Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

sveikutes.
as jau pradejau po truputi apipirkineti vaikus i darzeli, kadangi abu beveik viska isaugo, tai lauks smagus apsipirkimas doh.gif
labiausiai reik tai aptiniu rubu, bei smulkmenu visokiu.
vakar nupurkau abiems tapkutes i darza, tai mazajam ale kroksiukus. tiek jis ir nesios. megejas lakstyti be tapkiu.. visas i mama blush2.gif

reiks dar pizamos paieskoti...

o is dziugesniu ziniu tfu tfu tfu neprasikalbejus... mazas prasosi ant puoduku, visu reikalu...
na nutinka avariju, bet labai retai.
aisku miegam dar su pampiais, nes daug prigeriam
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2013 08 19, 07:34)
sveikutes.
as jau pradejau po truputi apipirkineti vaikus i darzeli, kadangi abu beveik viska isaugo, tai lauks smagus apsipirkimas doh.gif
labiausiai reik tai aptiniu rubu, bei smulkmenu visokiu.
vakar nupurkau abiems tapkutes i darza, tai mazajam ale kroksiukus. tiek jis ir nesios. megejas lakstyti be tapkiu.. visas i mama blush2.gif

reiks dar pizamos paieskoti...

o is dziugesniu ziniu tfu tfu tfu neprasikalbejus... mazas prasosi ant puoduku, visu reikalu...
na nutinka avariju, bet labai retai.
aisku miegam dar su pampiais, nes daug prigeriam

laba 4u.gif
po maza zingsnely y prieky ir atprasit visai nuo pampiu 4u.gif
man ir reik pradet savo vaika apipirkinet, nes nelabai turi ka apsirengt saltesniam orui smile.gif
del tapkuciu jauciu ir pas mus bus problema, nes namie vaiksto basas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 08 19, 09:05)
laba  4u.gif
po maza zingsnely y prieky ir atprasit visai nuo pampiu  4u.gif
man ir reik pradet savo vaika apipirkinet, nes nelabai turi ka apsirengt saltesniam orui  smile.gif
del tapkuciu jauciu ir pas mus bus problema, nes namie vaiksto basas  doh.gif

maniskis tai ri laukia ir namie basas. akmenys ir pan dalykai visai nebaisu. kaip tankas biggrin.gif visas i mama, tokio amziaus kaip buvau. blush2.gif
kiek save pamenu, tai ruodens pradzia budavo katorga, kai reikedavo priprasti batus nesioti... doh.gif
tai realiai tapkiu normaliai neesu neesu nesiojus, jos man tik trugdo
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2013 08 19, 13:35)
maniskis tai ri laukia ir namie basas. akmenys ir pan dalykai visai nebaisu. kaip tankas  biggrin.gif  visas i mama, tokio amziaus kaip buvau. blush2.gif
kiek save pamenu, tai ruodens pradzia budavo katorga, kai reikedavo priprasti batus nesioti... doh.gif
tai realiai tapkiu normaliai neesu neesu nesiojus, jos man tik trugdo

tai uzsigrudines jei pastoviai basas smile.gif na bet tures priprasti matys kad darzelyje visi su tapkem ir jam teks 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

mano mažoji atrado žaidimus vienai. T.Y.- pasiguldo arkliuką ir pradeda jį migdyti, klostyti, lopšinę traukti.. Taip dar nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 08 21, 09:21)
labas rytas,

mano mažoji atrado žaidimus vienai. T.Y.- pasiguldo arkliuką ir pradeda jį migdyti, klostyti, lopšinę traukti..  Taip dar nebuvo.

mes tai meskuti apsikabinam, ant soniuko atsigulam ir piktai pasakom, kad jau laikas juos uzkloti wub.gif wub.gif
Atsakyti
mergaites gal kam reikia dvieju vilnoniu maikuciu ilgom rankovem?
mums permazos unsure.gif
tik jas reikia reikai deti ant nuogo kuno, jos ne "kanda" kunelio. ziema dedavau, kaip apatine maikute, i darzeli. nors galima ir kaip bliuskute nesioti.. tik ant nuogo kuno.
ugis parasyta 104cm. raudonoje yra skylute, tik ji uzsiuta ax.gif
melina 15lt, raudona 10lt ax.gif
user posted image

ir stai tokius batus, jie visiskai nauji, odiniai. dydis 24, vidinis padukas 15cm

user posted image
noreciau uz tiek pat kiek ir mokejau... 89lt ax.gif
Atsakyti
Maniau namus rasiu kaži kelintam puslapyje, bet veiksmas ir čia vyksta biggrin.gif
Laba..

Prisiduodu, kad gyvi, sveiki, viskas čiki pas mus..
Atsakyti
Sveikos, seniai pas jus be rasiau. Gyvenam geri, va pazyma jau darzeliui priduota. Nuo siandien isejau atosotgu, tai primadieni eisim i svente, o poto laukia smagus pratinimasis.
Rubeliu prie pora dienu apsipirkom.Tik dar reiks peduciu, nes manau su 5vnt neprasisuksim biggrin.gif

Darom ant puoduko, lauke ir visur be pampio, pampis tik naktiniam miegeliui ax.gif

Del tpakuciu i grupe, sake jokiu croks'u ir pansiai, otopedines basutes ar batukai minksti...o taip daugiau nieko nesake, kad reikia. Aisku rubeliu, jei nutiktu avarija cool.gif

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu mūsų mažuosius darželinukus su nauja pradžia!!! 4u.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif kaip naujai pradziai tai siandien mazius gan gerai elgesi tikiuosi, kad kai praeis visas ydomumas nebus asaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 09 02, 13:07)
dekui  4u.gif kaip naujai pradziai tai siandien mazius gan gerai elgesi tikiuosi, kad kai praeis visas ydomumas nebus asaru  4u.gif

as kazka praleidau? tu vel nestuke.gif nestuke.gif
nu labai sveikinu ta proga 4u.gif 4u.gif

kaip kletckai darzelyje jauciasi?
mes tik pradesim lankyti ketvirtadieni...
Atsakyti