Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojų kryželiu plepesiai

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau drožiu. tongue.gif

Papildyta:
Taigi tik vakar vėlai užsakymą padariau, bet jau gavau patvirtinimą, kas jau įvykdytas...laikiu. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 06 11, 21:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jau drožiu. tongue.gif

Papildyta:
Taigi tik vakar vėlai užsakymą padariau, bet jau gavau patvirtinimą, kas jau įvykdytas...laikiu. blink.gif  blink.gif  blink.gif

ka cia parasei g.gif g.gif
apie kelinta tau kurjeris atveza ? g.gif
Atsakyti
Tai parduotuvė užsakymą priėmė ir surinko, o kurjeris tai kitos firmos (jie pristato per 3 dienas) ir dar niekas nieko man nesakė, bet manau gal rytoj atveš g.gif g.gif g.gif . Tu nenorėk, kad naktį padarai užsakymą ir ryte prie rytinio laikraščio (kavos ir kruasano) dar ir siuntinį gauti. g.gif g.gif tongue.gif
Papildyta:
Paprastai atveža iki 13 val. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 06 11, 22:26)
Tai parduotuvė užsakymą priėmė ir surinko, o kurjeris tai kitos firmos (jie pristato per 3 dienas) ir dar niekas nieko man nesakė, bet manau gal rytoj atveš  g.gif  g.gif  g.gif . Tu nenorėk, kad naktį padarai užsakymą ir ryte prie rytinio laikraščio  (kavos ir kruasano) dar ir siuntinį gauti.  g.gif  g.gif  tongue.gif
Papildyta:
Paprastai atveža iki 13 val.  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

visai nieko butu viska komplekte iskart gaut lotuliukas.gif
jei iki 12v.atves,paskambink prileksiu,nes daugiau mieste busiu tik gal kita savaite,tavo preke turiu su savim. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 11 birželio 2013 - 21:33
O tave po darbo į kampą pastato už kokius nors nusižengimus, ar užmiegi rūbinėje (po įtempto darbo lotuliukas.gif ) g.gif g.gif , kad taip vėlai iš darbo išeini unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
Šį savaitgalį vaikas žadėjo pas jus važiuoti (Daiva lyg ir siūlė užeiti), blogiausiu atveju jam įduosiu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaulietės- plyzz patarkit, kur pas jus galima gražiai pasimaliavoti ir susišukuoti 4u.gif Mano pusseserei reiks Šiauliuose veselėj dalyvauti, tai ta nabagė neturi kur pasipuošt...
Atsakyti
Aš kerpuosi pas savo klasiokę Liną ji "De Loris" savininkė (ji ne tik mokslus baigė, bet ir iš pašaukimo kirpėja). Mačiau, kad net rytais jaunosios nuo 6 ryto pas ją šukuosenas darosi. Mano plaukai trumpi ir reikalavimus keliu gana aukštus, nes kitur mane gana babskai apkerpa (nors pagal metus ir tiktų, bet pagal natūrą tai jau ne ir man reikia apipešioto žvirblio kirpimo, kad atsikėliau iš lovos - pasipurčiau ir gerai šukuosena rodosi) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šukuosenas daro įvairias, o kaina per vidurį (ne pati pigiausia, bet tikrai ir nebrangiausia (tik dažymas - dažai brangūs)). Tik dėl makiažo nežinau, ten nuėjus reikia klausti ką tiksliai daro ir už kiek (nereikia bijoti klausti, nes paskui, kai kur būna šokas kai kainą sužinai). Kirpykla randasi: prieš Didždvario gimnaziją (bulvare) yra vaikų žaidimo aikštelė tai kirpykla randasi iš namo galo (nuo optikos pusės) į sklepuką (gerai įrengta biggrin.gif biggrin.gif ). g.gif g.gif g.gif Pirma reikia nuėjus pasiklausinėti ir pasitarti (niekas šautuvo neįremia) ir tada nuspręsti.
Čia mano salonas mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif , gal kitos turi ką kitą pasiūlyti. Sėkmės.
Atsakyti
Oj- ji nueit negali- pati šiuo metu gyvena Norgėj- tik skambintųsi susitarti, tad jai reikėtų pilnų kontaktų- adreso, telefono...
Klausė nuotakos- tai pasiūlė į Saulės miestą važiuoti doh.gif
Atsakyti
Šiauliai, Vilniaus g. 233 tel.; 841 43 44 84 (Lina) ax.gif ax.gif
Atsakyti
Ačiū- perdaviau 4u.gif
Atsakyti
Labai jus cia i tema snekat lotuliukas.gif
Vakar startavau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Taigis čia kavinė- per pertraukas galima ir apie kirpyklas paplepėt biggrin.gif
Atsakyti