Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

alady,
nemesk pacios bonkutes su gelio likuciu, pakeisk tik sepeteli, paimk is kokio paprasto lako, graziai nuvalyk, isplauk valikliu ir itaisyk vietoj senojo sugadinto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 06 10, 23:53)
alady,
nemesk pacios bonkutes su gelio likuciu, pakeisk tik sepeteli, paimk is kokio paprasto lako, graziai nuvalyk, isplauk valikliu ir itaisyk vietoj senojo sugadinto  smile.gif

Labai aciu tau uz patarima drinks_cheers.gif reikes taip ir pameginti. O ismest tai tikrai nemesiu nes jis visai dar pilnas tik kelis kartus palakuota su juo. Tik bijosiu prie tos lempos apsvietimo lakuoti nes ir ji stingdina kazkiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 06 10, 22:42)
ar cia tikrai ta spalva uzrasei, nes littlest princess pieniska pancuzo spalva  ax.gif

Packa suklydo matyt, nes cia HG light elegant mano turima atitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 06 10, 23:31)
Packa suklydo matyt, nes cia HG light elegant mano turima atitinka  smile.gif

tikrai taip, light elegant biggrin.gif
Atsakyti
Deku mergaites labai uz pasidalinima savo patirtimi 4u.gif galvoju bandysiu duot truputi nagui pailset ir tada isbandysiu strukturini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simutek @ 2013 06 10, 19:49)
gal kas bandete SYSTER geliniu laku firma? Isiveskit i ebay ir pamatysit spalvu palete bei kaip atrodo buteliukas  siek tiek kopijuota, bet idomu kaip laikosi, nes kaina sueprine butu. SKaitinejausi rusu forume, kad berots patenkintos manikiurininkes...

Turiu viena SYSTER ( orandzines neono sp ) laikosi norm tik man du pirstai smilius bei didysis kaires rankos tiesiog galiukas suaizejo. tai po savaites nusiemiau, bet tai nera kitaicisko pasekme smile.gif, nes lygiai taip pat suaizi man ir prancuzas su Harmony baltu, su strukturiniu nemeginau dar juo lakuotis. Lako kvapas kitaiciskas smile.gif ne toks kaip harmony ar IBD kurie acetonu smirda ten kvapas kazkoks nemoku pasakyti .
Atsakyti
Na skirtingai nagucius lakuoti dabar madinga, bet skirtingai abi rankas, nedasigalvociau, man patiko (is neto, cia abi IBD, viena tikrai Rocco, o kita gal naturaly beautyful?):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alincia: 11 birželio 2013 - 10:01
QUOTE(Alincia @ 2013 06 11, 10:58)
Na skirtingai nagucius lakuoti dabar madinga, bet skirtingai abi rankas, nedasigalvociau, man patiko (is neto, cia abi IBD, viena tikrai Rocco, o kita gal naturaly beautyful?):
/img]

Labai dailu bigsmile.gif tik man tu akmenu gali nebut, arba smulkesniu noretau.As siuo metu irgi su skirtingom spalvom ir rastais ant rankyciu biggrin.gif biggrin.gif Blyn grazi sita geltona spalvike g.gif ex, kad kas tokios nupiltu lasha,kojas isbuciuociau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tiesa nusipirkau mood termo laka is Nobility"Angel's Breeze", alia mano nages trumpokos blyn, efekto ner doh.gif Lauksiu ilganages kokios cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 birželio 2013 - 10:20
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 11, 11:16)
Labai dailu bigsmile.gif  tik man tu akmenu gali nebut, arba smulkesniu noretau.As siuo metu irgi su skirtingom spalvom ir rastais  ant rankyciu  biggrin.gif  biggrin.gif Blyn grazi sita geltona spalvike g.gif  ex, kad kas tokios nupiltu lasha,kojas isbuciuociau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tiesa nusipirkau mood termo laka is Nobility"Angel's Breeze", alia mano nages trumpokos blyn, efekto ner doh.gif Lauksiu ilganages kokios cool.gif

Pridedu foto, bet man rodos jau kazkas yra rodes sita spalva smile.gif Tamsiai rozine kai salta, sviesiai rozine kai silta smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 birželio 2013 - 11:26
QUOTE(Alincia @ 2013 06 11, 11:58)
user posted image

Labai grazi geltona, reiks pirkt.
Ta geltona rocco?
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 06 11, 13:41)
Labai grazi geltona, reiks pirkt.
Ta geltona rocco?

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 11, 11:16)
Labai dailu bigsmile.gif  tik man tu akmenu gali nebut,

Nu ka Jolkuce madoj supranta, toks akmenu grozis, tikri deimantai, net nereikia suzadetuviu ziedo lotuliukas.gif tongue.gif o jai ju nereikia
O jei rimtai, tai kol tu neparasei apie juos, net neatkreipiau demesio, tik i spalvas
Na suksiu dabar sau galva, kokias skirtingas rankas daryt, ar i tema ar ne i tema biggrin.gif
Gaila neturiu neoniniu spalvu visai, padaryciau toki rekianti varianta biggrin.gif
Nu vat tos pereinancios spalvos man kazkaip nelimpa, tikrai grazu, kai pilnai spalvos pasikeicia arba kai galiukai skirtingi, bet kai gaunasi tokia plemuota fantazija ant naguciu, man keistai atrodo
Pati asmeniskai neturiu tokiu, bet drauge Made ir Gariunai lakuojasi kartais, bet jai ir akmenai ir dauuuug dailes ir auskariukai dar plius patinka doh.gif
Atsakyti