bijau, kad paskui neišnaudosiu jei trumpas galiojimas.
Noriu susipirkti viską ir darytis pati sau, bet bijau, kad paskui neišnaudosiu jei trumpas galiojimas.
QUOTE(Amelie* @ 2013 05 31, 15:35)
Niekur nerandu informacijos kiek laiko galima naudoti lakus po jų atidarymo, padėkit merginos kurios žinot
ant kiekvieno buteliuko yra gi uzrasytas galiojimas,as turiu laku kuriem 2 metai ir viskas su jais gerai.
Papildyta:
QUOTE(Birmania @ 2013 05 31, 10:18)
Sveikos,dabar niekaip neapsisprendžiu kuriuos lakus įsigyti ar Pro Nails ar SN Progel kain ju vienoda tad laukiu jusu atsiliepimo kurie geresni ,kokybiškesni ,ilgiau laiko ?
tas pats lakas ant skirtingos nago ploksteles gali ir laikytis skirtingai,todel imkit ir nusipirkit ir tos ir anos firmos po viena ir viskas,juk nieks kitas nepades apsispresti,geriausias variantas paciai bandyti,ciupineti,tepti....
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2013 05 31, 08:13)
Jurgin@,Jolkuce, apie kokius čia žvynelius šnekat ?
Nezinau apie kokius butent,nes tik numanau apie vienus kaip buna tokios siukslytes plesytos lyg calafanai kazkas tokio,va galetu Jurgin@ nufotkint,tada butu gal aishkiau :-)
[quote=Jolkuce,2013 05 31, 15:30]
ant kiekvieno buteliuko yra gi uzrasytas galiojimas,as turiu laku kuriem 2 metai ir viskas su jais gerai.
Papildyta:
Ant paprastų lakų taip pat būna galiojimas, bet kai kurie greitai išdžiūva, todėl man įdomu kaip yra su geiniais lakais
Papildyta:
Ant paprastų lakų taip pat būna galiojimas, bet kai kurie greitai išdžiūva, todėl man įdomu kaip yra su geiniais lakais