Kaip dušna lauke
Sveikos, nu ir karstis lauke Buvom pasipirkti, tai taip nusikaliau, kad sakes K prikirto sriubos ir nuejo pietu miegelio. As einu kepti savo firmine kepta duona, nes vaakre sveciu laukiam
Grazaus artėjančio savaitgalio
Grazaus artėjančio savaitgalio
paguldziau skaitosi vaika ankciau pietu miega, kad anksciau keltusi tai jis parpia sau issijuosias, o jau reiks geit vaziuot
Sveikos Vyras šiandien anksčiau baigė darba, tad nulėkėm pasivaiksčiot į kalniečiu parkeli. Tiek prisijuokiau Mažoji pasakė, kad nori ''sisi'', nuvedžiau i pakrume, padarė, einam toliau, tai sumastė palei pat takeli vėl pritupt, maniau žaidžia, nes labai juokėsi, bet kad rimta padarys net nesitikėjau juokėmės su vyru Gerai kad maišiuka turėjau pasiėmus
mmm
Lengvo nešiojimo Kad greičiau negerumai praeitu
QUOTE(Flika @ 2013 07 04, 23:21)
vakare lepinsiuos..braškės, šaltas šampanas,
mmm
QUOTE(saulyteaa @ 2013 07 05, 09:43)
ir pykina ir labai dazni silpnumo priepuoliai, bet tikiuosi, kad greit praeis
Lengvo nešiojimo Kad greičiau negerumai praeitu
Labas rytas
QUOTE(Majoga @ 2013 07 06, 05:30)
Labas rytas
maniau man nesimiega bet pasirodo kad ne man vienai
labas rytas
Kaip vakara leidžiat?
Tikrai šiandien kotais nesimiegojo man
QUOTE(saulyteaa @ 2013 07 06, 08:36)
Tikrai šiandien kotais nesimiegojo man
QUOTE(Majoga @ 2013 07 06, 20:42)
Kaip vakara leidžiat?
Esam Druskininkuose, vyrai isvare i naktine zvejyba, maziuke miega, o as su kokteiliuku sedziu balkone ir megaujuosi nuostabia akimirka kaifas
Sveikos,
Buvom porai dienų vėl kaimuke, mano jaunasis ūkininkas pas kaimynus vištas treniravo
Šiandien laukiam svečių, kepsim šašlykus, vištytę, šaltas alutis, bus vyresnių vaikų, bus kas Flikiuką prižiūri, o man ramybė..
Tai tiek..
Buvom porai dienų vėl kaimuke, mano jaunasis ūkininkas pas kaimynus vištas treniravo
Šiandien laukiam svečių, kepsim šašlykus, vištytę, šaltas alutis, bus vyresnių vaikų, bus kas Flikiuką prižiūri, o man ramybė..
Tai tiek..
Laba diena, mes šiandien buvom zoo sode Mažoji daug ko bijojo bet smagiai praleidom pusdienį Labiausiai tigras patiko nusipirkom milžiniška arbuza, šiandien kojos nekelsim iš namų
Flika smagaus pasisėdėjimo
Oooo.... kaip fainai baltai pavydžiu
Flika smagaus pasisėdėjimo
QUOTE(Laili @ 2013 07 06, 23:11)
Esam Druskininkuose, vyrai isvare i naktine zvejyba, maziuke miega, o as su kokteiliuku sedziu balkone ir megaujuosi nuostabia akimirka kaifas
Oooo.... kaip fainai baltai pavydžiu
Sveikos,
Matau, visų savaitgalis turiningas Kas zoosode, kas su kokteiliu balkone, kas su šašlais ir kompanija Mes ir judesyje. Šeštadienį Raudondvario pilyje pusdienį praleidom, vakare - operetė Kauno pilyje, o paskui dar porą val. po senamiestį bastėmės. Vakar - vanduo Šiandien vėl saule mėgausiuos
kalbėjot apie pykinimą. Tai su šiuo nėštumu supratau, kad po širdim nešiojant J. manęs visai nepykino dabar jau skaičiavau laiką... laimei, su lyg keturiolikta sav. nuėmė. Ir imbieras man nepadėjo...niekas nepadėjo.
Beje, ryt man echo Jaudinuos...
Matau, visų savaitgalis turiningas Kas zoosode, kas su kokteiliu balkone, kas su šašlais ir kompanija Mes ir judesyje. Šeštadienį Raudondvario pilyje pusdienį praleidom, vakare - operetė Kauno pilyje, o paskui dar porą val. po senamiestį bastėmės. Vakar - vanduo Šiandien vėl saule mėgausiuos
kalbėjot apie pykinimą. Tai su šiuo nėštumu supratau, kad po širdim nešiojant J. manęs visai nepykino dabar jau skaičiavau laiką... laimei, su lyg keturiolikta sav. nuėmė. Ir imbieras man nepadėjo...niekas nepadėjo.
Beje, ryt man echo Jaudinuos...