QUOTE(rituker @ 2013 06 19, 07:26)
Dabar sugalvojom lekti I Latvija. Tai per sia savaite turiu viska suorganizuoti. Lankytinos vietos, nakvynes, maitnimas ir t.t. Liepos antra savaite islekiam
Joninems planuoju keleta zaidimu padaryti, aplinka pasipuosti. Norisi sventiskesnio savaitgalio O jus, merginos, ka nors gavojat Joninems daryti?
Prisiminiau ryt musu vestuviu penktosios metines Ka cia greito sumascius
Į kurią pusę norit lėkti, gal ką patarti galiu, nes mes su vaiku daugiau kaip pusę Latvijos išmaišėm (tik su ekskursijų biuru, nes aš turiu laisvų rankų įrangą - nei teisių, nei mašinos). kAI KUR ESAM BUVĘ NET PO DU KARTUS.
Papildyta:
o METINIŲ PROGA NUSIVESK Į MUZIEJŲ (karo ara Ivanausko, berods karo atnaujino ekspoziciją), o paskui ledų į ledainę... į muziejų juk neini kasdien (bus tarsi sugrįžimas į vaikystę)... Bus tokia atrakcija (čia tik mano eksprontu sugalvotos mintys)
Papildyta:
QUOTE(tildushka @ 2013 06 18, 23:33)
Mona, ale tu ir "bjauri boba"(juokauju ir tikrai nenoriu įžeisti savo juodu jumoru). Pati nesiuvinėji, bet grožius tik keli, keli... Iš mano schemų lobyno ir taip bardakas buvo, o daba tai konkrečiai ŠIUKŠLYNAS. Nieko neberandu. Kiba trint viską lauk?
Nu žinok pataikei - bjauri ne tik charakteriu, bet ir išvaizda (priekinį dantį gydausi - protezuoju. Tai dabar nei tuziką pakviesti, nei klecko pakabinti turiu su kuo.