zeruti foto is parodos tikrai labai faina visus darbus matyti vienoj vietoj saunuole tik va sypsenos ir man daugiau noretusi
zydrem man labai patiko tavo butelaitis
rituker prasom placiau, kas per sokiu debiutas
aha ir as noreciau placiau apie tos sokius suzinot
Aciu RasuteK niu bandziau sypsotis,bent man taip atrode,bet pasirodo neisejo
Aciu RasuteK niu bandziau sypsotis,bent man taip atrode,bet pasirodo neisejo
Nesenai pradejau lankyti Lotynu sokius. Si sestadieni, Birstone, Kalediniame vakarelyje teko pasirodyti Pirmas blynas, taciau sake, kad neprisvyles Nors as pati priekaistu laaabai daug turiu
QUOTE(rituker @ 2013 12 16, 18:33)
Nesenai pradejau lankyti Lotynu sokius. Si sestadieni, Birstone, Kalediniame vakarelyje teko pasirodyti Pirmas blynas, taciau sake, kad neprisvyles Nors as pati priekaistu laaabai daug turiu
jetau,kaip fainiai,kaip man jie patinka,tik su svo stuburu nelabai bepasiraityciau Saunuole,kitas kartas bus geriau,jei zinai savo klaidas norim foto pamatyt
QUOTE(zerutis @ 2013 12 16, 18:38)
jetau,kaip fainiai,kaip man jie patinka,tik su svo stuburu nelabai bepasiraityciau Saunuole,kitas kartas bus geriau,jei zinai savo klaidas norim foto pamatyt
Ir as tris stuburo svarzas turiu
QUOTE(rituker @ 2013 12 16, 19:28)
Ir as tris stuburo svarzas turiu
Uch kokia grazi kompanija o kuri tu esi
Dekui Kaireje
O jūs aplamai į darbus einate (visos) O tai paskaičius apie jūsų veiklą susidaro vaizdas, kad gyvenate sau, o kur visuomenei naudingas darbas (darbas už užmokestį (lietuvišką), nors mums ir to jau 1,5 mėn. nemoka)) Buteliukas liux. Žėruti, kiba lašinių paltį pasikišus po sermėgą buvai (tokia putlutė), šeip tai tavęs nuotraukose kaip ir nesimato (kūda labai).
as kaip tos zvaigzdes per telika,kokia nori tokia ir padaro,gali ir kojas ilgas dadet
oj, kažkaip praleidau tokias naujienas, zeruti nu esi tikra šaunuolė, sveikinu
Aciu,aciu sveikinimus visada priimu
rituker labai smagu mes kazkaa su vyru kalbejom, kad butu smagu palankyti kokius sokius, tiesiog del saves ismokti padoriu zingsneliu, bet atidejom tas mintis neribotam laikui - kai vaikai paaugs
ir tik ka pamaciau tavo liniuote
mona, as vis dar namuose - mamauju bet uzsiimu visuomenine-savanoriska veikla, tai turiu ka veikti is tikro po naujuju jau noreciau grizti i darbo rinka, tik dar neaisku, kaip cia ir kas bus...
ir tik ka pamaciau tavo liniuote
mona, as vis dar namuose - mamauju bet uzsiimu visuomenine-savanoriska veikla, tai turiu ka veikti is tikro po naujuju jau noreciau grizti i darbo rinka, tik dar neaisku, kaip cia ir kas bus...