Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(aiduke @ 2013 05 29, 15:36)
4u.gif Vat tikrai įdomu kaip apeiti gartraukį,nes ten sakė,kad nebus ledų,vadinasi juostos bus neištisinės g.gif

Na tai, gartraukio neapeisi g.gif , bet kitur istisinis ledas tongue.gif , o sviesa bus nuo gartraukio
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 29, 16:32)
Koks keistas baldžius  doh.gif
Nors ir man patarinėjo kaitlentę dėt toliau nuo lango, neva nepatogu bus ar pan, o aš vis tiek savo - minimaliai palikt liepiau, tai 12cm paliko. Nu kur jau ten, 210cm virtuvėj  doh.gif

O dėl kaitlenčių, sutinku drinks_cheers.gif Jei dujinė, tikrai kam ten mokėt daug, nebent būtinas dvigubas degimas tarkim (nors mūsiškėj yra, o aš net nežinau, kam jis biggrin.gif ), o ir kainos nėra jau ten baisiai didesnės už šlioserius tarkim virpulai ar elektroliuksai g.gif Bošą ir tą galima už 600lt lyg pajamt. Ten plius minus šimtas.
Papildyta:
Pasitikslinau - tikrai galima biggrin.gif
http://www.vup.lt/Bu...-1256-1577.html

Tik kad bošas už tokią kainą ne su ketaus laikikliais.

Vat nuo sito Bosch-iuko tikrai puodas nuleks ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 29 gegužės 2013 - 17:37
QUOTE(veterane @ 2013 05 29, 18:24)
papaise mums virtuve. Ant virsutiniu spinteliu nebus metalinio remelio, nzn kodel taip nupiese  smile.gif  ir apatines spinteles visos tamsiai rudos, be sviesios apacios.
user posted image

kas kokiu komentaru, pasiulymu g.gif
Atsakyti
ir cia dergiates blink.gif ne nu atsiprasau, bet gal nustokit. kas cia per iskreiptas jumoro jausmas doh.gif
Atsakyti
Ne i tema, bet noriu pasidziaugti, kad nereikes jokiu projektu sienu griovimui clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2013 05 29, 17:24)
papaise mums virtuve. Ant virsutiniu spinteliu nebus metalinio remelio, nzn kodel taip nupiese  smile.gif  ir apatines spinteles visos tamsiai rudos, be sviesios apacios.

Graži, didelė, ervi, šviesi virtuvė thumbup.gif
Man patinka 4u.gif

QUOTE(ariogala @ 2013 05 29, 18:34)
Na tai, gartraukio neapeisi  g.gif  , bet kitur istisinis ledas  tongue.gif , o sviesa bus nuo gartraukio
Papildyta:

Vat nuo sito Bosch-iuko tikrai puodas nuleks ....

Ė, bet pas mane gartraukyje priekyje lemputės g.gif

drinks_cheers.gif Pasakojau, kaip užkabinau keptuvės renkeną ir lėkė ana doh.gif Va nuo tokių panašių grotelių.

QUOTE(Flirt @ 2013 05 29, 19:40)
Ne i tema, bet noriu pasidziaugti, kad nereikes jokiu projektu sienu griovimui clap.gif  clap.gif  clap.gif

thumbup.gif alc.gif
Galima ta proga ir pasidergt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 29, 19:40)
Ne i tema, bet noriu pasidziaugti, kad nereikes jokiu projektu sienu griovimui clap.gif  clap.gif  clap.gif

Super! bigsmile.gif
Atsakyti
I sveikata, chebryte vacation4.gif Kaip man palengvejo thumbup.gif Nustebau labai, kazkaip net nesitiki bigsmile.gif
Atsakyti
dar iskilo klausimas... yra garstraukiui ta skyle sienoje... kazi ar ne geriau tie angliniai filtriukai... senuose namuose tos ventiliacijos angos nuo amziaus gal uzsinesa, abejoju ar kas valo pravalo ir nezinau oi nezinau, kaip tada tas gartraukis veiks
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 29, 18:40)

Pasidalinkit, kodel nereikes g.gif Gal ir kitiems naudinga bus informacija unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 29, 20:42)
dar iskilo klausimas... yra garstraukiui ta skyle sienoje... kazi ar ne geriau tie angliniai filtriukai... senuose namuose tos ventiliacijos angos  nuo amziaus gal uzsinesa, abejoju ar  kas valo pravalo  ir nezinau oi nezinau, kaip tada tas gartraukis veiks

Pasitikslink del valymo. Musu name tai tikrai valo. Net skelbimas buvo, kad gali siuksliu virtuvej/vonioj is angos but rolleyes.gif
Atsakyti
Nežinau,kaip kituose miestuose ar namuose,bet pas mane tikrai ventiliacija mirusi...bandė vyras ir prapūst,ir prastuksent-nė krust,žvakę prikiši,jokio judesio.Tai va todėl ir žadu to gartraukio visai nedėt,kokia prasmė?Gal tie anglies filtriukai neblogai,bet kas pusmetį keist blink.gif ...kartą pakeisi,du ,pasimirš ar atsibos.Aha ir man įdomu,kodėl griovimas atšauktas?Man lupimas,skutimas,betonavimas ir t.t.prasideda šį savaitgalį.Tikiuosi numest bent 5 kg per tą laiką lotuliukas.gif
Papildyta:
Veteranės virtuvė graži,gražu,kai tiek vietos,nesugrūsta
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 05 29, 20:58)
Pasitikslink del valymo. Musu name tai tikrai valo. Net skelbimas buvo, kad gali siuksliu virtuvej/vonioj is angos but rolleyes.gif

bigsmile.gif ideja, ryt i savivaldybe apskambinsiu ir paklausiu, kokia valymu tvarka, o tada Sity Cervisa uzklausiu... te pravalo skubiai

bet kip tos siuksles iskris jeigu ten groteles buna... pas mane jos tokios smulkiu rastu, kad nebent koks aguonos grudelis pralystu, bnet pipiras butu per didelis.
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 29, 21:11)
bigsmile.gif  ideja, ryt i savivaldybe apskambinsiu ir paklausiu, kokia valymu tvarka, o tada Sity Cervisa uzklausiu... te pravalo skubiai

bet kip tos siuksles iskris jeigu ten groteles buna... pas mane jos tokios smulkiu rastu, kad nebent koks aguonos grudelis pralystu, bnet pipiras butu per didelis.

Pas mus nelabai smulkios, tai tokiu lyg dulkiu radau ant grindu unsure.gif
Atsakyti