Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždiškių plepesiai ir tylesiai

QUOTE(Edirga @ 2013 07 30, 13:01)
Flini mokijažas? g.gif

Jap
Atsakyti
Pelėsiai ir kerpėm apaugus aukštai, Gargždų štai garbinga SM biggrin.gif lotuliukas.gif , kažkaip apkerpėjo mūsų skyrelis blink.gif

Sveikinimai sulaukusiom gandrų

user posted image

Tai kaip ruošiasi mamytės paruošiamukams ir pirmakleckiams, ar daug bus šiemet pas mus, man dar ne šiemet, bet baisu, kaip laikas lekia, kokia sistema būtų idomu sužinot, kaip renkatės mokyklą ir kokius mokytojus?
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2013 08 13, 20:19)
Pelėsiai ir kerpėm apaugus aukštai, Gargždų štai garbinga SM  biggrin.gif  lotuliukas.gif , kažkaip apkerpėjo mūsų skyrelis  blink.gif

Tai kaip ruošiasi mamytės paruošiamukams ir pirmakleckiams, ar daug bus šiemet pas mus, man dar ne šiemet, bet baisu, kaip laikas lekia, kokia sistema būtų idomu sužinot, kaip renkatės mokyklą ir kokius mokytojus?

Tylu ramu biggrin.gif O kas čia dar gandrų sulaukė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zimbabve @ 2013 08 13, 20:57)
Tylu ramu biggrin.gif O kas čia dar gandrų sulaukė? g.gif

Na čia jau geriau žinot toms kurios sulaukė wub.gif man asmesinškai baisu net pagalvot biggrin.gif , bet nespjaunu į tą reikalą, nes jau pasimokiau su darbais, kaip gali greit prisikalbėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2013 08 13, 21:12)
Na čia jau geriau žinot toms kurios sulaukė  wub.gif  man asmesinškai baisu net pagalvot  biggrin.gif , bet nespjaunu į tą reikalą, nes jau pasimokiau su darbais, kaip gali greit prisikalbėti  biggrin.gif

Vo mąstyk, mūčikis dabar biggrin.gif Tikiuos prisipažins bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zimbabve @ 2013 08 13, 21:23)
Vo mąstyk, mūčikis dabar biggrin.gif Tikiuos prisipažins bigsmile.gif

norėčiau ir aš sužinot, žinai, pletkai- saldus dalykas biggrin.gif

man ne paruošiamukai ir ne pirmokiukai galvoj dabar, o būsimi pirmi metai darželyje... nežinau, kokį veidelį dabar dėt unsure.gif / bigsmile.gif / verysad.gif / blink.gif / doh.gif

biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2013 08 13, 23:14)
norėčiau ir aš sužinot, žinai, pletkai- saldus dalykas  biggrin.gif

man ne paruošiamukai ir ne pirmokiukai galvoj dabar, o būsimi pirmi metai darželyje... nežinau, kokį veidelį dabar dėt  unsure.gifbigsmile.gifverysad.gifblink.gif  /  doh.gif

biggrin.gif

Ruzava, man ir tas pats, kazkokia baime uzvalde mane, mes jau pirmadieni zygiuosim i darzeli, pratintis. PAgalvoju ko tais vidurius ima sukt blink.gif lotuliukas.gif o kad i darba jau tuoj tuoj, tai isvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2013 08 13, 22:14)
norėčiau ir aš sužinot, žinai, pletkai- saldus dalykas  biggrin.gif

man ne paruošiamukai ir ne pirmokiukai galvoj dabar, o būsimi pirmi metai darželyje... nežinau, kokį veidelį dabar dėt  unsure.gifbigsmile.gifverysad.gifblink.gif  /  doh.gif

biggrin.gif

Pirmi ar antri..... klyksmai, isterijos, ligooooooos bijau.gif Šakės verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zimbabve: 13 rugpjūčio 2013 - 23:31
QUOTE(wilwute @ 2013 08 13, 20:19)
Pelėsiai ir kerpėm apaugus aukštai, Gargždų štai garbinga SM   biggrin.gif  lotuliukas.gif , kažkaip apkerpėjo mūsų skyrelis  blink.gif

unsure.gif

QUOTE(zimbabve @ 2013 08 13, 23:30)
Pirmi ar antri..... klyksmai, isterijos, ligooooooos bijau.gif Šakės  verysad.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 14 rugpjūčio 2013 - 13:41
Pletkai apie gandrus ir mane domina bigsmile.gif

Apie darzeli negaliu pasisakyt, nes cia musuose nei klykia, nei serga biggrin.gif na, gal biski pradzioj paklykia, bet neilgai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2013 08 14, 13:50)
Pletkai apie gandrus ir mane domina  bigsmile.gif

Apie darzeli negaliu pasisakyt, nes cia musuose nei klykia, nei serga  biggrin.gif na, gal biski pradzioj paklykia, bet neilgai tikrai  biggrin.gif

greit užkimsta ir tada nebegirdėt hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zimbabve @ 2013 08 13, 23:30)
Pirmi ar antri..... klyksmai, isterijos, ligooooooos bijau.gif Šakės  verysad.gif

na, su tuo jau susitaikiau, galvoju, gal dar kokių siurprizų bus lotuliukas.gif
Atsakyti