Sakykit ar yra strukturinis Gelis skirtas led lempai? nes čia radau tokį ir nzn ar tas gelis
QUOTE(ing0501 @ 2013 06 06, 18:05)
Sakykit ar yra strukturinis Gelis skirtas led lempai? nes čia radau tokį ir nzn ar tas gelis
cia priauginamu nagu gelis,ne strukturinis Harmonio.Buteliukas baltas turi buti strukturinio musishkio! Na nebent ieskai priauginimams, ne lakavimui.
QUOTE(Jolkuce @ 2013 06 06, 18:08)
cia priauginamu nagu gelis,ne strukturinis Harmonio.Buteliukas baltas turi buti strukturinio musishkio! Na nebent ieskai priauginimams, ne lakavimui.
Ne ne ieskau geliniam lakavimui tik galvojau lengvai čia prasisuksiu su 40Lt
http://www.cosmetics...fgelsystem.aspx toks turi buti!
o gal daugiau tokiu turi?
QUOTE(andorinha @ 2013 06 06, 17:11)
Uzklausiau pardavejo, ar viskas su lempa tvarkoje. Tikiuosi, kad taip, nes noreciau tokios.
QUOTE(neja @ 2013 06 06, 19:50)
o gal daugiau tokiu turi?
dejaturi tik sita. Atrase, kad keicia sortimenta, del to si ta isparduoda. Siaip aukcionai pilni UV lempu, bet Gelish matau retai.
As turiu ne gelish, o kitos firmos LED lempa tai tikrai vertas demesio pirkinys, nes pastebejau, kad ir lakas kitaip laiko net sunkiau nusitirpdo.
QUOTE(Saulika @ 2013 06 06, 16:42)
Sveikos, paskaiciau apie tuos baltus lakucius ir visai pasimeciau... Na, iki liepos vidurio (kada man balto butinai prireiks) dar turiu laiko....
Jolkuce, aciu uz atsakymus.
Jolkuce, aciu uz atsakymus.
As visiskai ne profe, lakuojuos sau gal tik koki pusmeti ir naudoju balta Orly. Viso nago nesu lakavus, bet galams tai patenkinta esu, piesimui irgi. Kai kurios lakuoja nago gala ir paskui suapvalina su teptuku, o as lakuoju su dot'su ir labai puikiai nusilakuoja
QUOTE(DiStyle @ 2013 06 07, 00:53)
As visiskai ne profe, lakuojuos sau gal tik koki pusmeti ir naudoju balta Orly. Viso nago nesu lakavus, bet galams tai patenkinta esu, piesimui irgi. Kai kurios lakuoja nago gala ir paskui suapvalina su teptuku, o as lakuoju su dot'su ir labai puikiai nusilakuoja
sorry uz kvaila klausima, bet kas tai per daiktas?
QUOTE(xeditux @ 2013 06 06, 23:58)
sorry uz kvaila klausima, bet kas tai per daiktas?
Nezinau kaip ji lietuviskai pavadinti - taskentai
http://www.ebay.co.u...=item337d9c734e
QUOTE(DiStyle @ 2013 06 06, 23:53)
Niekad nebuciau pagalvojus ir net neisivaizduoju kaip su juo tai galima padaryti
QUOTE(DiStyle @ 2013 06 07, 01:00)
Papildyta:
QUOTE(DiStyle @ 2013 06 07, 01:00)
Su situo plona linija tai gal sugebeciau, bet kaip platesne nupiest tai neisivaizduoju . Ar su juo gal tik pataisot?