Pries tai, ketvirtadieni pas rasiux- labai skaniais ledais gaivinomes (vaiku daryti buvo),o paskui i jura sokau,geriausias vaistas nuo karscio,maudytis,maudytis ir dar karta maudytis
kad prisiuosciau lako,daba kur beeiciau visur man smirda buvau i Dekostudija nulekus,tai ,kad deziu uzsipirkau,kokiu reikia ir kokiu nereikia tai siandien visa vakara su zvitriaku ir pendzeliu darbavaus.Uch,kaip man tokie darbai patinka
Zeruti as ir noriu daug deziu ir zinau, ka su jom daryciau, bet laiko nebeuztenka visiems norams vakar pabaigiau dar viena levandine pagalvele, sia pasiliksiu jau sau, niekam nebedovanosiu veliau fotke ikelsiu, pasirodysiu
QUOTE(RasuteK @ 2013 08 23, 08:23)
Zeruti as ir noriu daug deziu ir zinau, ka su jom daryciau, bet laiko nebeuztenka visiems norams vakar pabaigiau dar viena levandine pagalvele, sia pasiliksiu jau sau, niekam nebedovanosiu veliau fotke ikelsiu, pasirodysiu
O as jau nebezinau ka su jom daryt RasuteK pasakyk man,ar viena sluoksni beico nudziovinus galima antra det,nes man nekokia spalva gavos
QUOTE(zerutis @ 2013 08 23, 12:55)
O as jau nebezinau ka su jom daryt RasuteK pasakyk man,ar viena sluoksni beico nudziovinus galima antra det,nes man nekokia spalva gavos
Manau, kad galima, nors su beicu mazai patirties turiu. Esu vyndezes beicu dazius, bet nebeprisimenu, ar viena, ar du sluoksnius dariau
QUOTE(RasuteK @ 2013 08 23, 13:20)
Manau, kad galima, nors su beicu mazai patirties turiu. Esu vyndezes beicu dazius, bet nebeprisimenu, ar viena, ar du sluoksnius dariau
Gal nebemozosiu desiu laka ir bus gerai,nepatiko man su beicu dirbt,lygiai nepasidengia,nespeju isvarinet
Ko cia taip tylu,kiba kainos sukilo,kad kavinuke tuscia
atostogos baigesi vakare i darba,o kaip dar noretusi namie pabut
atostogos baigesi vakare i darba,o kaip dar noretusi namie pabut
nuu- rugsėjo pirmąją juk šnapso neleido pirkt, tai ir nusivylusios visos matyt
QUOTE(rasiux- @ 2013 09 03, 17:11)
nuu- rugsėjo pirmąją juk šnapso neleido pirkt, tai ir nusivylusios visos matyt
chi,chi,chi kai kam rugsejo pirmoji tai antroj buvo,galejo pasilinksmint ai siandien sveikatyte ne kokia,turbut galvu nuo pagalviu nepakele
Ner kada svest, reik vaikus i mokykla, darzeli vest... Isleidau abi, tai siandien taaaip liudna buvo, kad net kryzeliai negule visai Puikiai zinau, kad taip turi buti, bet va vistiek sirdutej kirba, noris, kad tik viskas kuo geriau sektusi
QUOTE(RasuteK @ 2013 09 03, 18:03)
Ner kada svest, reik vaikus i mokykla, darzeli vest... Isleidau abi, tai siandien taaaip liudna buvo, kad net kryzeliai negule visai Puikiai zinau, kad taip turi buti, bet va vistiek sirdutej kirba, noris, kad tik viskas kuo geriau sektusi
viskas joms bus gerai,apsiprasi,siuvinek ir dziaukis tyla namie
O mano mažius kliedi darželiu. Buvo pasakyta, kad galėsim anksčiausiai nebent nuo spalio, o šiandien auklėtoja pranešė, kad jei susitvarkom pažymą- galim nors ir nuo poryt ateit