Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždiškių plepesiai ir tylesiai

QUOTE(wilwute @ 2013 07 05, 22:47)
Turit akvariuma  bigsmile.gif  ka laikot, nes as gundausi zuvytes isigyt  thumbup.gif

vyras turi biggrin.gif čia jo svajonė buvo, tai leidau išsipildyt tai svajonei, va, kokia aš gera biggrin.gif
dar nesenai teturim (gerą pusmetį), tai žuvytės nedidelės dar, bet auginamės: skaliaras, ancitrusas (aš jį vadinu čiulpiku blush2.gif biggrin.gif ), šamas angelas (ar kažkas tokio), botija klounas (turėjom du, vienas numirė), dvi molinezijos (viena iš jų- seksualinis maniakas lotuliukas.gif ), du guramiai, dvi lapės, 4 neonai.
planuose yra dar pora botijų, eršketuko vyras nori. kol kas tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2013 07 05, 14:30)
esu ant jų pikta, tai nemojuoju, tik stengiuos nugalėt norą ant jų užvažiuot  biggrin.gif

o jei rimtai, tai šiandien apskritai esu labai pikta.

o jei dar rimčiau, tai persiprašau, tikrai nepastebėjau tamstos, stengsimės pasitaisyt  biggrin.gif kurioj vietoj prasilenkėm?

Palei tvorą tavo važinėjam smile.gif gal jau ir nebekreipi dėmesio o tokį kiekį kiek jų ten pravažiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 07 08, 08:56)
Palei tvorą tavo važinėjam smile.gif gal jau ir nebekreipi dėmesio o tokį kiekį kiek jų ten pravažiuoja biggrin.gif

jei pro ten, tai tikrai nekreipiu dėmesio biggrin.gif pernai buvo įdomu, sėdėdavau priešais gatvę kaip prieš TV, kokių tik fruktų vakarais nepamatysi biggrin.gif šiemet jau nebekreipiu dėmesio, kitą kartą iškart šauk LABAS biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 22 liepos 2013 - 10:02
Gal kurios vyrui reik kedų? 44- 44,5 dydis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 22 liepos 2013 - 11:35
aš vandens batus naujus tokio dydžio irgi siūlau biggrin.gif per klaidą ne tuos parsisiunčiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 07 22, 11:35)
Gal kurios vyrui reik kedų? 44- 44,5 dydis

QUOTE(mmergyte @ 2013 07 22, 12:49)
aš vandens batus naujus tokio dydžio irgi siūlau biggrin.gif per klaidą ne tuos parsisiunčiau doh.gif  doh.gif

per maži schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zimbabve @ 2013 07 22, 21:10)

pridėsim dovanų žirkles priekiams prakirpti ir dar gausite dovanų maišelį daiktams lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesiog akcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 07 22, 21:39)
pridėsim dovanų žirkles priekiams prakirpti ir dar gausite dovanų maišelį daiktams lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tiesiog akcija biggrin.gif

Mhm... Verta pagalvot bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif

Ar gerai pamenu, kad Flini daro makiažą namie? g.gif
Atsakyti

smile.gif
man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 07 30, 13:52)
smile.gif
man labai patinka.

Flini mokijažas? g.gif