Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždiškių plepesiai ir tylesiai

QUOTE(ViktukE @ 2013 10 19, 16:52)
o jeigu serga? ir kadacia viskas prasidedu?

Siandien jau vyko pirmasis uzsiemimas.
Jeigu praleidziamas kartas - reik tartis su mokytoja kaip "atidirbti" - kartais uztenka pusvalandzio konsultacijos pries pamoka, kitais atvejais reikia pilnu 3-ju akademiniu valandu, kad nebutu spragos tolimesniame supratime...

Truksta dar po kelis vaikus i grupes ir A lygio (4-6 m), ir B lygio ( 6-9 m) mirksiukas.gif Renkames !!!!!! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktukE @ 2013 10 19, 14:52)
o jeigu serga? ir kadacia viskas prasidedu?

sake mokytoja i namus atvaziuos, nes mokami ne mazi pinigai ir visi turi buti vienam lygmeni, negali atsilikti. Siandien skambino jog A grupe jau susiformavo 4u.gif

Eit ar susidomejo Kasparas?
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2013 10 20, 18:37)
Eit ar susidomejo Kasparas?

Sunku sprest is pirmo karto - abu sake, kad patiko, grize pasakojo ispudzius, sake nores ir sekanti savaitgali. Tai bandysim. O jus ka nusprendet, eisit?
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Noriu pasiteirauti, gal kuri zinot ar gargzduose galima is kur nors uzsisakyti vieno kasnio sumustinuku svediskam stalui?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2013 10 23, 11:04)
Sveikos mergaites,
Noriu pasiteirauti, gal kuri zinot ar gargzduose galima is kur nors uzsisakyti vieno kasnio sumustinuku svediskam stalui?aciu 4u.gif

Sveika, ne Gargžduose, Klaipėdoje, bet mano draugė daro superinius kąsniukus. Galiu patarpininkauti wink.gif

https://www.facebook.com/mini.kasniukai

Atsakyti
QUOTE(mazindre @ 2013 10 23, 19:06)
Sveika, ne Gargžduose, Klaipėdoje, bet mano draugė daro superinius kąsniukus. Galiu patarpininkauti wink.gif

https://www.facebook.com/mini.kasniukai

Aciu. 4u.gif turesiu omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2013 10 23, 19:35)
Aciu. 4u.gif turesiu omeny mirksiukas.gif

Aš tik vieno kasnio auskariukus galiu pasiūlyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2013 10 23, 13:04)
Sveikos mergaites,

LIJO graziai ir skaniai daro padeklus issinesimui svediskam stalui su uzkandziais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zimbabve @ 2013 10 23, 20:52)
Aš tik vieno kasnio auskariukus galiu pasiūlyt biggrin.gif

O vieno kasnio apyrankiu ar Gali pasiulyti? biggrin.gif Turiu kelis norus, tik ki taves niekaip neprieinu dabar mirksiukas.gif blush2.gif

QUOTE(Eit @ 2013 10 24, 10:03)
LIJO graziai ir skaniai daro padeklus issinesimui svediskam stalui su uzkandziais  mirksiukas.gif

Aciu, reiks pasidomet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2013 10 24, 09:22)
O vieno kasnio apyrankiu ar Gali pasiulyti? biggrin.gif Turiu kelis norus, tik ki taves niekaip neprieinu dabar mirksiukas.gif  blush2.gif
Aciu, reiks pasidomet 4u.gif

Aisku, kad galiu smile.gif Nes apyrankes pas mane bent jau kol kas tik pagal pageidavimus wink.gif
Papildyta:
As tau gi FB kvietima draugaut siunciau- kaip Torgono papuosalai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eit @ 2013 10 20, 19:10)
Sunku sprest is pirmo karto - abu sake, kad patiko, grize pasakojo ispudzius, sake nores ir sekanti savaitgali. Tai bandysim. O jus ka nusprendet, eisit?

As apsisprendziau, bet kol kas grupes nesusiformuoja verysad.gif
QUOTE(Raja28 @ 2013 10 23, 11:04)
Sveikos mergaites,

Kur Mazindre minejo zinau ir ragavau, o seip ir Lijo ir Ievos skanestai daro mirksiukas.gif
Atsakyti
laba smile.gif

Gal kas turit ežiuko kepurę? Rodos mano vaiko laukia pirmas karnavalas, jei nesusirgs smile.gif
Skoloj neliksiu 4u.gif
Atsakyti