Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždiškių plepesiai ir tylesiai

QUOTE(zimbabve @ 2013 06 07, 14:17)
Aš sergu. Vaikas serga. Vyro nematiau. Man pakaks ir naminių katlietų verysad.gif

blink.gif
Atsakyti
As as tourist5.gif mano pirmas savaitgalis, kita busiu uzimta, o dar kitas turetu buti laisvas. thumbup.gif

O kas del pabegiojimu, man patikdavo ir 2 savaites praktikavau, kol nepasnigo, o po to mokslai uzgriuvo, dabar i ritma reikia isivaziuot, zodziu pasiteisinimu pilna biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labu,

Sakykit kur GRG juvelyrą galima rast?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(zimbabve @ 2013 06 10, 00:57)
Labu,

Sakykit kur GRG juvelyrą galima rast?

Amulete mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį savaitgalį - ne, kitą irgi ko gero - ne. bet jei tik galėsiu - prisijungsiu.. o nenorit po darbų kurią dienelę susibėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 10 birželio 2013 - 09:25
QUOTE(Edirga @ 2013 06 10, 08:24)
Sveikos smile.gif
Amulete mirksiukas.gif

Sėdėjau mąsčiau, mąsčiau ir supratau, kas tas Amuletas bigsmile.gif Jetus jau 7 metai gargžduos, o jaučiuos kaip vakar atsikrausčius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 06 10, 09:22)
Šį savaitgalį - ne, kitą irgi ko gero - ne. bet jei tik galėsiu - prisijungsiu.. o nenorit po darbų kurią dienelę susibėt?

šeštadieniai - šeimai, nebent penktadienį kurį, jei ne kefu šašlus užgersim, o jei kefu, tai galima bele kokią savaitės dieną. Vakarai ilgi, kefo promilės išgaruos greitai biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(jovana @ 2013 06 10, 10:22)

QUOTE(mazindre @ 2013 06 10, 21:25)
šeštadieniai - šeimai, nebent penktadienį kurį, jei ne kefu šašlus užgersim, o jei kefu, tai galima bele kokią savaitės dieną. Vakarai ilgi, kefo promilės išgaruos greitai  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Sunku su manim paprastom dienom doh.gif Nors porai valandikiu mastau.gif nu tai sukit rata aplink su dviratukais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mazindre @ 2013 06 10, 20:25)
šeštadieniai - šeimai, nebent penktadienį kurį, jei ne kefu šašlus užgersim, o jei kefu, tai galima bele kokią savaitės dieną. Vakarai ilgi, kefo promilės išgaruos greitai  biggrin.gif

Tik su kefu, pažiūrėk kokie reidai ph34r.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 06 11, 09:47)
Tik su kefu, pažiūrėk kokie reidai  ph34r.gif  nono.gif

hihihi.gif
Aš už drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 06 11, 08:47)
Tik su kefu, pažiūrėk kokie reidai  ph34r.gif  nono.gif

QUOTE(indoju @ 2013 06 11, 11:48)
hihihi.gif
Aš už  drinks_cheers.gif

Kefas viau, bet kadangi nė pati nežinau, ko noriu ir ką galiu, tai geriau patylėsiu
mellow.gif
Atsakyti
nu aš tai blondinė visiška ir tą pripažįstu biggrin.gif

na, galvoju, Garždų mamkų gyvų išvis nebeliko, jau daugiau nei mėnuo visos tyli ir apsimeta, kad vasara džiaugias. ir nesusiprotėjau pasižiūrėt, kad Gargždų temos išvis į favoritus neturėjau įsidėjusi, o tatai laukiu, kada man rodys ką biggrin.gif

na, bet ką jau čia su manim... atkapsčiau jus, kad galėčiau pasiklausti- gal kuri kada esat pirkusios per tuos grupinius portalus bilietus į spektaklį? kaip ten būna su vietų parinkimu, ar labai lievas vietas duoda?
Atsakyti