Labas, jau kadangu užėjau čia paskaityt ir radau klausimuką į kurį galiu atsakyt tai brūkštelsiu Gal niekas nesupyks...
Mes kelis kart esam pirkę, tai nežinau, nenusivyliau, pirkom į Palangoj, Ramybėje, vykusius spektaklius, vieną kart vietas pačiam prieky gavom (nes, matyt neišpirko ), o kitą kart balkone, o 'žvejukuose" tai kažkur vidury salės. Vietas atsiųstavo kažkur dieną ar dvi prieš spektakli.
QUOTE(ruzava @ 2013 07 02, 11:32)
nu aš tai blondinė visiška ir tą pripažįstu
na, galvoju, Garždų mamkų gyvų išvis nebeliko, jau daugiau nei mėnuo visos tyli ir apsimeta, kad vasara džiaugias. ir nesusiprotėjau pasižiūrėt, kad Gargždų temos išvis į favoritus neturėjau įsidėjusi, o tatai laukiu, kada man rodys ką
na, bet ką jau čia su manim... atkapsčiau jus, kad galėčiau pasiklausti- gal kuri kada esat pirkusios per tuos grupinius portalus bilietus į spektaklį? kaip ten būna su vietų parinkimu, ar labai lievas vietas duoda?
na, galvoju, Garždų mamkų gyvų išvis nebeliko, jau daugiau nei mėnuo visos tyli ir apsimeta, kad vasara džiaugias. ir nesusiprotėjau pasižiūrėt, kad Gargždų temos išvis į favoritus neturėjau įsidėjusi, o tatai laukiu, kada man rodys ką
na, bet ką jau čia su manim... atkapsčiau jus, kad galėčiau pasiklausti- gal kuri kada esat pirkusios per tuos grupinius portalus bilietus į spektaklį? kaip ten būna su vietų parinkimu, ar labai lievas vietas duoda?
Ale išsigydžiau tą ligą, tai nė nepamenu ar buvau į spektaklius pirkusi aga ko tais nebeliko pas mus organizatorių, pas manęs darbe interneto nėra, tel irgi atsijungiau, taip kad prašom užeiti labai visų laukiu, kas turit augintinius ir kas norit isigyti, beje atėjo lauktieji ežiai, tai čia naujovė mūsų įmonėje
QUOTE(ruzava @ 2013 07 02, 11:32)
nu aš tai blondinė visiška ir tą pripažįstu
Labs,
Man dovanojo bilietus, pirktus per Beta Lt. Sėdėjom antroj eilėj, beveik per vidurį
Papildyta:
QUOTE(wilwute @ 2013 07 03, 21:58)
Ale išsigydžiau tą ligą, tai nė nepamenu ar buvau į spektaklius pirkusi aga ko tais nebeliko pas mus organizatorių, pas manęs darbe interneto nėra, tel irgi atsijungiau, taip kad prašom užeiti labai visų laukiu, kas turit augintinius ir kas norit isigyti, beje atėjo lauktieji ežiai, tai čia naujovė mūsų įmonėje
Jei tu dirbi n, kur manau, tai šiandien buvau net du kartus, bet ežių nematiau tavęs irgi.
P.S. jei dirbi ten kur manau, kaip neapkursti nuo tos giga papūgos?
QUOTE(wilwute @ 2013 07 03, 21:58)
tel irgi atsijungiau, taip kad prašom užeiti labai visų laukiu, kas turit augintinius ir kas norit isigyti, beje atėjo lauktieji ežiai, tai čia naujovė mūsų įmonėje
QUOTE(zimbabve @ 2013 07 03, 22:21)
Jei tu dirbi n, kur manau, tai šiandien buvau net du kartus, bet ežių nematiau tavęs irgi.
kur čia, kur čia??
Ružava, ko nemojuoji dviratininkams?
QUOTE(jovana @ 2013 07 05, 09:54)
Ružava, ko nemojuoji dviratininkams?
esu ant jų pikta, tai nemojuoju, tik stengiuos nugalėt norą ant jų užvažiuot
o jei rimtai, tai šiandien apskritai esu labai pikta.
o jei dar rimčiau, tai persiprašau, tikrai nepastebėjau tamstos, stengsimės pasitaisyt kurioj vietoj prasilenkėm?
QUOTE(zimbabve @ 2013 07 03, 22:21)
Labs,
Man dovanojo bilietus, pirktus per Beta Lt. Sėdėjom antroj eilėj, beveik per vidurį
Papildyta:
Papildyta:
Dirbau kur manei tiksliau mokinausi ten visą mėn., tai ežiai vitrinoje buvo, nelabai matosi jie. O Ara pavaro ir labai bet ne durna, kai prededa rėkauti, mes jei pagrasinam jog išmaudysim, tada apsimeta jog valgo ar šeip užimta tada vėl kvykia, jei apsauginis dirba, tai tam nervai neatlaiko ir išmaudo
O dabar nuo sekmadienio prašom lankyti mane Grg Kikoje, kad diena neprailgtų, visą mėn. kačių kraikui akcijos, kai kuriems pašarams šunų ir kačių, graužikų ir paukščių, žodžiu visiems ir viskam, guoliams, draskyklėms, jei kas ką turit rasit akcijų, tik žuvis šį mėn nuskriaudė
QUOTE(wilwute @ 2013 07 05, 21:17)
O dabar nuo sekmadienio prašom lankyti mane Grg Kikoje, kad diena neprailgtų, visą mėn. kačių kraikui akcijos, kai kuriems pašarams šunų ir kačių, graužikų ir paukščių, žodžiu visiems ir viskam, guoliams, draskyklėms, jei kas ką turit rasit akcijų, tik žuvis šį mėn nuskriaudė
nu tu velniava, mums aktualiausia TIK jos
QUOTE(ruzava @ 2013 07 05, 21:45)
nu tu velniava, mums aktualiausia TIK jos
Turit akvariuma ka laikot, nes as gundausi zuvytes isigyt
QUOTE(wilwute @ 2013 07 05, 21:17)
Dirbau kur manei tiksliau mokinausi ten visą mėn., tai ežiai vitrinoje buvo, nelabai matosi jie. O Ara pavaro ir labai bet ne durna, kai prededa rėkauti, mes jei pagrasinam jog išmaudysim, tada apsimeta jog valgo ar šeip užimta tada vėl kvykia, jei apsauginis dirba, tai tam nervai neatlaiko ir išmaudo
Tai dar nebuvo tavęs GRG Kikoj? Specialiai šiandien akį užmečiau, bet ne tu buvai. Aplankysim, reik savo žvėrį apipirkt.
Sveikos,
Gal kuri lankotes tame naujame medicinos centre Medica berods.?
Pas koki seimos gydytoja, Kaip ten visa tvarka, ar daug zmoniu buna, ar patogu?
Mastau persirasyti arciau, tad butu Idomu suzinoti kas ir Kaip?
QUOTE(zimbabve @ 2013 07 05, 23:27)
Tai dar nebuvo tavęs GRG Kikoj? Specialiai šiandien akį užmečiau, bet ne tu buvai. Aplankysim, reik savo žvėrį apipirkt.
Su darbo vieta susipazinau birzelio 27d. o startas buvo nuo Liepos 1d.
QUOTE(Raja28 @ 2013 07 06, 07:49)
Sveikos,
Na kadangi pabego musu gydytoja vel i poliklinika tai laiko klausimas ar nebegsime ir mes atgal, seip priskyre Latake ejau kaip tik dabar medicinine, tai dideli demesi parode, kol kas dar tikrinsiu ir eiliu nebera, bet gal, kad vasara, mamos draugas pas vedeja prisirases Paulikiene berods, tai ziauriai patenkintas tik paskutini kart del vaistu israsymo (sirdininkas jis) teko visa eile laukt, tai pirma kart buvo nepatenkintas. Del ginekologo labai apsidziaugiau nes dabar yra ir vyras ir moteris, abu is KJlaipedos vazinejasi, o daugiau siuntimai kur jau pageidauji.
QUOTE(wilwute @ 2013 07 06, 22:58)
Su darbo vieta susipazinau birzelio 27d. o startas buvo nuo Liepos 1d.
Na kadangi pabego musu gydytoja vel i poliklinika tai laiko klausimas ar nebegsime ir mes atgal, seip priskyre Latake ejau kaip tik dabar medicinine, tai dideli demesi parode, kol kas dar tikrinsiu ir eiliu nebera, bet gal, kad vasara, mamos draugas pas vedeja prisirases Paulikiene berods, tai ziauriai patenkintas tik paskutini kart del vaistu israsymo (sirdininkas jis) teko visa eile laukt, tai pirma kart buvo nepatenkintas. Del ginekologo labai apsidziaugiau nes dabar yra ir vyras ir moteris, abu is KJlaipedos vazinejasi, o daugiau siuntimai kur jau pageidauji.
Aciu, o tai pats negali pasirinkti gydytojo?
O del darzelio pazymu nera bedu, ta prasme nereik visad su vaiku prisiduot , Kai susergi, Kai pasveiksti?