Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždiškių plepesiai ir tylesiai

QUOTE(jovana @ 2013 10 16, 14:16)
nė vienos nežinau... gal bent kai pagimdys prisipažins beee.gif

Jo, arba kai jau už rankos vesis pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
Labuks brangiosios !!! biggrin.gif

As su paieskom ... ax.gif ax.gif
Gargzduos (Kulverstuke), atsidaro MENAR mokyklele, truksta vaiku i maziuku (4-6m) grupe... doh.gif Didesniuju (6-9 m) startuoja jau si savaitgali, o i mazuju truksta keletos vaiku. (mokytoja vazinetu is Klpd., jei susirinktu ne mazesne kaip 9 vaikiuku grupe). Platesne info apie ka as cia, ir visa idomuma: http://www.menar.lt/

Uzsiemimai viena kart i savaite, savaitgali (3 akademinaes valandos).
Zodziu, kas augina 4-6m genijus (kiek suprantu visos lotuliukas.gif ), ukatiju pasidometi sita nerealia menar programike ir atvest chebryte drinks_cheers.gif Plyzzz! (mano kareivukams reik kompanijos) thumbup.gif

Atsakyti
aišku kainos niekas ir čia nesakys ania? biggrin.gif klausiau fb-tyla.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 10 17, 13:38)
aišku kainos niekas ir čia nesakys ania? biggrin.gif klausiau fb-tyla.. ax.gif

Geriausia butu paskambinti ir pasiklausti, nebent Eit isduos biggrin.gif o tu abu vedi i 4-6m. grupe ax.gif kaip tingisi savaitgali vezti, dazniausiai kitu darbu yra kol visis namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2013 10 17, 14:40)
Geriausia butu paskambinti ir pasiklausti, nebent Eit isduos biggrin.gif o tu abu vedi i 4-6m. grupe ax.gif kaip tingisi savaitgali vezti, dazniausiai kitu darbu yra kol visis namie ax.gif

o aš iš principo ir neskambinu.. biggrin.gif je iklausiu vadinas mane domina,tai koks skirtumas kokia forma klausiu,raštu ar žodžiu,ar čia pagal balsą ar akis kaina priklauso,nesuprantu tos paslapties,būtų nelagalu suprasčiau,nu bet dabar... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 10 17, 13:42)
o aš iš principo ir neskambinu.. biggrin.gif  je iklausiu vadinas mane domina,tai koks skirtumas kokia forma klausiu,raštu ar žodžiu,ar čia pagal balsą ar akis kaina priklauso,nesuprantu tos paslapties,būtų nelagalu suprasčiau,nu bet dabar... ax.gif

pastebejau jau kad ne viena istaiga taip jau daro, kaip ir jus pradzioj nusispjaudavau, bet jei labai domindavo tai uzknisdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2013 10 17, 15:40)

QUOTE(mmergyte @ 2013 10 17, 15:42)
o aš iš principo ir neskambinu.. biggrin.gif  je iklausiu vadinas mane domina,tai koks skirtumas kokia forma klausiu,raštu ar žodžiu,ar čia pagal balsą ar akis kaina priklauso,nesuprantu tos paslapties,būtų nelagalu suprasčiau,nu bet dabar... ax.gif

Reniss, as noriu abu vesti - Kasparas isipaiso i 6-9m grupe, tai bandysim sestadieni. Bet Bernardas patempes lupa: "as irgi noriu" doh.gif - tai leido atsivest abu, pasiziuret kas kaip. Nors aisku, jei yra suskirstymas pagal amziu, tai ir mokymo metodika atitinkama. Kas aisku 7-meciui, gali but visiskai nesuprantama 4-meciui. Zinoma vaikas vaikui nelygus - i tai bus atsizvelgiama sudarant grupes.
Zinok visai gerai sestadieniais - atvezei is ryto - palikai 3 val. pati i turgeli, i shopinga, i spa biggrin.gif - pasiemei, vakaras laisvas - baliai festivaliai thumbup.gif

mmergyte, "kulverstuko" ponia direktoriene ten 5 vaidmenis ir pareigas atlieka - gal ir negali ta pacia minute fb atrasyt, tai jei ka - rimtai geriau pasiskambint, ne tik apie kaina pasakys, bet ir placiau "papudrins" apie sita menar reikala. http://www.kulverstukusalis.lt/
O kaina jokia paslaptis (parasyta ir menar saite - nematei? ) - 75 Lt./1 uzsiemimas, - cia turbut ir bus tas "degutas" visoj medaus statinej doh.gif Nu.... bet...o...taciau... pazvelgus i viska filosofiskai .... investicija i busimus banko valdytojus, verslo magnatus, valstybiu prezidentus, nobelio premijos lauriaaaaaatus.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eit: 17 spalio 2013 - 14:06
vadinas blogai pareigas atlieka biggrin.gif juokauju...tikrai nemanau kad ten gauna kalnsu tų laiškų ar komentarų,kad būtų sunku atsakyti..mane tai kabina kad savaitgalį,jau taip kasdien mokytis,o jei dar ir savaitgalį.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 10 17, 17:16)
vadinas blogai pareigas atlieka biggrin.gif juokauju...tikrai nemanau kad ten gauna kalnsu tų laiškų ar komentarų,kad būtų sunku atsakyti..mane tai kabina kad savaitgalį,jau taip kasdien mokytis,o jei dar ir savaitgalį.. g.gif

Menar programos esme kitokia ir yra, nei musu suprantamos savokos "mokytis" Viskas vyksta per zaidima, vaikams suprantama forma... As irgi negalejau patiket kaip keturmetis gali issedet 3 val. krimsdamas rimta aritmetika... bet pasirodo ten viskas kitaip... ax.gif Zodziu - kuo giliau i miska, tuo daugiau medziu - pasidomekit!!!!
Atsakyti
QUOTE(Eit @ 2013 10 17, 16:31)
Menar programos esme kitokia ir yra,  nei musu suprantamos savokos "mokytis" Viskas vyksta per zaidima, vaikams suprantama forma... As irgi negalejau patiket kaip keturmetis gali issedet 3 val. krimsdamas rimta aritmetika... bet pasirodo ten viskas kitaip...  ax.gif  Zodziu - kuo giliau i miska, tuo daugiau medziu - pasidomekit!!!!

bet taip norisi savaitgalį praleisti kartu... doh.gif o sumokėti reikia už visą mėn iš karto?pabandymo nebūna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 10 17, 15:59)
bet taip norisi savaitgalį praleisti kartu... doh.gif  o sumokėti reikia už visą mėn iš karto?pabandymo nebūna? biggrin.gif

Būna 1 akademinė valanda, jei tinka tada liekat dar 2-om. ir pasirašote sutartį, bandysime, nes šeip sunkiai sutelkia dėmesy, bet mažu susidomės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2013 10 18, 21:16)
Būna 1 akademinė valanda, jei tinka tada liekat dar 2-om. ir pasirašote sutartį, bandysime, nes šeip sunkiai sutelkia dėmesy, bet mažu susidomės  biggrin.gif

o jeigu serga? ir kadacia viskas prasidedu?
Atsakyti