Šeip tai titulinis rodo, kad mažokai plepu BET STATISTIKA RODO, KAD DAUG.......su statistika nepasiginčysi . Žėruti čia mums mergikės forumą sukūrė, kad rimto eterio neterštume . Geras a. Paskaičiau apie sobieskos planus jubiliejui.... tai kas per sienos, kad reikia medžiaga dekoruoti ir dar tiek vargo įdėti... gal kokią klėtį pertvarko į banketinę..... Tai gerai, kad nesugalvojom susilažinti... visai plikos basos būtume likusios (buvau sumislinus lažybas paskelbti). O jau darbelių visų dailumas visoms po didelį Dar kažkur girdėjau, kad drugelių priskris (dievinu drugelius)
Papildyta:
Apdailą pasižiūrėk pas paneles, o mechanizmų rasi skyzėje (prie eglės ar pašto) ir tvirtinasi visai paprastai prisisuka rodyklės priekyje ir viskas, o kitoje pusėje lieka korpusas su elementu (tik pavėsinėje elementas gali sudrėkti)
siandien be minciu esu,ne laikrodis galvoj vaziavau pas viena meistra issikraut,tai dar labiau isiutau,ka nors ka butu pasakes,tai ne, stovi, kaip teliukas galva nuleides,nors duok i dantis tokiam (vyrui),tai daba tiek galva isiskaudejo,kad negaliu Jei po piet pasirodyt teiksis,tai dar zalti patampysiu uz uodegos,kad jis man iki penktadienio bus tureklus uzbaiges.Vyrui jau atsibodo su juo kariaut,tai mane nusiunte
Žėrutis patriko, nepurkštauk o tai sutrupėsi Žinau ką reiškia vyrai - meistrai.. paskutinis reikalas toks jausmas, kad jie visi su spec poreikiais..... pirma padaro po to galvoja.... maniškis kai sieną laukinę dažyti turėjo, tai pareiškė, kad dažys pilkai.... Aš sakau, kad esu užsakovė ir galiu norėti nors ir juodai..... tai vos priverčiau nudažyti persikinę..... tik nesiuvinėk šian, o tai prikryžiavosi iš pasiutimo
Alatėja- koks gražus tas laikrodukas Kai įrengsim vaikam kambarius reiktų ir man ką nors pagamint.
QUOTE(mona66 @ 2013 05 29, 11:35)
Žėrutis patriko, nepurkštauk o tai sutrupėsi Žinau ką reiškia vyrai - meistrai.. paskutinis reikalas toks jausmas, kad jie visi su spec poreikiais..... pirma padaro po to galvoja.... maniškis kai sieną laukinę dažyti turėjo, tai pareiškė, kad dažys pilkai.... Aš sakau, kad esu užsakovė ir galiu norėti nors ir juodai..... tai vos priverčiau nudažyti persikinę..... tik nesiuvinėk šian, o tai prikryžiavosi iš pasiutimo
dar prie visko ir lako daba prisiuosciau,deziuke belakuodama,tai galva nors i antra gala kisk V paprasiau vakar ,kad rusva laka padares nupirktu tai vos ne ryza parveze ir dar dziaugias, kad gera spalva tai,kaip nesinervuot eisiu xxx gal nervai kiek atsileis
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 28, 22:41)
Šokolade, norėjai pamatyt tą laikrodį, apie kurį zerutis kalbėjo pas mane FB, tai va, special for you ale į draugus irgi gali pasibelst, priimsiu
Puikus laikrodkas man šios serijos mergytės tokios fainoliukės
Isties laikrodukas suzavejo
negaliu ziuret i debeseliai maza grozi,akys asarom apsipila
QUOTE(zerutis @ 2013 05 29, 18:54)
negaliu ziuret i debeseliai maza grozi,akys asarom apsipila
Tu čia apie ką? Ryžo lako prisiuostei?
QUOTE(mona66 @ 2013 05 29, 23:07)
Tu čia apie ką? Ryžo lako prisiuostei?
noretum ne,debeselio suniukas lbai serga,po operacijos labai sunki bukle,nuotraukoje toks mazytis,grazutis guli
Alateja papasakok kas cia su ta kita puse padaryta cia dar krastas juostele dekoruotas,ar tik linas aptrauktas,ir kuo cia nugarele apklijuota ? nesuprantu