Na panos- kuri turit laiko pagelbėt, taip gražiai prašančiai
Nesupykit,bet as fasuoju nesu net bandzius ant rubu siuvinet
koks sluoksnis dulkiu cia prisikaupe niekas bendraut nebenori
o as pasigirsiu siandien vienoj pardej lietuvisko spalvoto lino,kad uzsipirkau 1kg. kainavo 30lt. tai nemazai atraizu isejo,daba galesiu visokias uzrasines pavaryt o viena gabala balto radau,toks fainas audimas,vos ne,kaip ewas,tik imk ir siuvinek,truputi purvinas,bet issiplausiu
o as pasigirsiu siandien vienoj pardej lietuvisko spalvoto lino,kad uzsipirkau 1kg. kainavo 30lt. tai nemazai atraizu isejo,daba galesiu visokias uzrasines pavaryt o viena gabala balto radau,toks fainas audimas,vos ne,kaip ewas,tik imk ir siuvinek,truputi purvinas,bet issiplausiu
Tai kur buvai įlindus, kad tokių lobių radai? Ar jau biblėj sudėliojai darbus?
QUOTE(mona66 @ 2013 11 28, 17:36)
Tai kur buvai įlindus, kad tokių lobių radai? Ar jau biblėj sudėliojai darbus?
AIDE yra atraizu parde,tai ten visokiu likuciu uzveza kaip tik su Vytuku buvom susiuta kakta persirist,tai ir stabtelejau prie progos
Dar ne,ryt varysiu pasitart,tai sestadieni arba pirmadieni zadu viska vezt
Tai dabar Vytukui komoda kelią pastojo?
QUOTE(mona66 @ 2013 11 28, 18:56)
Tai dabar Vytukui komoda kelią pastojo?
Neee.... jam stakta kelia pastojo
kiba stiklinis visas namas, kad einat kiaurai baldus, sienas, nes nematot
QUOTE(mona66 @ 2013 11 28, 19:06)
kiba stiklinis visas namas, kad einat kiaurai baldus, sienas, nes nematot
Tamsoj vaikstom,elektra taupom
Draudimas sestadieni baigias,reik pinigus atsiimt
nu ir aš pagalvojau, kad pinigų stygius pasireiškė.... reik ir man saviškiui kokį spuogą nužnypt įmantriai , kol draudimas dar galioja
http://shop.greenwal...p...ory&path=69
Gavau reklaminį pranešimą (iki 12.08 akcijos) gal ką sudomins (rašykite tiesiai aš pati neužsakinėju )
Gavau reklaminį pranešimą (iki 12.08 akcijos) gal ką sudomins (rašykite tiesiai aš pati neužsakinėju )
Sveikutes,taip nekukliai pasigirsiu siandien 16val. mano miestelio bibliotekoje,mano darbu parodods pristatymas,bus rasomas straipsnis ir foto mano prie darbu reikia bibliotekininkes ispraude mane i kampa,nes nieko panasaus miestelis nera mates vienu zodziu,isaukstinta esu