Alatėja- tai v kas visus prizus man iš panosės šluoja man dar niekur nėra pavykę nieko laimėt...
Ventspilio (II TOMAS) maršrutizatorius : Tik įvažiavus į miestą (gidė sakė, kad yra keli įvažiavimai) yra milžinų parkas (didelės skulptūros (bato, kepurės ir t. t.) ant kurių galima palaipioti). Visame mieste buvo (dabar gal daugiau) 11 karvių skuptūrų (stilizuotos: karvė - lagaminas, karvė - naftininkė ir t. t.), senamiestyje netoli karvutės ružava suknele yra parduotuvėlė kur galima nusipirkti firminio "RYGOS balzams" gėrimukų ir kokteilių (mažuose buteliukuose), senamiestis vertas pavaiksčioti (daug skulptūrų). Prie pakrantės yra pilis (dvaro tipo) - liux. Pakrantėje yra prieplauka ir iš ten kursuoja laivas po Ventos upę (tinka). Visa pakrantė tikrai sutvarkyta ir šaunu iki molo su švyturiu pavaiksčioti (nespėjau nusigauti ), ten karvė jūrininkė. Mieste yra ir nedidelis akvaparkas. Netoli jo yra inkarų parkas, tik įėjus yra du takai : vienas į inkarų alėją, kitas bezdžioniukų takas (vaikams lipynės ir t.t. ) Aplink parką važinėja anglim varomas traukinukas (dūmina ir su baltais rūbais nepatartina lipti ). Kartais prielaukoje būna karo laivų į kuriuos galima įlipti (retai, bet būna). Miestas grąžus ir išklotos gatvės trinkelėmis (vienas merų buvo trinkelių fabriko savininkas). Nežinau tiksliai ar šalia miesto, o gal ir pačiame yra kempingas (vidurinioji sesuo buvo ir per 2 dienas nematė nei pusės to, ką mes su mūsų jegova gide, per vieną dieną pamatėm. Toliau pajūriu nedaug teko keliausti, bet berots Papėjės apylinkėse ganosi laukinių mėlynų (pilkai - melsvi) žirgų kaimenė, jei pasiseks pamatysit ir taip yra tokių gamtos pažintinių takų. Na va pasidalinau savo patirtim ir maršrutas mažiausiai (greituoju būdu) 4 dienom. TIESA VAŽIUOJANT Į VENTSPILĮ kažkur apie Saldus buvo lėktuvas - kavinė (nupirktas keleivinis lėktuvas ir jame įrengta kavinė), bet ar dabar tebėra negaliu pasakyti.
Papildyta:
O drakė jau ir čia prasidėjo (pilnatis artėja) Ux mėgstu drakes
Papildyta:
O drakė jau ir čia prasidėjo (pilnatis artėja) Ux mėgstu drakes
QUOTE(zerutis @ 2013 06 21, 10:25)
Niu tau ir sekas ka laimejai
ekologišką lūpų balzamą sau ir draugei
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 21, 10:28)
Alatėja- tai v kas visus prizus man iš panosės šluoja man dar niekur nėra pavykę nieko laimėt...
cha čia antras kartas iš tokio tipo konkursų, ale vis smulkmenos, norėtųsi kokio didesnio prizo va, Džiuljetai buvo pasisekę 15 DMC siūliukų laimėjo, kai aš tuo tarpu šokoladu apsivalgiau
Tiesa pamiršau pasakyti apie kelius: į urvus bus žvyrkelis (nemanau, kad išasfaltavo), Dobelės apylinkėse kelias skiautiniai (anot gidės), kitur kaip ir visoje Latvijoje blogą Atkreipkit dėmesį į elektros stulpus jie visur mediniai.....
Papildyta:
Šaunuolės mergikės (vis į namus, o ne iš namų)
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 21, 11:44)
ekologišką lūpų balzamą sau ir draugei
Šaunuolės mergikės (vis į namus, o ne iš namų)
O as net nebebandau dalyvaut,nes niekad nesu nieko laimejus toj vietoj nelaiminga esu,nesekas man
Tai kaip laimėsi, jei nedalyvauji
Papildyta:
Nesupykit neištvėriau http://www.liveinter.../post197320647/ , nu jau toks simpatiškas (jei būčiau po Joninių pamačiusi galvočiau gerai pašventė ) , bet dabar tiesiog išskydau
Papildyta:
Nesupykit neištvėriau http://www.liveinter.../post197320647/ , nu jau toks simpatiškas (jei būčiau po Joninių pamačiusi galvočiau gerai pašventė ) , bet dabar tiesiog išskydau
QUOTE(mona66 @ 2013 06 21, 15:07)
Tai kaip laimėsi, jei nedalyvauji
Papildyta:
Papildyta:
tai kiek dalyvaudavau,niekad nelaimedavau,uztai ir nebedalyvauju
tikrai labai fainas,bet man rodo schema labai neryskia
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 21, 11:44)
kai aš tuo tarpu šokoladu apsivalgiau
uztat reikejo pasidalint su visom,tai nebutum apsivalgius
QUOTE(zerutis @ 2013 06 21, 14:27)
tikrai labai fainas,bet man rodo schema labai neryskia
Papildyta:
Papildyta:
aš turiu schemą to tašiuko, kažkada irgi labai patiko
nu neeee, šokoladais aš su niekuo nesidalinu
mona66 ačiū už pasakojimus pernai nemažai ir mes Lv aplankėm, ilsėjomės Enguryje, man patinka ten, jūra keli metrai nuo kelio, mėlynių pilni miškai, žmonių ne vieno , nebent kokia žuvėdra
aš tai fotosesija buvau nesenai laimėjus fb, tai panom atidaviau
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 21, 15:32)
aš turiu schemą to tašiuko, kažkada irgi labai patiko
kai laiko turesi,gal gali man i gm. imest
o tau is gopsumo kilogramu nepriaugo
QUOTE(Averita @ 2013 06 21, 16:32)
Aaaa... nuotraukytes,labai graziai ten tavo paneles atrodo,o ko sau kokios nepasidarei
QUOTE(zerutis @ 2013 06 21, 15:41)
įmesiu
priaugo, nu bet tai ką čia jau dabar...
Matot Latviams gerai jų ir taip tik 2 mil., o pajūris apie 500 km. Mūsų dėja pajūris tik 97 km. vat ir trinamės užpakaliais. Kažkada teko ir man su drauge ir žuvėdromis Juodkrantėje ilsėtis (rugrėjo pradžia buvo, tai tarsi visus nupūtė, apart vietinių daugiau nieko).. Gerai pailsėjom...uch kažkaip užpavydėjau to jūsų poilsiuko
Papildyta:
Ką tik 2 kibirus braškių parsitysiau iš draugės (turėjo skubiai išvažiuoti savaitgaliui, tai liepė neštis), dar savo bliūdą ir mamos puskibirį ką tik pabaigiau į kamerą sutrynusi sudėti. Kai nėr blogai, bet kai per daug iš karto irgi blogai. Svarbiausia, kad vaikas išvykęs... jis pas mane pagrindinis utilizatorius. Puslitrį blenderiuotų braškių, šiek tiek cukraus, 200 ml. pieno ir suvaro tokių kokteikių per dieną kokius 7 - 8 . Kamera didelė, bet ten mėsai jau nebebus vietos, teks man kokteilius siurbti
Papildyta:
Ką tik 2 kibirus braškių parsitysiau iš draugės (turėjo skubiai išvažiuoti savaitgaliui, tai liepė neštis), dar savo bliūdą ir mamos puskibirį ką tik pabaigiau į kamerą sutrynusi sudėti. Kai nėr blogai, bet kai per daug iš karto irgi blogai. Svarbiausia, kad vaikas išvykęs... jis pas mane pagrindinis utilizatorius. Puslitrį blenderiuotų braškių, šiek tiek cukraus, 200 ml. pieno ir suvaro tokių kokteikių per dieną kokius 7 - 8 . Kamera didelė, bet ten mėsai jau nebebus vietos, teks man kokteilius siurbti