Man siandien vyras prizadejo Pinakolada kokteili padaryt, kad maziau stresuociau
Mano panos jau abi irgi iškeliavo į savo darbus, o dbr belieka man grįžt, bet taip nesinori
mes turim tema forume? nerandu
Ddziuljeta baigei orchidėjas turbūt
as dbr prisėdau, tikiuos baigt kaip nors
as dbr prisėdau, tikiuos baigt kaip nors
QUOTE(Averita @ 2013 09 03, 21:05)
nea zinok uzstrigo tas lapas su paskutine vaza neturiu kada visai grybauju
o kazkas sake iki rugsejo pabaigs as tikiuos kaip nors iki nauju
radau pasirodo jau turim nauja subforuma galetu ir schemu paieska tada iskelt
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 09 03, 22:14)
o kazkas sake iki rugsejo pabaigs as tikiuos kaip nors iki nauju
jo,taip sakiau , bet va vis koks užsakymas , šiandien paskutinį išvežiau rėmint, tokį mažiuka
kažkada pagalvojau už kiek reiktų įvertinti tas orchidėjas
QUOTE(Averita @ 2013 09 03, 21:17)
jo,taip sakiau , bet va vis koks užsakymas , šiandien paskutinį išvežiau rėmint, tokį mažiuka
be 3000 ne nekalbeciau bet seip tai turbut uz jokius pinigus neatiduosiu sitiek laiko darbo as nuo balandzio varau seip jau ir pabodo
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 09 03, 21:14)
o geras, nė nepastebėjau, pas mane ta tema favorituose, tai ieškot niekur nereik
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 09 03, 21:29)
o geras, nė nepastebėjau, pas mane ta tema favorituose, tai ieškot niekur nereik
gudrocius as foruma i zymeles isidejus tai tik schemu paieska atradau
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 09 03, 22:22)
be 3000 ne nekalbeciau bet seip tai turbut uz jokius pinigus neatiduosiu sitiek laiko darbo as nuo balandzio varau seip jau ir pabodo
jo, aš ir taip galvoju, pabodo ir man nu dar rugsėjį turiu, gal pjudės ledai
kol daejo apie ka kalbat pas mane ir favorituose, uztai niekas nedingo ir nesupratau apie ka kalba eina
Siandien vaiko auklytoja sirdi pagloste rugsejo pirmai, vietoj geliu, nupirkau saldainiu deziuke,tai paskambinus, ka dekavojo ir dar jos megstamiausius pasirodo isrinkau,tai taip smagu,kad sugebejau pradziugint kazka
Siandien vaiko auklytoja sirdi pagloste rugsejo pirmai, vietoj geliu, nupirkau saldainiu deziuke,tai paskambinus, ka dekavojo ir dar jos megstamiausius pasirodo isrinkau,tai taip smagu,kad sugebejau pradziugint kazka
Žėruti išankstines pakišas neši ir įsiteikt bandai ar ką Žinok tie saldainiai (kad ir kokie būtų) mano irgi patys mėgstamiausi