Viska supratau
Tylu cia mes ruosiames i kelione ir niekaip nesugalvoju, ar imtis ka siuvinet, ar ne is tikro net nezinau, ar turesiu laiko, kada paimt rankdarbi i rankas, bet mintis, kad beveik 2 sav. be nieko, tai ir nepatinka
QUOTE(RasuteK @ 2013 08 01, 18:00)
Tylu cia mes ruosiames i kelione ir niekaip nesugalvoju, ar imtis ka siuvinet, ar ne is tikro net nezinau, ar turesiu laiko, kada paimt rankdarbi i rankas, bet mintis, kad beveik 2 sav. be nieko, tai ir nepatinka
as daba visur su savim tampausi,nors ir neprisedu prie darbelio,bet sirdzia ramiau,kad prie saves turiu,o vdrug rasiu minute
Einu atsirinksiu siulus mazam darbeliui, tikrai bus sirdziai ramiau
aš va, jau beveik 3 savaites atostogauju, ir nė kiek netrūksta siuvinėjimo, nėra ramybės čia nuo vaikų, be šansų būtų prisėst
Alatėja- kada kartu susėsim pakryžiavot?
QUOTE(rasiux- @ 2013 08 01, 19:16)
Alatėja- kada kartu susėsim pakryžiavot?
kad aš neturiu ko kryžiavot bet susibėgt galėsim, MB jau šeštadienį išvažiuoja atgal į BE, tai jau galėsiu su vaikais varyt, kur norėsiu
savaitgalį pakrikštijom mažiuką, tai parodysiu trumpam juos
Grazus jus ten visi ir sventei graziai pasiruosus buvai
Jie tikra gražuolių šeimyna
Rugpjūčio mėn. Greenwalk siūlo greitai ir efektyviai (vien vandeniu ir
šluoste) išsivalyti namus, todėl pačios pagrindinės šluostės parduodamos 2
už 1 kainą. Geresnės kainos nebūna. Atkreipkite dėmesį, kad tokia prekyba
vyks, kol bus produktų sandėlyje.
http://greenwalk.eu/...k_Klientams.pdf
Va kokį tekstą šiandien radau el. pašte (čia iš kaimynės), manau čia visai geras pasiūlymas.
šluoste) išsivalyti namus, todėl pačios pagrindinės šluostės parduodamos 2
už 1 kainą. Geresnės kainos nebūna. Atkreipkite dėmesį, kad tokia prekyba
vyks, kol bus produktų sandėlyje.
http://greenwalk.eu/...k_Klientams.pdf
Va kokį tekstą šiandien radau el. pašte (čia iš kaimynės), manau čia visai geras pasiūlymas.
Pagaliau,pagaliau issvajotos bonifacijaus atostogos net tris dienas viena pati be vyru,bus tik jura,smelis ir siuvinukas
na dar rasiux- kompanija,tikiuosi ir Alateja prisijungs tfiu,tfiu,tfiu tikiuosi niekas kojos nepakis ir man ju nesugadins
na dar rasiux- kompanija,tikiuosi ir Alateja prisijungs tfiu,tfiu,tfiu tikiuosi niekas kojos nepakis ir man ju nesugadins
Kaip tau faina Gero poilsio, nepersidegink