Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėtojų kryželiu plepesiai

zeruti thumbup.gif foto is parodos 4u.gif tikrai labai faina visus darbus matyti vienoj vietoj bigsmile.gif saunuole thumbup.gif tik va sypsenos ir man daugiau noretusi ax.gif
zydrem man labai patiko tavo butelaitis mirksiukas.gif
rituker prasom placiau, kas per sokiu debiutas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 16 gruodžio 2013 - 16:31
bigsmile.gif aha ir as noreciau placiau apie tos sokius suzinot g.gif

Aciu RasuteK 4u.gif niu bandziau sypsotis,bent man taip atrode,bet pasirodo neisejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 16 gruodžio 2013 - 17:21
Nesenai pradejau lankyti Lotynu sokius. Si sestadieni, Birstone, Kalediniame vakarelyje teko pasirodyti ax.gif Pirmas blynas, taciau sake, kad neprisvyles lotuliukas.gif Nors as pati priekaistu laaabai daug turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 12 16, 18:33)
Nesenai pradejau lankyti Lotynu sokius. Si sestadieni, Birstone, Kalediniame vakarelyje teko pasirodyti  ax.gif Pirmas blynas, taciau sake, kad neprisvyles  lotuliukas.gif Nors as pati priekaistu laaabai daug turiu  biggrin.gif

bigsmile.gif jetau,kaip fainiai,kaip man jie patinka,tik su svo stuburu nelabai bepasiraityciau doh.gif Saunuole,kitas kartas bus geriau,jei zinai savo klaidas mirksiukas.gif norim foto pamatyt lens.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 12 16, 18:38)
bigsmile.gif jetau,kaip fainiai,kaip man jie patinka,tik su svo stuburu nelabai bepasiraityciau  doh.gif Saunuole,kitas kartas bus geriau,jei zinai savo klaidas  mirksiukas.gif norim foto pamatyt  lens.gif

Ir as tris stuburo svarzas turiu mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 12 16, 19:28)
Ir as tris stuburo svarzas turiu mirksiukas.gif

Uch kokia grazi kompanija thumbup.gif g.gif o kuri tu esi lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif Kaireje biggrin.gif
Atsakyti
O jūs aplamai į darbus einate (visos) g.gif g.gif O tai paskaičius apie jūsų veiklą susidaro vaizdas, kad gyvenate sau, o kur visuomenei naudingas darbas (darbas už užmokestį (lietuvišką), nors mums ir to jau 1,5 mėn. nemoka)) g.gif g.gif g.gif Buteliukas blink.gif blink.gif liux. Žėruti, kiba lašinių paltį pasikišus po sermėgą buvai (tokia putlutė), šeip tai tavęs nuotraukose kaip ir nesimato g.gif g.gif g.gif (kūda labai). tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
as kaip tos zvaigzdes per telika,kokia nori tokia ir padaro,gali ir kojas ilgas dadet lotuliukas.gif
Atsakyti
oj, kažkaip praleidau tokias naujienas, zeruti blush2.gif bigsmile.gif nu esi tikra šaunuolė, sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Aciu,aciu 4u.gif sveikinimus visada priimu wub.gif
Atsakyti
rituker thumbup.gif labai smagu bigsmile.gif mes kazkaa su vyru kalbejom, kad butu smagu palankyti kokius sokius, tiesiog del saves ismokti padoriu zingsneliu, bet atidejom tas mintis neribotam laikui - kai vaikai paaugs ax.gif
ir tik ka pamaciau tavo liniuote thumbup.gif 4u.gif
mona, as vis dar namuose - mamauju ax.gif blush2.gif bet uzsiimu visuomenine-savanoriska veikla, tai turiu ka veikti ax.gif is tikro po naujuju jau noreciau grizti i darbo rinka, tik dar neaisku, kaip cia ir kas bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 17 gruodžio 2013 - 09:45