Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždiškių plepesiai ir tylesiai

QUOTE(wanile @ 2013 10 07, 17:48)
sveikos,as cia turbut visai ne i tema, bet zadam kraustytis i gargzdus. ar ten kas nors nuomoja kambarius? internete sunku rast. ar i darzeli lengva butu vaika irasyt siuo metu?

Sveika 4u.gif

Dėl buto sunku rasti ir į darželį sunku pakliūti, dar priklauso nuo amžiaus vaiko gal r rasit kur vietelę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zimbabve @ 2013 10 07, 16:13)
Nei picų, nei sporto.... nieko  verysad.gif

ninado tik biggrin.gif ir picinamės ior sportuojam.. aišku ne su SM gauja biggrin.gif Zimbe pasirašytum į susibėgimą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 10 08, 11:31)
ninado tik biggrin.gif ir picinamės ior sportuojam.. aišku ne su SM gauja biggrin.gif Zimbe pasirašytum į susibėgimą?  bigsmile.gif

Į tą, kur Indoju pasakojo? Ne ochen. Nesinori anei picų, anei sporto, anei kitko. Žiema, tad man tik odijalai rūpi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 10 08, 12:31)
ninado tik biggrin.gif ir picinamės ior sportuojam.. aišku ne su SM gauja biggrin.gif Zimbe pasirašytum į susibėgimą?  bigsmile.gif

nu viskas aisku ner cia man vietos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktukE @ 2013 10 08, 17:32)
nu viskas aisku ner cia man vietos...  verysad.gif

yr yr, tik pirmyn smile.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 10 08, 20:33)
yr yr, tik pirmyn smile.gif  friends.gif

pirmyn pliurpt ar pirmyn picu??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktukE @ 2013 10 08, 21:02)
pirmyn pliurpt ar pirmyn picu???  biggrin.gif

ir pliurpt ir picų, į kompaniją tsakant
Atsakyti
Hello ellou biggrin.gif ,

šimtas metų be šių metų biggrin.gif , tai gal jau meetams laiko atsiras bigsmile.gif , nors sveikatos dar ne kokios bet tikiuosi iki meeto pasveiksiu thumbup.gif

Kaip gyvenat? Kaip derlius užaugo? biggrin.gif Kaip pilvinukai auga? Aš paranoja jau nėščiom turiu, Akroplyje vien tik tokias matau, nežinau ką tai reiškia, bet trečio nebus nesvajokit lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(wilwute @ 2013 10 14, 20:03)
Hello ellou  biggrin.gif ,

šimtas metų be šių metų  biggrin.gif , tai gal jau meetams laiko atsiras  bigsmile.gif , nors sveikatos dar ne kokios bet tikiuosi iki meeto pasveiksiu  thumbup.gif 

Kaip gyvenat? Kaip derlius užaugo?  biggrin.gif  Kaip pilvinukai auga? Aš paranoja jau nėščiom turiu, Akroplyje vien tik tokias matau, nežinau ką tai reiškia, bet trečio nebus nesvajokit  lotuliukas.gif

Būtų labai smagu mytukas drinks_cheers.gif o kas čia pilvinukus augina?? g.gif vieą žinau negi ir daugiau yr?
Atsakyti
laba smile.gif

Tai kas čia tuos pilviukus augina? bigsmile.gif

Gal girdėjot kada GRG šildys? Klaipėda girdėjau jau pradeda.
Atsakyti
Sveikos, seniai labai bebuvau ax.gif meetukai thumbup.gif
Atsakyti
nė vienos nežinau... gal bent kai pagimdys prisipažins beee.gif
Atsakyti