Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

Kaip dušna lauke doh.gif
Atsakyti
Sveikos, nu ir karstis lauke doh.gif Buvom pasipirkti, tai taip nusikaliau, kad sakes doh.gif K prikirto sriubos ir nuejo pietu miegelio. As einu kepti savo firmine kepta duona, nes vaakre sveciu laukiam ax.gif

Grazaus artėjančio savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
paguldziau skaitosi vaika ankciau pietu miega, kad anksciau keltusi tai jis parpia sau issijuosias, o jau reiks geit vaziuot doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vyras šiandien anksčiau baigė darba, tad nulėkėm pasivaiksčiot į kalniečiu parkeli. Tiek prisijuokiau biggrin.gif Mažoji pasakė, kad nori ''sisi'', nuvedžiau i pakrume, padarė, einam toliau, tai sumastė palei pat takeli vėl pritupt, maniau žaidžia, nes labai juokėsi, bet kad rimta padarys net nesitikėjau lotuliukas.gif juokėmės su vyru biggrin.gif Gerai kad maišiuka turėjau pasiėmus lotuliukas.gif

QUOTE(Flika @ 2013 07 04, 23:21)
vakare lepinsiuos..braškės, šaltas šampanas,

mmm cool.gif thumbup.gif

QUOTE(saulyteaa @ 2013 07 05, 09:43)
ir pykina ir labai dazni silpnumo priepuoliai, bet tikiuosi, kad greit praeis  smile.gif

Lengvo nešiojimo mirksiukas.gif Kad greičiau negerumai praeitu 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majoga @ 2013 07 06, 05:30)
Labas rytas  4u.gif

maniau man nesimiega bet pasirodo kad ne man vienai lotuliukas.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Kaip vakara leidžiat? ax.gif

QUOTE(saulyteaa @ 2013 07 06, 08:36)
maniau man nesimiega bet pasirodo kad ne man vienai  lotuliukas.gif
labas rytas  4u.gif

lotuliukas.gif Tikrai šiandien kotais nesimiegojo man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Majoga @ 2013 07 06, 20:42)
Kaip vakara leidžiat?  ax.gif

Esam Druskininkuose, vyrai isvare i naktine zvejyba, maziuke miega, o as su kokteiliuku sedziu balkone ir megaujuosi nuostabia akimirka smile.gif kaifas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Buvom porai dienų vėl kaimuke, mano jaunasis ūkininkas pas kaimynus vištas treniravo biggrin.gif
Šiandien laukiam svečių, kepsim šašlykus, vištytę, šaltas alutis, bus vyresnių vaikų, bus kas Flikiuką prižiūri, o man ramybė..

Tai tiek..
Atsakyti
Laba diena, mes šiandien buvom zoo sode smile.gif Mažoji daug ko bijojo hihihi.gif bet smagiai praleidom pusdienį smile.gif Labiausiai tigras patiko biggrin.gif nusipirkom milžiniška arbuza, šiandien kojos nekelsim iš namų lotuliukas.gif

Flika smagaus pasisėdėjimo mirksiukas.gif

QUOTE(Laili @ 2013 07 06, 23:11)
Esam Druskininkuose, vyrai isvare i naktine zvejyba, maziuke miega, o as su kokteiliuku sedziu balkone ir megaujuosi nuostabia akimirka smile.gif kaifas biggrin.gif

Oooo.... kaip fainai cool.gif baltai pavydžiu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Matau, visų savaitgalis turiningas smile.gif Kas zoosode, kas su kokteiliu balkone, kas su šašlais ir kompanija smile.gif Mes ir judesyje. Šeštadienį Raudondvario pilyje pusdienį praleidom, vakare - operetė Kauno pilyje, o paskui dar porą val. po senamiestį bastėmės. Vakar - vanduo smile.gif Šiandien vėl saule mėgausiuos smile.gif

kalbėjot apie pykinimą. Tai su šiuo nėštumu supratau, kad po širdim nešiojant J. manęs visai nepykino lotuliukas.gif dabar jau skaičiavau laiką... laimei, su lyg keturiolikta sav. nuėmė. Ir imbieras man nepadėjo...niekas nepadėjo.

Beje, ryt man echo smile.gif Jaudinuos...
Atsakyti