Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(VNALR @ 2013 06 06, 12:10)
O kaip si spalvyte http://www.amazon.co...=A1ZBJOE05LVCX0  Jolkuce? Ar kazka maisau ar maciau kad pardavynejot sia spalvytei, jei kartais maisau tai nepykit smile.gif

o mn IBD sita spalva keiciasi spalva, pasidaro tokia neryski,kaip nublukisi, ir jau 2 klientiems taip nutiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 07, 17:47)
o mn IBD sita spalva keiciasi spalva, pasidaro tokia neryski,kaip nublukisi, ir jau 2 klientiems taip nutiko g.gif

blink.gif Aik aik, nu kaip idomiai,dar ne karto nepasitaike man toks "bajeris". g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 07, 17:47)

Pritariu drinks_cheers.gif Pas maniskes tas pats po poros savaiciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 06, 15:34)

su tokio ilgio nagais, feee slykshtoka,raganishka, neskoninga schmoll.gif O va ilgio neleidzia dildinti ir formos koreguoti doh.gif Da plius dizainas man tokis gariunskas bishke doh.gif

Pritariu, tikri gariunai clap_1.gif new_russian.gif Turiu is ten keleta draugiu, tikrai su tokiais naguciais prekiauja ir baulus tampo doh.gif biggrin.gif
Maergaites, turincios EF,ar sie lakai tirsteja po kurio laiko?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 07, 17:30)
blink.gif Aik aik, nu kaip idomiai,dar ne karto nepasitaike man toks "bajeris". g.gif

kai pas viena pamaciau kaip atrode po keliu denu, buvau apakus blink.gif , net nepanasi buvo i rooad paris, as prisikabinau kad dirbo su kokia chemija biggrin.gif , bet jinai neige, kad nieko nedare. Pas kita drauge buvo tas pats. Ir ant mano paletes dar jinai irgi nublukes schmoll.gif
Atsakyti
Idedu svo eksperimenta, cia kur mes su Alincia dalinomes EF lakais, kadangi lakuot netinka, bet tokiems miksams visai gerai biggrin.gif tik spalvos nuotraukoj netikros gavosi, nes prie lempos nenaturaliai atrodo, EF tiffany, dar atrodo Blue Topaz ir Progel sidabrinis blizgutis. Tik dar nezinau ar gerai laikysis, nors tepiau ant strukturinio g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 07, 18:47)

As irgi turiu, tai irgi svieseja nuo saules. jau po poros dienu nusvieseja. bet ir ta pasviesejus visai neblogai atrodo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 07, 20:43)
Idedu svo eksperimenta,

Nu maladiec, labai graziai sugalvojai thumbup.gif Ir ismest nereikes, tik jo, foto neatitinka realiu spalvyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 06 07, 20:43)
Idedu svo eksperimenta, cia kur mes su Alincia dalinomes EF lakais, kadangi lakuot netinka, bet tokiems miksams visai gerai biggrin.gif tik spalvos nuotraukoj netikros gavosi, nes prie lempos nenaturaliai atrodo, EF tiffany, dar atrodo Blue Topaz ir Progel sidabrinis blizgutis. Tik dar nezinau ar gerai laikysis, nors tepiau ant strukturinio g.gif

Turi laikytis,ant strukturinio man viskas idealiai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
o tas strukturinis naudojamas kaip pagrindas ar ka jis duoda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2013 06 07, 00:17)
Papildyta:

Su situo  blink.gif  plona linija tai gal sugebeciau, bet kaip platesne nupiest tai neisivaizduoju  g.gif. Ar su juo gal tik pataisot?  unsure.gif

Lb placios linijos neteko daryti, bet su tuo storiausiu dariau nelabai placia, tai liux.

Apie strukturini jau nebeatsakinesiu, kalbama kas antram psl ir vis tas pats klausimas, net PIRMAM psl parasyta kas jis ir kur kaip vietoj ko naudojamas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiStyle: 08 birželio 2013 - 17:22
Merginos koks jum lako nuemejas pats geriausias?
Atsakyti
Sveikos, sugalvojau lakuotis nagus ne prie lempos, bet prie natūralios šviesios, akdangi buvau saulėta diena, nulekiau prie lango ir lakavausi, tai iškart sukietėjo foundation ir top'as...Kaip atstatyti tuos sulipusius teptukus? Pats nagų lakas tai nesulipo, tik šie du.
Atsakyti