Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždiškių plepesiai ir tylesiai

QUOTE(mazindre @ 2013 08 21, 18:37)
aš buvau šventai įsitikinus, kad pažyma reikalinga bus nuo rugsėjo 1d., tai kaaaiiii gavom strėlę be pažymos atėję - migom kitą dieną per pusvalandį susitvarkėm  lotuliukas.gif

Nu bet ko tada pavasarį tvarkėmės? g.gif ot sklerozniza....
Atsakyti
QUOTE(zimbabve @ 2013 08 21, 10:46)
Ja,  cielas TRIS  good.gif Ale neturi žmonės sąžinės, nepasisako cray.gif

Prizišnekėjau, moterie.. sapnavau, kad pagimdei hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 08 22, 10:28)
Prizišnekėjau, moterie.. sapnavau, kad pagimdei hihihi.gif

O ką? bigsmile.gif
Atsakyti
tai klok biggrin.gif

dar tai mol kalbėjom, sakai, ai kol vyras išvažiavęs, užsiauginsiu irnesakyk.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 08 22, 12:00)
tai klok biggrin.gif

dar tai mol kalbėjom, sakai, ai kol vyras išvažiavęs, užsiauginsiu irnesakyk.gif blink.gif

Klausiu, ką pagimdžiau? Sūnų ar dukrą?
Atsakyti
vaiką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 22 rugpjūčio 2013 - 13:58
Aloha smile.gif

Žinau, jau buvo kalbėta N kartų, bet kur GRG kokia kalanetika ar aerobika? kas fainiau? Ar brangiai kaštuoj?
Atsakyti
QUOTE(zimbabve @ 2013 09 03, 09:32)
Žinau, jau buvo kalbėta N kartų, bet kur GRG kokia kalanetika ar aerobika? kas fainiau? Ar brangiai kaštuoj?

žinau, kad yra abu, bet kur- gal pasakys sportuojančios biggrin.gif
o šie du dalykai tai visiškai skirtingi, nors, kiek girdėjau, abu reikalaja fizinių pastangų ir ištvermės. kadangi strapaliot nebenoriu (mokykliniais metais lankiau aerobiką), tai ir aš vis pamąstau apie kalanetiką g.gif tai va, man tas fainiau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zimbabve @ 2013 09 03, 10:32)
Aloha  smile.gif

Aerobika yra Divina Femina klube, Lijo pastate, po buvusiu SEB banku smile.gif o kalanetikos nezinau. Aerobika lyg dar kazkur yra, lyg tam pastate priesais savivaldybe, nezinau kaip ten ta pastata kiti vadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zimbabve @ 2013 09 03, 09:32)
Aloha  smile.gif

Zimbuliu, čia bajeriuoji? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazindre: 04 rugsėjo 2013 - 13:20
QUOTE(mazindre @ 2013 09 04, 13:19)
Zimbuliu, čia bajeriuoji?  biggrin.gif

Ne. Mano krikštadukra nori lankyt. O ką man tai jau nielzia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazindre @ 2013 09 04, 13:19)
Zimbuliu, čia bajeriuoji?  biggrin.gif

Zimbabvei jau šalta po truputį darosi, tai ieško karštų kūnų draugijos biggrin.gif
Atsakyti