Oi, kaip smagu nedideliems miesteliams tikrai to reikia
manes cia ne per seniausiai ir klause, kada savo rankdarbiu paroda darysiu, tai tuo metu tiesiog linksmai pasmaikstavom ir tiek. Bet paskui susimasciau, kad tikrai visai noreciau po kokio penkmecio surinkti visas (na bent jau didziaja dali) siuvinetojas kryzeliu miestelyje ir padaryti bendra paroda gal...
QUOTE(RasuteK @ 2013 12 12, 15:34)
Oi, kaip smagu nedideliems miesteliams tikrai to reikia
manes cia ne per seniausiai ir klause, kada savo rankdarbiu paroda darysiu, tai tuo metu tiesiog linksmai pasmaikstavom ir tiek. Bet paskui susimasciau, kad tikrai visai noreciau po kokio penkmecio surinkti visas (na bent jau didziaja dali) siuvinetojas kryzeliu miestelyje ir padaryti bendra paroda gal...
RasuteK,tik daryk greiciau ir net nebesvarstyk,tikrai turi ka parodyt
Zeruti- labai tavim didžiuojuos ir džiaugiuos už tave
RasuteK- tikrai ir be kitų draugių jau turi ką parodyti
RasuteK- tikrai ir be kitų draugių jau turi ką parodyti
QUOTE(zerutis @ 2013 12 12, 14:51)
Sveikutes,taip nekukliai pasigirsiu
Kaip fainiai Sveikinu Ech, kad arciau gyventum tikrai aplankyciau ir pasigrozeciau
Aciu mano mielosios uz palaikyma jei ne jus,nieko ir nebutu,tik su jusu visu pagalba,patarimais ir kantrybe,tiek pasiekiau
QUOTE(zerutis @ 2013 12 12, 18:34)
Aciu mano mielosios uz palaikyma jei ne jus,nieko ir nebutu,tik su jusu visu pagalba,patarimais ir kantrybe,tiek pasiekiau
lauksim nuotrauku is parodos
o man tektu visus isdovanotus susirinkti, kad tureciau, ka parodyti siandien parsinesiau ir as jau savo rema labai rupi isbandyti, bet reik pabaigti sventines-kaledines visas smulkmenas
QUOTE(mona66 @ 2013 12 16, 08:55)
zydrem karštas labai skanus... teko Rygoj žiemą gerti per šventę , bet tiks ir šaltas, tik sultys turi būti tamsių vynuogių. Lauksim butelio vaizdo
QUOTE(zydrem @ 2013 12 16, 11:06)
ačiū labai už patarimus esu valančiaus drauge jau senokai savo noru bet tokio kvepiančio gėrimo tikrai norėtus ,ir tikriausias labai kvapas bus del to butelio vaizdelio tai nežinau, nepatinka man tas pagyru puodas su visas savo išvedžiojimais ir kitokios nuomones reiškimu https://fbcdn-sphoto...045869640_n.jpg gal dar ka ant kaklo kabinsiu bet nežinau
perkeliu cia nes net nežinojau apie tokia tema
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 12 12, 13:51)
Sveikutes,taip nekukliai pasigirsiu siandien 16val. mano miestelio bibliotekoje,mano darbu parodods pristatymas,bus rasomas straipsnis ir foto mano prie darbu reikia bibliotekininkes ispraude mane i kampa,nes nieko panasaus miestelis nera mates vienu zodziu,isaukstinta esu
kaip faina lauksim foto ir straipsnio
kaip gražu
as ir pasižadu sau kažkada kažkada ta mergaite ir ta puokšte su laumžirgiu išsiuvinėti po keliu metu gal turėsiu tik savo kambari/dirbtuves kur visų mano hobiu dėžes tilps ir ant sienos bus vietos tokiems grožiams
as ir pasižadu sau kažkada kažkada ta mergaite ir ta puokšte su laumžirgiu išsiuvinėti po keliu metu gal turėsiu tik savo kambari/dirbtuves kur visų mano hobiu dėžes tilps ir ant sienos bus vietos tokiems grožiams
zerutis Kaip miela matyti visus darbus vienoje vietoje Prisiminiau darbeliu siuvinejimo procesus, kas po ko ejo ...
Tik tave issivaizdavau visada besisypsancia
ACIU mergaites tikrai darykit parodeles,jausmas nenusakomas,kai tu visus nustebini savo darbais,net darbu mokytojos aikciojo is nuostabos
Kokia mergaite ? juk ten laikrodukas visi darbeliai ten issiuvineti
Tai,kad labai jaudinaus,niekaip neisejo sypsenos isspaust ir veido spalva spejau penkis kartus pakeist
QUOTE(zydrem @ 2013 12 16, 15:24)
kaip gražu
as ir pasižadu sau kažkada kažkada ta mergaite ir ta puokšte su laumžirgiu išsiuvinėti
as ir pasižadu sau kažkada kažkada ta mergaite ir ta puokšte su laumžirgiu išsiuvinėti
Kokia mergaite ? juk ten laikrodukas visi darbeliai ten issiuvineti
QUOTE(rituker @ 2013 12 16, 16:15)
Tai,kad labai jaudinaus,niekaip neisejo sypsenos isspaust ir veido spalva spejau penkis kartus pakeist
QUOTE(zerutis @ 2013 12 16, 16:52)
Pazystamas jausmas Si savaitgali sokiu debiute dalyvavau, tai ir keliai linko ir sypsena atsirasdavo/pradingdavo. Nedidelis adrenalino kiekis mums I nauda