mano mazoji ir savaitgali atkrito spejom nueiti i darzeli net 4 dienas... prasideda vel visi sirgimai
sveikatytes visiems
Mes ir be darželio spėjom skaudančią ausį apturėt... Šiandien mano mažylis liko visai dienai. Paskambinau po pietų auklėtojai- sakė pats rengiasi- eis miegot su vaikučiais. Tai net ir nėjau trukdyt.
aaaaa, panos, atbėgu pasidžiaugt, kad mano dimensions rožės vienam siuvinėjimo forume konkurse laimėjo 1-ąją vietą!!!!!
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 09 09, 15:16)
aaaaa, panos, atbėgu pasidžiaugt, kad mano dimensions rožės vienam siuvinėjimo forume konkurse laimėjo 1-ąją vietą!!!!!
jos tikrai to vertos
geras sveikinu
Liux taip ir toliau laikyti kartelę (šaunuolės, kad susiieškot, kas kur vyksta)
QUOTE(zerutis @ 2013 09 09, 10:56)
dyvijaus,dyvijaus is Dziuljetos ,kad mazoji apsirgo,o daba pacios mazasis vaikis su temperatura guli namie
nu va...sveikit nesidyvik manoji per karscius sugeba susirgt ..o ypac sia vasara kai pradejo eit darzelin...
QUOTE(RasuteK @ 2013 09 09, 12:48)
mano mazoji ir savaitgali atkrito spejom nueiti i darzeli net 4 dienas... prasideda vel visi sirgimai
sveikatytes visiems
sveikatytes visiems
mum taip yra...dabar rekordas lankymo buvo 2 sav ir viena diena pasigavo stomatita,,aciu D.. kad temperatura nekyla jau..keistas stomatitas toks esam isvis tik diena nueje ir vel atkrite..ech...sveikit
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 09 09, 14:16)
sveikinu
Mes siandien vel susitikima darem ir merginu daugiau uzderejo,nuo musu pletku visa kavine skleides Averita kad atejai,smagi popiete buvo
žėruti, kada paskutinį kartą namuose buvai??
QUOTE(mona66 @ 2013 09 12, 22:20)
žėruti, kada paskutinį kartą namuose buvai??
O ko as ten nemacius,tos pacios sienos jau igryso smagus gyvenimelis, nakti darbas,diena baliukai
sianakt sapnavau, kad i Siaulius vaziavau tik sutemo ir nezinojau, kaip dabar reiks stoti surasti
QUOTE(RasuteK @ 2013 09 21, 12:59)
sianakt sapnavau, kad i Siaulius vaziavau tik sutemo ir nezinojau, kaip dabar reiks stoti surasti
kadangi pilnatis,sapnai pildosi itariu jau man i stoti reiks lekt, sveciu sutikt