Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(NORIKA @ 2013 06 09, 23:11)
Man šiai dienai ORLY.... ax.gif
Apie dazzle dry laką kaip įdomu  bigsmile.gif Pirmą kart išgirdau, reiks pasidomėt  drinks_cheers.gif

sitas?
http://www.beautyfor...ninis-5044.html
ar sitas?
http://www.beautyfor...klis-17379.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teresiukas3: 09 birželio 2013 - 21:50
Aha... rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas turit sia spalvyte ant nago?
HG Gelish Ooca Coocha
Kaip lakuojasi?pigmentacija gerai?ir ar einama spalva?
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2013 06 09, 18:31)
Sveikos, sugalvojau lakuotis nagus ne prie lempos, bet prie natūralios šviesios, akdangi buvau saulėta diena, nulekiau prie lango ir lakavausi, tai iškart sukietėjo foundation ir top'as...Kaip atstatyti tuos sulipusius teptukus? Pats nagų lakas tai nesulipo, tik šie du.

Man ir taip buvo, matomai nuo per Silto oro sukietieja:/
As uzsukau palikau paskui isvaliau teptukus.
Atsakyti
teresiukas,pataisei žinutę kai aš atsakiau:-)
Turiu abu, ir abu labai patinka,kol kas nei vieno nei kito iskeist į kažką kitką neketinu..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 06 09, 23:22)
gal kas turit sia spalvyte ant nago?
HG Gelish Ooca Coocha
Kaip lakuojasi?pigmentacija gerai?ir ar einama spalva?

https://www.google.l...img.k_TI1YzIJYM

Tarkim as tokios nepirkciau, neinama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 06 10, 10:28)
teresiukas,pataisei žinutę kai aš atsakiau:-)
Turiu abu, ir abu labai patinka,kol kas nei vieno nei kito iskeist į kažką kitką neketinu..... ax.gif

O kuris geresnis ilgalaikio lako nuemimui<nes kiek maciau 1yra be acetoninis
Atsakyti
O jum taip lengvai tas lakas nusiima kaip rodo yuotubei?lieka viskas ant vatos?nes man tai gramdyt reikia ir gana stipriai,pagrindai HG as dar tepu Ph-bonda,nes be jo laikydavo tik 1d kai pradejau sau namie darytis.O va siand lakuodama pamirsau uztept bondo tai matysiu kiek laikys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 06 10, 11:10)
O kuris geresnis ilgalaikio lako nuemimui<nes kiek maciau 1yra be acetoninis

Kad iš jų vienas paprasto lako valiklis be acetono, o kitas specialus gelinio lako nuėmėjas... ax.gif
Tai paprastam lakui naudoju beacetonį, o gelianiam nuimti tą specialų, ir esu abiem patenkinta...
O pagrandyt gelį tai tenka, nedaug, bet vistiek šiek tiek lieka prikibusio, nėra taip, kad vatuką atidengei ir vuolia - gelinio lako nė kvapo nelikę biggrin.gif
Aš naudoju iš EzFlow bazę, topą, bondą, dehidratorių 4u.gif Tik lakai visokių gamintojų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 05, 16:21)

O cia vo vaizdelis menesio su puse biggrin.gif Dziugina mane Senses laku nesiojimas,kaip privirinti biggrin.gif
user posted image

O koki pagrinda ir topa naudojai (kokios firmos?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(alady @ 2013 06 10, 18:48)
O koki pagrinda ir topa naudojai (kokios firmos?)  g.gif

Gelish Harmony
Atsakyti
Sveikos,atejau pasiguosti verysad.gif mano nagai visada buvo labai ploni,trapus,jei paaugdavo ilgesni,tai sluoksniuodavosi.Pradejau lakuotis,viskas buvo gerai,paaugdavo netgi truputi storesni,o paskutiniu laiku tiek sluoksniuojasi,kad net baisu doh.gif buna nago sluoksnis atsoka net su visu laku verysad.gif ka daryti?galvojau apie strukturini,bet jauciu bus tas pats g.gif kaip manot,gal isvis nebesilakuot? verysad.gif kaip liudna negaliu verysad.gif nesuprantu kas pasidare verysad.gif
Atsakyti