Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno rudens kleckai

user posted image

user posted image

Eina Vasara graži tarsi mama
Su vaikais, su paukščiais žaisdama,
Supasi ant laikrodžio rodyklių
Saulės sūnūs – spinduliai – išdykę.

Nemiegok ilgai – praeis pro šalį,
Nepavysi, neberasi kelio…
Tam kely su antpečiais geltonais
Jau budės Rugsėjis kapitonas.

O! Kad vasara nepasibaigtų!..
Bet Rugsėjis puola – bėkim gelbėt -
Laikrodžių neturim – turim laiko
Daug daugiau, nei laikrodyje telpa,

Bet pastoja kelią varnos pilkos…
Verkia pasilikusi viena,
Voro siūlu pririšta prie smilgos,
Paskutinė Vasaros diena…

user posted image

2011 m. rugpjūčio 31 d.

extazi_ - Patricija

2011 m. rugsėjo 5 d.

PauGita- Kamilė

2011 m. rugsėjo 7 d.

Fainika- Kamilė

2011 m. rugsėjo 8 d.

linciux8 - Fausta

2011 m. rugsėjo 9 d.

jolanta9 - Gustas
bova - Dominykas

2011 m. rugsėjo 10 d.

Atlan-tida - Armandas

2011 m. rugsėjo 13 d.

ellymay - Patricija
*Indrulka* - Mėta

2011 m. rugsėjo 20 d.

jeditux - Aistis

2011 m. rugsėjo 22 d.

dadute - Diana
saulyteaa - Ričardas

2011 m. rugsėjo 24 d.

Krisitina23 - Eimantas

user posted image

2011 m. spalio 2 d.

vilkra - Vaiva

2011 m. spalio 5 d.

dirishka - Artiomas

2011 m. spalio 7 d.

lekitra - Domas

2011 m. spalio 9 d.

cionge - Vėjas
Kataleja3 - Eirida

2011 m. spalio 11 d.

Flika - Lukas

2011 m. spalio 12 d.

Vaterlo - Jogailė
Majoga- Faustina

2011 m. spalio 14 d.

Lukute_79 - Lukas

2011 m. spalio 17 d.

sirdelexxx - Arijana
Vijora – dukrytė

2011 m. spalio 18 d.

Nika27 - Viktorija

2011 m. spalio 25 d.

salome - Rokas

2011 m. spalio 31 d.

mindingas - Austėja

user posted image

2011 m. lapkričio 8 d.

Laili - Rusnė

2011 m. lapkričio 17 d.

Notte - Augustas

2011 m. lapkričio 18 d.

Cassiopeia- Vytautas
peliukeee - sūnelis

2011 m. lapkričio 21 d.

Giorgita - Orestas

2011 m. lapkričio 22 d.

jurgitele_mc - Adukas
Annabeta - Simas

2011 m. lapkričio 24 d.

Mazutee24 - Austėja

2011 m. lapkričio 25 d.

snekaliukas - Liepa

2011 m. lapkričio 26 d.

Tanite - Paulius

2011 m. lapkričio 28 d.

jutoma - Paulius

user posted image

Mazutee24 - sausio 29 d.
mindingas - vasario 16 d.
Laili - vasario 18 d.
peliukeee - vasario 21 d.
PauGita- vasario 29 d.
cionge - kovo 18 d.
saulyteaa - balandžio 13 d.
snekaliukas - gegužės 15 d.
Vaterlo - liepos 18 d.
Nika27 - rugpjūčio 6 d.
jeditux - rugpjūčio 10 d.
Giorgita- rugpjūčio 11 d.
Fainika - spalio 7 d.
Flika - spalio 28 d.
dirishka - spalio 29 d.
sirdelexxx - lapkričio 9 d.
Lukute_79 - lapkričio 14 d.
Annabeta - lapkričio 20 d.
jutoma - gruodžio 8 d.
linciux8 - gruodžio 28 d.

user posted image

Naudingos nuorodos mamytėms

Lopšinių radijas
Mažylio receptai
Nuo metukų iki trejų
Apie mažųjų ožiukus
Ką turi valgyti 1-3 metų vaikas?
1-2 metukų vaikas. Koks jis?

INFORMACIJA

Jei norite prisijungti prie Kauno auksaspalvių mamyčių būrio, drąsiai prisijunkite prie mūsų, bendraukite.
Mūsų merginų albumas yra www.fotki.com Dėl prisijungimo duomenų reikia rašyti Flika, ji pas mus saugo šitos kertelės raktus.
Tačiau prisijungimo duomenys suteikiami realiai susitikus su mamytėm mūsų meet'uose ar stumdant vežimėlius.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 28 gegužės 2013 - 13:11
Aš pirma assa.gif yess.gif

Statybininkei 4u.gif Namučiai wub.gif

QUOTE(Mazutee24 @ 2013 05 28, 13:46)
Ačiū 4u.gif Būčiau antrus sukūrus  biggrin.gif

Labas dienas  4u.gif 

Lauke pabuvom, mergina miega, o mama nesąmonėm užsiiminėja  doh.gif  Reik eit bent žurnalą perskaityt.
Šiandien iš dalies negerą darbą padariau...  blush2.gif  Paskambinau į Maisto veterinarijos tarnybą ir paskundžiau vieną žuvies prekyvietę turguj šilainių. *****, pirkau šalto ir karšto rūkymo skumbrę (1 kart per n metų) ir įkišo sugedusią. O dar paklausiau kuri šviežia.... sakė, kad ale vakar vežta  mad.gif  mad.gif (pirkau šeštadienį) o sekmadienį jau neįmanoma valgyt buvo. Jeigu neturi užnugario, tai viskas gerai bus, turėtų normaliai patikrinti. Bet jeigu su skambučiu, tai nežinia kaip čia bus  g.gif  doh.gif

Dar ir koki gera darba padarei thumbup.gif dar mažu kas apsinuodis nuo tokios žuvies doh.gif šaunuolė, kad nenumojai ranka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majoga: 28 gegužės 2013 - 13:32
Tanite, įsivesk vadovės Nijolės nr ir nekils neaiškumų, tau į AŽ parašysiu jos mobilaus numerį..

Majoga, kaip judvi gyvenat?! Berods kažkada ieškojot kur kitur gyvent, ar maišausi jau?! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 28 gegužės 2013 - 13:36
QUOTE(Flika @ 2013 05 28, 14:31)
Tanite, įsivesk vadovės Nijolės nr ir nekils neaiškumų, tau į AŽ parašysiu jos mobilaus numerį..

dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2013 05 28, 14:36)

Oi, ne, mergyt, tokios valiutos "dėkui" - nepažįstu lotuliukas.gif Priimu grynais arba pavedimu lotuliukas.gif
Juokauju
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 05 28, 14:39)
Oi, ne, mergyt, tokios valiutos "dėkui" - nepažįstu  lotuliukas.gif Priimu grynais arba pavedimu lotuliukas.gif

tai, kad nepriimi grynais... verysad.gif Tik pavedimu... unsure.gif O mano sąskaitoj 00000
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 05 28, 14:31)
Majoga, kaip judvi gyvenat?! Berods kažkada ieškojot kur kitur gyvent, ar maišausi jau?!  g.gif

Ačiū gerai 4u.gif aha, ieškojom. Dabar jau viskas susitvarkė thumbup.gif budavo kad brolis vis siautėdavo, galų gale mama jį išspyrė. Tai dar jis bandė įsiprašyt atgal nes ir jo gražuolės motina juos išvarė lotuliukas.gif bandė man ant sažinės užlipt ale jo merga laukiasi ir jie turi miegot mašinoj doh.gif kai jo alga 4 i rankas lotuliukas.gif galiausiai viskas pasirodė melas, nei merga laukiasi nei ka. Jis išvažiavo i Norvegija prieš kelis mėnesius tai mums ramybė thumbup.gif kas pas jus gero? 4u.gif

Beje, nepasigyriau, maniškis mašina vakar nusipirko. Dėl ko aš esu laaabai nepatenkinta nes mašina dvidurė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2013 05 28, 13:46)

Šiandien iš dalies negerą darbą padariau...  blush2.gif  Paskambinau į Maisto veterinarijos tarnybą ir paskundžiau vieną žuvies prekyvietę turguj šilainių.

Kaip tik gerą darbą padarei, mums irgi bazėse buvo įkišę žuvį su pelėsiu doh.gif tai vežėm atgal, atidavė pinigus. Bet niekam nepranešėm, kažkaip užsimiršom.

Gražūs namučiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Majoga @ 2013 05 28, 14:54)
Beje, nepasigyriau, maniškis mašina vakar nusipirko. Dėl ko aš esu laaabai nepatenkinta nes mašina dvidurė  doh.gif

Su pirkiniu 4u.gif Kodėl nepasitarė su tavimi dėl mašinos? Kažkada turėjom dviejų durų mašiną, daugiau tokios nenorėčiau, ypač turint vaiką kaip nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laili @ 2013 05 28, 15:01)
Su pirkiniu 4u.gif Kodėl nepasitarė su tavimi dėl mašinos?  Kažkada turėjom dviejų durų mašiną, daugiau tokios nenorėčiau, ypač turint vaiką kaip nepatogu schmoll.gif

Jis kaip ir tarėsi, aš kategoriškai pasakiau, kad dvidurės mašinos nepirktu jokiais budais, kartais ir taip užsižaidžiam kol prisegam vaika i kėdute o kai dvidurė tai lipt tent..... nu žiauriai nepatogu schmoll.gif ta mašina tokia žema schmoll.gif atseit pirko nes mašina iš draugo tai tvarkinga, ale neprakišo jam š... kaip sakoma. Bet draugas irgi neveltui parduoda.. Draugo žmona ant dienu gimdys, tai supranta kad su dvidure nekas unsure.gif na o maniškis........ pykstu net labai... nešneku su juo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 05 28, 13:49)
tai, kad vakar vezta nereiskia, kad ji bus sviezia 4u.gif  o dar ir karstis prideda savo, bet vistiek turetu ziureti savo produktus ka pardavineja  g.gif

apie galiojimus ir t.t. viską žinau, nebereikalo 10 metų prekyboj pradirbus. Bet jeigu jau pardavinėji, turi pardavinėt šviežią žuvį. Tuo labiau, kad šalto rūkymo galiojimas yra 2 mėn... jeigu jau pardavinėja, tai turi žiūrėt ką parduoda.

QUOTE(Flika @ 2013 05 28, 13:50)
Aš esu kavinę įskundus, irgi maniau, kad nei kam ten rūpi, nei ką..bet ką tu manai, patikrino ir uždarė laikinai, kol pašalino pažeidimus thumbup.gif

Gerai būtų, nes ne pirmą kartą jau nusiperku ten "pagerintą" žuvį. Daugiau kojos ten nebus mano...

QUOTE(Majoga @ 2013 05 28, 14:30)
Dar ir koki gera darba padarei  thumbup.gif dar mažu kas apsinuodis nuo tokios žuvies  doh.gif  šaunuolė, kad nenumojai ranka  4u.gif

Tai jau taip... Mano vyrui su skrandžiu buvo negerai, bet nesmarkiai.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2013 05 28, 13:13)
buvom atlėkę, tik nesupratau kampo, durys užrakintos buvo, telefonų nr neturėjau. bandžiau tuos mygtukus prie durų spaust, nu nieko nevyko, tai pasivaikščiojom senamiesčiu ir namo grįžom. gal kitur pamokėlės persikėlė? ar kaip čia suprast?  g.gif

tai gal per anksti atvaziavot g.gif nes siaip tai ten pat vyksta tik ta kur duris atidaro truputi velavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2013 05 28, 16:15)
tai gal per anksti atvaziavot  g.gif  nes siaip tai ten pat vyksta tik ta kur duris atidaro truputi velavo  4u.gif

tai gal laikas pasikeitė? mes buvom 11 ten g.gif
Atsakyti