Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tolla @ 2013 06 09, 16:31)
Sveikos, sugalvojau lakuotis nagus ne prie lempos, bet prie natūralios šviesios, akdangi buvau saulėta diena, nulekiau prie lango ir lakavausi, tai iškart sukietėjo foundation ir top'as...

Cia bajeris, ar Jus rimtai - UV lempa pakeiciate saule?
Atsakyti
Sveikos.
Noreciau pasiteirauti Jusu, nes pati nelabai gaudausi blush2.gif
Ar yra kazkoks ilgai isliekantis nagu lakas, kuris laikytu savaite ar daugiau ir galeciau pati namie nusilakuoti.Ar imanoma butu be jokiu lempu, tik nusilakuoti ir viskas.
Aciu Jums. 4u.gif
Atsakyti
nemanau, kad yra toks variantas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prabangiai: 09 birželio 2013 - 19:36
QUOTE(andorinha @ 2013 06 09, 17:34)

Nezvenk, as esu dziovinus sauleje, vardan smalsumo lotuliukas.gif Tik va kad tikslaus laiko nieks nepasake-tai ant bajerio kelias min pasedejau balkone, ir vualia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Margarita3 visiem ilgalaikiams UV lakams reikalingos specialios lempos.
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2013 06 09, 17:31)
Sveikos, sugalvojau lakuotis nagus ne prie lempos, bet prie natūralios šviesios, akdangi buvau saulėta diena, nulekiau prie lango ir lakavausi, tai iškart sukietėjo foundation ir top'as...Kaip atstatyti tuos sulipusius teptukus? Pats nagų lakas tai nesulipo, tik šie du.

oho, nemaniau kad taip gali nutikti prie saules sviesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2013 06 09, 17:31)
Sveikos, sugalvojau lakuotis nagus ne prie lempos, bet prie natūralios šviesios, akdangi buvau saulėta diena, nulekiau prie lango ir lakavausi, tai iškart sukietėjo foundation ir top'as...Kaip atstatyti tuos sulipusius teptukus? Pats nagų lakas tai nesulipo, tik šie du.

Panos su adatom ten iskrapsto kazkaip, nebandei tirpiklyje pacio lako bishki paplauti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 06 09, 17:34)

Ne, čia ne bajeris. Bet aš turėjau omenyje, kad lakavausi prie natūralios šviesios, o ne saulėje džiovinau nagus smile.gif smile.gif
Atsakyti
as ir bandziau, sustingo baze, pirmas IBD hot springs sluoksnis, o va antras ne velnio...gal per mazai saules buvo..tik +20...

QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 09, 21:38)
Nezvenk, as esu dziovinus sauleje, vardan smalsumo lotuliukas.gif Tik va kad tikslaus laiko nieks nepasake-tai ant bajerio kelias min pasedejau balkone, ir vualia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Margarita3 visiem ilgalaikiams UV lakams reikalingos specialios lempos.

Atsakyti
Ar PN turi geltona uv laka, kazkaip nerandu ju puslapyje sios spalvos g.gif Arba zabala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita3 @ 2013 06 09, 17:51)
Sveikos.
Noreciau pasiteirauti Jusu, nes pati nelabai gaudausi  blush2.gif
Ar yra kazkoks ilgai isliekantis nagu lakas, kuris laikytu savaite ar daugiau ir galeciau pati namie nusilakuoti.Ar imanoma butu be jokiu lempu, tik nusilakuoti ir viskas.
Aciu Jums. 4u.gif

Maciau Facebook kazkoki jau reklamuoja dazzle dry kur nereikia lempu o uztrunka lakavimas vos 5 min ir tas pats kas gelinis tik nereikia lempu, bet nezinau ar tai geras sprendimas ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita3 @ 2013 06 09, 16:51)
Sveikos.
Noreciau pasiteirauti Jusu, nes pati nelabai gaudausi  blush2.gif
Aciu Jums. 4u.gif

Manau kažkas panašaus yra va čia ax.gif :
http://www.grozionam...lash-fusion-252
Atsakyti
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 06 09, 10:21)
Merginos koks jum lako nuemejas pats geriausias?

Man šiai dienai ORLY.... ax.gif

Apie dazzle dry laką kaip įdomu bigsmile.gif Pirmą kart išgirdau, reiks pasidomėt drinks_cheers.gif
Atsakyti