RasuteK turiu tau pasiulyma prasiblaskyt penktadieni ryte sedi i traukini ir atleki i Siaulius,rasiux atvaziuos pas mane,tai visos ir papramogautume
QUOTE(zerutis @ 2013 09 04, 17:19)
RasuteK turiu tau pasiulyma prasiblaskyt penktadieni ryte sedi i traukini ir atleki i Siaulius,rasiux atvaziuos pas mane,tai visos ir papramogautume
labukas ar priimsit dar vieną kryžiavotoją?
QUOTE(zerutis @ 2013 09 04, 17:19)
oi kaip noreciau is tikro labai labai aciu uz toki pasiulyma, bet deja jau savaitgalis seimynai pazadetas Trakuose praleist
Papildyta:
QUOTE(Ronera @ 2013 09 04, 19:17)
sveika atvykusi i kryziavotoju kavinuke o rimtesni pokalbiai apie kryziukus stai cia
QUOTE(zerutis @ 2013 09 04, 17:37)
Ko daba akis isputei
ana irgi pramogaut matyt nori
QUOTE(RasuteK @ 2013 09 04, 20:51)
sveika atvykusi i kryziavotoju kavinuke o rimtesni pokalbiai apie kryziukus stai cia
o tuose rimtesniuose pokalbiuose buvo laikas kai tupėjau anksčiau, bet pusmečiui buvau apleidusi siuvinėjimą tai ir forumo temelę apleidau o dabar pagaliau vėl paėmiau adatą į rankas ir negaliu paleist, vyras jau sako kad man net sapnuosis mano kryžiukai
QUOTE(Ronera @ 2013 09 04, 19:17)
junkis,junkis
QUOTE(RasuteK @ 2013 09 04, 20:51)
oi kaip noreciau is tikro labai labai aciu uz toki pasiulyma, bet deja jau savaitgalis seimynai pazadetas Trakuose praleist
Na jei dar persigalvosi,duok zinute,mes tik penktadieni susibeksim,o sestadienis jau laisvas bus
QUOTE(rasiux- @ 2013 09 04, 22:58)
ana irgi pramogaut matyt nori
Tai tegu ruosia stala,uzsuksim i svecius
Nu ir pas mane užsukit, ne aukso apartamentai, bet arbatai kviečiu
QUOTE(Averita @ 2013 09 05, 10:07)
Nu ir pas mane užsukit, ne aukso apartamentai, bet arbatai kviečiu
Ne prudai laiko,matysim kaip mums gausis,bet tave 13,30 kvieciam i saules miesto terasa,vaikai jau darzeli ,tai gal rasi minute prisijungt
Averita- neišsigąstum mano babaužių? Aš tai ne šiaip - su turtu važiuoju Bet laiko tikrai ne prūdais bus- 11 atvyksim, o 15,30 atgal. Užtat vaikams atrakcija- kelionė traukiniu