Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(rsc @ 2013 05 29, 19:58)
Pasidalinkit, kodel nereikes g.gif Gal ir kitiems naudinga bus informacija unsure.gif

nes nekapitalines sienos ir nesigriaus nuo iki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 29, 21:49)
nes nekapitalines sienos ir nesigriaus nuo iki mirksiukas.gif

Tikrai sveikinu 4u.gif
(kaip suzinojot? musu toks pats buto isplanavimas. Tai sake, kad kapitalines visos unsure.gif - galit ir i AZ, jei cia nenorit)
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 22:04)
Nežinau,kaip kituose miestuose ar namuose,bet pas mane tikrai ventiliacija mirusi...bandė vyras ir prapūst,ir prastuksent-nė krust,žvakę prikiši,jokio judesio.Tai va todėl ir žadu to gartraukio visai nedėt,kokia prasmė?Gal tie anglies filtriukai neblogai,bet kas pusmetį keist blink.gif ...kartą pakeisi,du ,pasimirš ar atsibos.Aha ir man įdomu,kodėl griovimas atšauktas?Man lupimas,skutimas,betonavimas ir t.t.prasideda šį savaitgalį.

Skambinkt ir jūs dėl užakusiu kanalų, gal pravalys biggrin.gif

QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 22:04)
Tikiuosi numest bent 5 kg per tą laiką lotuliukas.gif

Viltis- durnių motina drinks_cheers.gif

Aš be virtuvės pusantrų metų, o sugebėjau priaugt 5kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 29, 18:27)
4u.gif  Oj aš ir drabužinei plokštes pati skaičiavau, man patinka  thumbup.gif Nors dirbu meno srity lotuliukas.gif
Pas mane ketsus, na realiai tai nieko jie nenusiplauna, bent jau indaplovėj, o rankom brūžint nebandžiau blush2.gif  Bet kiek skaičiau, tai tokie ir skirtumai - emaliuoti lengviau prižiūrimi, bet puodai slidinėja, o ketaus vaizdas prastesnis, bet puodai prikimba, na ir gi ilgaaaaaamžiai jie bigsmile.gif  biggrin.gif

Man irgi reikia drabužinės doh.gif Gal turi projektą kokį, niekaip nesugalvoju kaip čia protingiau ir patogiau pasidaryt doh.gif Plokštes pjausim patys rolleyes.gif
QUOTE(veterane @ 2013 05 29, 18:47)
kas kokiu komentaru, pasiulymu  g.gif

Ar būtina plautuvė prie lango? Kodėl visi taip stengiasi prie langelio plautuvę įmontuot biggrin.gif
Atsakyti
Prie lango plautuvė tinka toms,kuros yra švaruolės-stropuolės.ar kurios tik kokį puodelį išsiplauna,o visa kita indaplovėje.Pas marčią name prie lango,šviesu,vaizdas gražus prieš akis,bet langas tai dažnokai apniauktas biggrin.gif Kad ir stengiesi,vistiek jis apsitaško,o turint du pametinukus,su skuduru stovėt ir gaudyt tuos lašus tikrai nėra nei laiko,nei noro.taigi,dažnai vaizdelis būn ne koks.Kai planuos naują virtuvęmsakė jokiu būdu kriauklės po langu nedės.Bet man gražu vistiek 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na va, pabraize mums virtuves plana, kuriuo as visiskai neesu patenkinta sad.gif kazkaip nekaip man atrodo... tik niekaip nesugalvoju ka keist... Padesit?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 05 30, 00:26)
Man irgi reikia drabužinės  doh.gif Gal turi projektą kokį, niekaip nesugalvoju kaip čia protingiau ir patogiau pasidaryt  doh.gif Plokštes pjausim patys  rolleyes.gif

Ar būtina plautuvė prie lango? Kodėl visi taip stengiasi prie langelio plautuvę įmontuot  biggrin.gif

Va va, eikit į drabužinių temą, pasipasakokit ką priplanavot, tai gal ir aš kokią mintį nudžiausiu biggrin.gif
Visai man su ja niekas nesigalvoja.

Na mano atveju buvo išeitys dvi: arba plautuvė prie lango, arba kaitlentė biggrin.gif Svarsčiau labai ilgai, dar niekad taip sunku apsispresti nebuvo.... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 30, 08:47)
Prie lango plautuvė tinka toms,kuros yra švaruolės-stropuolės.ar kurios tik kokį puodelį išsiplauna,o visa kita indaplovėje.Pas marčią name prie lango,šviesu,vaizdas gražus prieš akis,bet langas tai dažnokai apniauktas biggrin.gif Kad ir stengiesi,vistiek jis apsitaško,o turint du pametinukus,su skuduru stovėt ir gaudyt tuos lašus tikrai nėra nei laiko,nei noro.taigi,dažnai vaizdelis būn ne koks.Kai planuos naują virtuvęmsakė jokiu būdu kriauklės po langu nedės.Bet man gražu vistiek 4u.gif

biggrin.gif O pas dukrą turbūt švarus langas? rolleyes.gif

QUOTE(Sonie @ 2013 05 30, 08:54)
Sveikos  4u.gif

na va, pabraize mums virtuves plana, kuriuo as visiskai neesu patenkinta sad.gif kazkaip nekaip man atrodo... tik niekaip nesugalvoju ka keist... Padesit?

user posted image

Kažkaip darbastalio mažoka tarp viryklės ir plautuvės rolleyes.gif Kažkurią stumtelčiau į dešinę po langu ax.gif
Atsakyti
Laba virtuviu fanams 4u.gif Vakar uzsakiau savo virtuvele, belieka sulaukt remontu pabaigos 4u.gif smile.gif Gal kuri domejosi imontuojamais gartraukiais, gal kuri turit ir galit parekomenduoti kazka? Darysiu imontuojama su filtru neistraukiama, paslepta. Kazka panasaus i si
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ambra*: 30 gegužės 2013 - 08:03
QUOTE(*Ambra* @ 2013 05 30, 09:02)
Darysiu imontuojama su filtru neistraukiama, paslepta. Kazka panasaus i si

drinks_cheers.gif Mano toks pats, bet dar nenaudoju, tai neturiu ką pasakyt apie jį.
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2013 05 30, 08:54)
Sveikos  4u.gif

user posted image

Man irgi nelabai, kai kaitlentė ir dujinė šalia, kažkaip traukčiau.
O kokie patalpos išmatavimai? Kur įėjimas?

Mūsų drabužinė 2kv.m., tai ką ten bepatarsi biggrin.gif Noooors braižinėjau ne trumpiau, nei virtuvę biggrin.gif Nu ok ok nueisiu į tą temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 30, 09:22)
Mūsų drabužinė 2kv.m., tai ką ten bepatarsi biggrin.gif Noooors braižinėjau ne trumpiau, nei virtuvę biggrin.gif Nu ok ok nueisiu į tą temą biggrin.gif

Tai mano 4kv lotuliukas.gif Jo, pasirodykit 4u.gif Aš tik padvigubinsiu ir man tiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 30, 09:22)
Man irgi nelabai, kai kaitlentė ir dujinė šalia, kažkaip traukčiau.
O kokie patalpos išmatavimai? Kur įėjimas?

I kuria puse trauktumet? g.gif
Virtuve mano mazyte, 6.65 kv.m. Iejimas gaunas is desinio kampo. Dar pabraize kita varianta. Sis man priimtinesnis, tik vat nezinau del kaitlentes ir kriaukles. Saldytuvo vistik nusprendeme neintegruot....

Kuris Jums geresnis?
user posted image
Atsakyti