Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždiškių plepesiai ir tylesiai

QUOTE(ruzava @ 2013 09 04, 19:32)
Zimbabvei jau šalta po truputį darosi, tai ieško karštų kūnų draugijos  biggrin.gif

Zimbuliaus karšti kūnai - vilnonės punčiakos, vilnoniai megztiniai ir vilnonis pledas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zimbabve @ 2013 09 04, 16:35)
O ką man tai jau nielzia? blink.gif

lzia lzia, bet tu ir sportas? g.gif
o ir kam tau jis? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2013 09 04, 19:32)
Zimbabvei jau šalta po truputį darosi, tai ieško karštų kūnų draugijos  biggrin.gif

Vyrą pašonėj turiu, tai kitų neieškau biggrin.gif Kol kas tongue.gif

QUOTE(mazindre @ 2013 09 04, 20:12)
Zimbuliaus karšti kūnai - vilnonės punčiakos, vilnoniai megztiniai ir vilnonis pledas  biggrin.gif
Papildyta:
lzia lzia, bet tu ir sportas?  g.gif
o ir kam tau jis?  nail.gif

Šitie jau ir paruošti biggrin.gif
Reiktų ir man, bet nėr valios verysad.gif Tai tipo, jo apsimesim, kad man nereik nail.gif
Atsakyti
Merginos, kur Klaipėdoj (o gal ir Gargžduose kur???) galima būtų nusipirkt arbatmedžio aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2013 09 25, 18:07)
Merginos, kur Klaipėdoj (o gal ir Gargžduose kur???) galima būtų nusipirkt arbatmedžio aliejaus?

gargžduose ieskok Iki paviljonuose, esancioj parduotuvelej, o Klp Aliejus parduotuvese. http://www.rudugys.lt/kontaktai
Atsakyti
o kas man atsakys į klausimą biggrin.gif ?

kur galima vaikus garžduose leisti dar be trepsiuko,yamahos? g.gif kokie sportai kur yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2013 09 25, 21:15)
o kas man atsakys į klausimą biggrin.gif ?

kur galima vaikus garžduose leisti dar be trepsiuko,yamahos? g.gif  kokie sportai kur yra? g.gif

Čia jau aš padėt negaliu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2013 09 25, 18:07)

Janonio g KLp..

QUOTE(mmergyte @ 2013 09 25, 21:15)
kur galima vaikus garžduose leisti dar be trepsiuko,yamahos? g.gif  kokie sportai kur yra? g.gif

dar kažkas ex"pionierių" namuose vyksta

O mano klausimas.. kada bus vasara? jau pasiilgau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 09 30, 13:07)

Jooo, pasiilgau ir aš verysad.gif Bet dabar laukia Kalėdų beprotystės, Naujųjų latrystės, Valentino meilystės ir tada jau galėsim gyventi šilumos laukimu wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(jovana @ 2013 09 30, 14:07)

Toks jausmas, kad šiemet jos nei nebuvo doh.gif
kai sulauksi, pasakyk , kad ir pas manęs užsuktų cool.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
nerealiai daug priraset per vasarele... lotuliukas.gif pavargau netgi skaityt... mirksiukas.gif norejau paklaust ar dar valgot picas ar tik sportuojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktukE @ 2013 10 07, 14:26)
Sveikos, 4u.gif
nerealiai daug priraset per vasarele...  lotuliukas.gif  pavargau netgi skaityt... mirksiukas.gif norejau paklaust ar dar valgot picas ar tik sportuojat?  g.gif

Nei picų, nei sporto.... nieko verysad.gif
Atsakyti
sveikos,as cia turbut visai ne i tema, bet zadam kraustytis i gargzdus. ar ten kas nors nuomoja kambarius? internete sunku rast. ar i darzeli lengva butu vaika irasyt siuo metu?
Atsakyti