Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Gal merginos žinote,koki ilgalaiki,kad spalva tokia samanine butu/ ax.gif
user posted image
Atsakyti
Man irgi buvo topo sepetelis sustinges,tada lakavau gal 2 ar 3 karta ir obana turek.Buvo sauleta diena,roletai pilnai uzdaryti,bet...vargau su sepetelio isvalymu,tai po daug kartu mirkinimu,gramdymu ir siaip valymu suminkstejo,bet toks koks buvo pradzioj tai nepasidare,nusipirkau kita topa ir vsio smile.gif
Atsakyti
gal kas bandete SYSTER geliniu laku firma? Isiveskit i ebay ir pamatysit spalvu palete bei kaip atrodo buteliukas siek tiek kopijuota, bet idomu kaip laikosi, nes kaina sueprine butu. SKaitinejausi rusu forume, kad berots patenkintos manikiurininkes...
Atsakyti
bandziau padailinti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 10, 20:57)
bandziau padailinti  biggrin.gif

Grazus padailinimas, kas per spalva?
Atsakyti
QUOTE(mazutukee @ 2013 06 10, 16:32)
Sveikos,atejau pasiguosti verysad.gif  mano nagai visada buvo labai ploni,trapus,jei paaugdavo ilgesni,tai sluoksniuodavosi.Pradejau lakuotis,viskas buvo gerai,paaugdavo netgi truputi storesni,o paskutiniu laiku tiek sluoksniuojasi,kad net baisu doh.gif buna nago sluoksnis atsoka net su visu laku verysad.gif ka daryti?galvojau apie strukturini,bet jauciu bus tas pats g.gif kaip manot,gal isvis nebesilakuot? verysad.gif  kaip liudna negaliu verysad.gif nesuprantu kas pasidare verysad.gif

Jus ne vienintele tokia zinokit. mano nagai popieriniai - pora mm paauga ir pradeda sluoksniuotis. Lakas ilgalaikis pats nuo nago nenusilupa, bet susisluoksniuoja nagai (net iki puses nago ploksteles buna ir lakas su virsutiniu nago sluoksniu nusilupa). Ilgalaikio lakavimo nezadu atsisakyt, bet kas pora men darau pertraukas (bent 3 savaites nelakuoju ir leidziu bent kiek nagui paaugt). Situacija gerina aliejuko naudojimas (as min 4 kart dienoj su aliejuku nagus tepu) Ilgalaikis laiko savaite (lakuoju dar keliom draugem - tai vienai su tom paciom priemonem 3 savaites idealiais nagais prabuna) Taip kad , duokit naguciam dazniau pailset - lepinkit aliejukais ir situacija pageres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2013 06 10, 23:05)
Jus ne vienintele tokia zinokit. mano nagai popieriniai - pora mm paauga ir pradeda sluoksniuotis. Lakas ilgalaikis pats nuo nago nenusilupa, bet susisluoksniuoja nagai (net iki puses nago ploksteles buna ir lakas su virsutiniu nago sluoksniu nusilupa). Ilgalaikio lakavimo nezadu atsisakyt, bet kas pora men darau pertraukas (bent 3 savaites nelakuoju ir leidziu bent kiek nagui paaugt). Situacija gerina aliejuko naudojimas (as min 4 kart dienoj su aliejuku nagus tepu) Ilgalaikis laiko savaite (lakuoju dar keliom draugem - tai vienai su tom paciom priemonem 3 savaites idealiais nagais prabuna) Taip kad , duokit naguciam dazniau pailset - lepinkit aliejukais ir situacija pageres 4u.gif

Mergaites, man visa tokia pacia situacia isprende strukturinis. Siulau jums taip pat ji pabandyti ir pamatysit, kokiu stebuklu buna siam pasauly biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xeditux: 10 birželio 2013 - 21:09
QUOTE(xeditux @ 2013 06 10, 23:08)
Mergaites, man visa tokia pacia situacia isprende strukturinis. Siulau jums taip pat ji pabandyti ir pamatysit, kokiu stebuklu buna siam pasauly  biggrin.gif  thumbup.gif

Nepasakyciau,kad labai dideles skirtumas su tuo strukturiniu
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 06 10, 20:38)
Grazus padailinimas, kas per spalva?

aciu 4u.gif HG litles princes, o gelyte fioletine Gelaq
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 10, 21:17)
kokie simpatulkos thumbup.gif

aciu Jolkuce, man iki jusu dar toli biggrin.gif cia per seminara taip mokyno, bet nelabai man isejo, nes spalvos per mazai issilieja, reikia skistesniu. Na ir pirma kart su akrilu apvedziojau, nes nelabai su jo draugauju, bet matyt reikes dazniau naudot, nes su geliu neiseina man tokiu plonu liniju nupiesti, labai isilieja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 10, 22:26)
aciu 4u.gif HG litles princes, o gelyte fioletine Gelaq
Papildyta:

ar cia tikrai ta spalva uzrasei, nes littlest princess pieniska pancuzo spalva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2013 06 10, 23:14)
Nepasakyciau,kad labai dideles skirtumas su tuo strukturiniu

nzn kaip jums, bet man tai akivaizdus ir tikrai labai didelis ax.gif
Atsakyti
Turiu kelias spalvas HG lako taip pat sios firmos bace ir top coat naudoju. Vakar draugei lakavau nagus terasoj tokioj istiklintoj buvo silta labai ir sauleta tai topo sepetelis net i kaula sustingo bigsmile.gif mirkinau pora kartu acetone kol suminkstejo ir isgramdziau su nagais tuos ismirkusius tirstimus . Bet sepetelis liko toks issisketes, teks pirkt nauja buteliuka verysad.gif O zinokit dar pries kuri laika nusipirkau stai tokia lempa: http://www.crystalna...;ltermazon=2144 tai prie jos man taip pat bace ir top sepeteliai gerokai pastingo, kazin ko ji stingdina juk spiceliai nusipirkau nagu tvarkymui doh.gif jau nieko nesuprantu ...
Atsakyti