Nieko praeis,randelis liks ir viskas,atsibodo viskas tai paemiau ir dejau galva i komodos kampa,tik gaila antakin pataikiau
as kitai savaitei pasiemiau talona pas akiu,ziuresiu kiek isvarvejo per tuos kelis metus ,nes ir su akiniais kisu panosen siuvinuka
Zeruti- žiūrėk, kitą kartą galvos visai nenusisuk
Buvo pas mus "Moliūgų šventė". Ukrainietės turėjo atsivežusios tautinius marškinius rankomis siuvinėtus pardavimui. Kaina- 350 Eu . O mes kukliosios nei 350 Lt nedrįstume paprašyt.
Buvo pas mus "Moliūgų šventė". Ukrainietės turėjo atsivežusios tautinius marškinius rankomis siuvinėtus pardavimui. Kaina- 350 Eu . O mes kukliosios nei 350 Lt nedrįstume paprašyt.
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 06, 14:07)
Zeruti- žiūrėk, kitą kartą galvos visai nenusisuk
eina sau,koks grozis,bet kazi ar pardave nors viena
RasuteK,galiu pasakyt,kad monos66 darbu nematau,nesusitinkam mes,per toli gyvenam (buvau ilindus pasicekavit) Siandien susitikom abi viduri centro,tai beveik valanda vidury tako,kaip davatkos,prapliurpem
mona66, Aaaa... tu vaikystej tokia grazi buvai,einu paziuret nes netikiu
Žėruti jei ką tu už mane 10 metų jaunesnė, tai ir atsimint negalėjau. Pasicekavink pas mamą mažos mano nuotraukų (makaronais aplipusi, su baronkom ant kaklo) O pliurpėm tai tikrai nuo dūšios, kad net voratinklis apie mus susidarė
Zeruti, gal tu prisimeni, ant kokio dydzio dezutes (4 ar 6 skyreliu) dejai nimukus zalius? pagalvojau, kad giminaiciams ikurtuviu proga bus labai tinkama
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 23, 09:13)
Zeruti, gal tu prisimeni, ant kokio dydzio dezutes (4 ar 6 skyreliu) dejai nimukus zalius? pagalvojau, kad giminaiciams ikurtuviu proga bus labai tinkama
Atsimenu ant keturiu
Zeruti, as dar tave pakankinsiu del dezutes tu kai klijuoji juostele ant dezutes, tepi klijais juostele ar dezutes krasta? as tepiau pacia juostele, bet persistengiau su klijais
QUOTE(RasuteK @ 2013 10 24, 16:55)
Zeruti, as dar tave pakankinsiu del dezutes tu kai klijuoji juostele ant dezutes, tepi klijais juostele ar dezutes krasta? as tepiau pacia juostele, bet persistengiau su klijais
pakankink,pakankink tepiau pacia dezute,plona dryzeli stengiaus pabraukt,bet ir buna,kad perdaug paspaudziu tutele
rasiux- darba susiradai ,bet gal dar tave i traukini isiviliot iki tu rimtu darbu
ui... žinok niekaip. Per savaitę reik smarkiai rašomuosius apdirbt, nes nuo 4 dienos jau reiks pradėt įmonėje dirbti. Bet darbas pusė etato, tai galėsiu nemest nei rašliavų, nei mokinių
Sveikos, darbštuolytės , labai atsiprašau, kad braunuosi, bet nežinojau, kur kreiptis ir labai nudžiugau šitą temą pamačius..., tai va, aš su klausimėliu - gal kuri apsiimtumėt man darbelį išsiuvinėti, Ing/Yang paveiksliuką , nusimezgiau megztuką, labai norėjau, kad ant jo šis ženklas būtų, tai ir lankelį, ir kaniavą nusipirkau, bet niekaip Gal netyčia/tyčia kuri pagelbėtumėt?, aišku, kad ne už ačiū
Būčiau dėkinga, jei kuri apsiimtumėt ir parašytumėt man až
Daug daug kruopštumo jums ir kantrybės nuostabiuose darbeliuose
Būčiau dėkinga, jei kuri apsiimtumėt ir parašytumėt man až
Daug daug kruopštumo jums ir kantrybės nuostabiuose darbeliuose