Merginos gal galite pasakyti, kur Vilniuje nusipirkti Harmony Gelish Cleanser - valomasis gelio nagų skystis 120ml
bei su kuo pašiaušiate nagą? Kur nusipirkti tokį blokelį Vilniuje?
QUOTE(*liu @ 2013 06 12, 14:32)
Merginos gal galite pasakyti, kur Vilniuje nusipirkti Harmony Gelish Cleanser - valomasis gelio nagų skystis 120ml
Nagavitoje
O dar man įdomu, harmony puslapyje skaičiau, kad nagą pašiaušti reikia su 100/180 grit blokeliu. Nelabai man čia ką sako.
Žiūriu tokius skaičius atitinka šita dildė. Tai ji tiks?
http://www.manikiura...4...00_180grit
QUOTE(Princesė. @ 2013 06 12, 11:46)
sveikos
turiu ir as klausimuku jums
kuria spalvyte geriau rinktis tiki tiki laranga ar tiger blossom? kuo jos skiriasi?
ir del raudonu... kuri grazesne lady in red ar stand out? reikia grynai raudonos...
ir ar turi harmony gelish kokia spalvyte prancuzo pagrindui, kad ale kaip kamufliazinis gelis butu? ta prasme maskuotu naga
turiu ir as klausimuku jums
kuria spalvyte geriau rinktis tiki tiki laranga ar tiger blossom? kuo jos skiriasi?
ir del raudonu... kuri grazesne lady in red ar stand out? reikia grynai raudonos...
ir ar turi harmony gelish kokia spalvyte prancuzo pagrindui, kad ale kaip kamufliazinis gelis butu? ta prasme maskuotu naga
galiu pakomentuot tik blasom ir laranga.Tai tiger blossom yra emaline ryski koraline spalva,o laranga yra neonine,super ryski oranzine,saldainine tokia spalva,kuri dar fluorestencineje sviesoje sviecia Del raudonu,nezinau,neturiu siu paminetu.Ir va harmony neturi kamoflezinio grazaus lako jokio,imkit geriau is Senses visu isgirta 936 numeriuka.
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 12, 13:44)
galiu pakomentuot tik blasom ir laranga.Tai tiger blossom yra emaline ryski koraline spalva,o laranga yra neonine,super ryski oranzine,saldainine tokia spalva,kuri dar fluorestencineje sviesoje sviecia Del raudonu,nezinau,neturiu siu paminetu.Ir va harmony neturi kamoflezinio grazaus lako jokio,imkit geriau is Senses visu isgirta 936 numeriuka.
kazko mane tiki tiki laranga labiau traukia
o koki is graziu raudonu rekomenduotumet ?
o tas senses tikrai nepermatomas ?
QUOTE(*liu @ 2013 06 12, 15:31)
O dar man įdomu, harmony puslapyje skaičiau, kad nagą pašiaušti reikia su 100/180 grit blokeliu. Nelabai man čia ką sako.
na su tokia tai nebent vos vos pasiausti pries dedant lako nuemeja. o pries tepant laka, tai va tokia geriausia http://www.manikiura...5...r-blokelis
QUOTE(Princesė. @ 2013 06 12, 15:50)
kazko mane tiki tiki laranga labiau traukia
man graziausia harmony raudona yra rod red hot kazkaip taip vadinasi,bet ji bishke poskaidre tokia ryshki ferari spalvos,tai gal nelabai klasikine butu...kai ziurinejau tai sakiau sekanti karta jamsiu ta lade in red pabandyti,nes is foto grazi.
O senses 2 riebesnniais arba 3 plonais padengia nago plokstele gerai :-)
Sveikos merginos,pasirodau su savo naujausiu darbu Laukiu komentarų kas blogai o gal gerai
Lakas PN.
Lakas PN.
QUOTE(Birmania @ 2013 06 12, 16:37)
Sveikos merginos,pasirodau su savo naujausiu darbu Laukiu komentarų kas blogai o gal gerai
Lakas PN.
Lakas PN.
iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad forma ir nagų ilgis skiriasi
Merginos sakykite kurios lakuoja prancuziska lakavima. Ar gera spalva hg forever beauty? Ar vis dėl to sense? Nes turiu balta spalvyte o pagrindo ne
QUOTE(Birmania @ 2013 06 12, 16:37)
Ar man atrodo, ar topas issiliejes prie odeliu? Jei taip, tai greit atsoks toj vietoj Topas permatomas, tai reikia atsargiai tept, geriau maziau, nes pabega
Papildyta:
Stai jums Hg Forever Beauty su baltais galiukais
As manau, kad grazu, bet vis tiek Senses geriau, nes sis variantas blizgus ir toks riebus Prancuzas su Senses lengvesnis atrodo
Papildyta:
Mergaites, kazkuri turejote tokia problema su lempom, tiksliau su lemputem
Pakeiciau as saviskes is Kinijos gautomis 4x9 W. Lygiai tokios pat, bet jos nieko nestingdo
Is pradziu 2 mirksejo uzziebiant, tada pakeiciau vietomis, viskas dega.Bet jos sviecia taip ryskiai baltai, kaip paprasta lempa, nera to melynumo, violetinumo, kaip senose
Kazkas turejot tokia beda, kaip issprendet?
Čia su senses 936 2 sl., pakankamai maskuoja, nes nagai čia ilgesi, nei balta linija, o ir naturaliau atrodo, nei Hg Forever Beauty
Papildyta:
Pakeiciau as saviskes is Kinijos gautomis 4x9 W. Lygiai tokios pat, bet jos nieko nestingdo
Is pradziu 2 mirksejo uzziebiant, tada pakeiciau vietomis, viskas dega.Bet jos sviecia taip ryskiai baltai, kaip paprasta lempa, nera to melynumo, violetinumo, kaip senose
aš turėjau bėdų su tom lempom, tai db bijau to laiko, kai reikės keisti
iš kiniečių gavau vieną brokuotą, lyg degė, lyg ne, paskui pirkau vieną LT pardėj, vėl ta pati situacija, kaip ir degė, bet neryškiai (lyginant su kitom) ir tai dar reikėdavo pajudinti, kol kontaktą sugaudavau ir tikrai dėl vienos blogai degančios lemputės, nestingdavo lakas, ypač viduriniai nagai, nes ta lemputė buvo viršuj.
tada su visa lempa važiavau į pardę, kad prisitaikyčiau lemputę. Iš 10 patikrintų, gal viena tik ryškiai užsidegė
tai dabar veikia gerai 3 kinietiškos + viena čia pirkta.
Papildyta:
QUOTE(Alincia @ 2013 06 12, 20:41)
aš turėjau bėdų su tom lempom, tai db bijau to laiko, kai reikės keisti
iš kiniečių gavau vieną brokuotą, lyg degė, lyg ne, paskui pirkau vieną LT pardėj, vėl ta pati situacija, kaip ir degė, bet neryškiai (lyginant su kitom) ir tai dar reikėdavo pajudinti, kol kontaktą sugaudavau ir tikrai dėl vienos blogai degančios lemputės, nestingdavo lakas, ypač viduriniai nagai, nes ta lemputė buvo viršuj.
tada su visa lempa važiavau į pardę, kad prisitaikyčiau lemputę. Iš 10 patikrintų, gal viena tik ryškiai užsidegė
tai dabar veikia gerai 3 kinietiškos + viena čia pirkta.