Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(xde @ 2013 05 29, 16:25)
O Bosch neieškote?Meistrai ir ne tik giria Bosch indaploves  labiau nei Electrolux.

Sunkiai įtikima,nes anksčiau skaičiau jo nuomonę apie Schloser-kaip techniką,gaminamą nežinia kur,ar ne LT garažuose doh.gif

Speedy nepatarė tokios pirkt,tik už norimą pirkėjos kainą turbūt nieko blatniau neišeitų nei schloseris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 29, 15:16)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Tai jie palapinių neatsiveža????? blink.gif

butas nedidelis - netilps, laiptinese - irgi, balkone jau uzimat - uzmustos vietos... kieme - irgi gi neduldysi ant suoliuku... nes jie nusedeti kito kalibro diedu. po langais auga medis - palapine netiklsp, medzio kirs negalima. lieka virtuve wub.gif
Atsakyti
Ai, merginos, baikit jau jūs apie tą moterėlę, nu gyvena kitam pasauly, tegu gyvena smile.gif

Speedy peikė Schloser, bet apie kaitlentes jis yra pasakęs taip - kas jose gali gest?? Taip kad tik dizainą galima žiūrėt. Indukcinės kitas reikalas. O dujinėse, iš tiesų, svarbu dujų nuotėkio apsauga kad būtų ir vsio.

O tą sofką žadat kur dėt - palei langą ar palei sieną? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 05 29, 14:16)
Dėkite įfrezuojamus LED-us, spalva turi būti šiltai balta (bet patikrinkite, kad tikrai tokia būtų, nes dažnai šilta-balta būna kaip šalta. Atkreipkite dėmesį, kad būtų stiprūs ledai, tai nešvies ,,taškeliais", bus vientisa šviesa. Jeigu sudomins kokius dėti, tai paklausiu vyro, nes mes sudėję įfrezuotus, stipresnius, šiltai baltus, tai super smile.gif Frezavo per visas spinteles ištisai, be jokių nutraukimų.

4u.gif Vat tikrai įdomu kaip apeiti gartraukį,nes ten sakė,kad nebus ledų,vadinasi juostos bus neištisinės g.gif
Atsakyti
palei langa iki puses lango beviek, o per kita puse bus galima islyst i lauka - palaistyti prieskonius
Atsakyti
Nes matot dabar prisiminiau save, kai pradėjau ieškot info apie virtuves, tai tokie visokie nukrypimai laaaaabai daug papildomo laiko reikalauja, kol surandi reikalingą info 4u.gif AIšku, be nukrypimų neapsieisim, bet per dvi temas po kelis psl apie tą patį - aaaaaj, gal jau gana drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 16:27)
Jau atsibodau,nepykit 4u.gif Flirt virtuvės pvz,jei vietoj kaitlentės dėčiau plautuvę,o maždaug kur plautuvė ten būtų kaitlentė ,darbastalis ir šaldikas.tuomet blogai džiovykla šone,ar ne?nebent susiplaut ir po to sudėliot?Ar palikt prieštvaninį išplanavimą plautuvė-darbastalis-kaitlentė -šaldytuvas ir nesukt smegenų,kurių ir taip ne fontanai lotuliukas.gif

Pabraižiau kaimietiškai, nepykit blush2.gif Kitos tai gražiai moka... spalvotai blush2.gif wub.gif

Čia toks standartinis labiau išdėstymas.
user posted image
Atsakyti
Mindija,dėkui,gerai pabraižėt,apie tai ir kalbėjau baldžiui,bet sakė,kaitlentė negerai prie šaldytuvo,o virš plautuves būtina džiovykla.Dėl kaitlenčių-Speedy taip,PATARĖ ne SIŪLĖ,kaip kažkas paminėjo,o rinktis yra keletas variantų už tokią sumą.Nematau jokio reikalo mokėti tūkstančius ten,kur galima mokėti vidutiniškai smile.gif Man svarbu,kad būtų ne griozdiška,kad puodai stabiliai laikytųsi ir tame puode skanus patiekalas gamintųsi smile.gif
Atsakyti
papaise mums virtuve. Ant virsutiniu spinteliu nebus metalinio remelio, nzn kodel taip nupiese smile.gif ir apatines spinteles visos tamsiai rudos, be sviesios apacios.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 29 gegužės 2013 - 16:25
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 17:23)
Mindija,dėkui,gerai pabraižėt,apie tai ir kalbėjau baldžiui,bet sakė,kaitlentė negerai prie šaldytuvo,o virš plautuves būtina džiovykla.Dėl kaitlenčių-Speedy taip,PATARĖ ne SIŪLĖ,kaip kažkas paminėjo,o rinktis yra keletas variantų už tokią sumą.Nematau jokio reikalo mokėti tūkstančius ten,kur galima mokėti vidutiniškai smile.gif Man svarbu,kad būtų ne griozdiška,kad puodai stabiliai laikytųsi ir tame puode skanus patiekalas gamintųsi smile.gif

Koks keistas baldžius doh.gif
Nors ir man patarinėjo kaitlentę dėt toliau nuo lango, neva nepatogu bus ar pan, o aš vis tiek savo - minimaliai palikt liepiau, tai 12cm paliko. Nu kur jau ten, 210cm virtuvėj doh.gif

O dėl kaitlenčių, sutinku drinks_cheers.gif Jei dujinė, tikrai kam ten mokėt daug, nebent būtinas dvigubas degimas tarkim (nors mūsiškėj yra, o aš net nežinau, kam jis biggrin.gif ), o ir kainos nėra jau ten baisiai didesnės už šlioserius tarkim virpulai ar elektroliuksai g.gif Bošą ir tą galima už 600lt lyg pajamt. Ten plius minus šimtas.
Papildyta:
Pasitikslinau - tikrai galima biggrin.gif
http://www.vup.lt/Bu...-1256-1577.html

Tik kad bošas už tokią kainą ne su ketaus laikikliais.
Atsakyti
Pas jus,Gabyy,ketaus laikikliai?Kaip su jų valymu?Aš ir Siemenso dujinę kažkur užmačius buvau 609 lt drinks_cheers.gif Jūsų virtuvė labai miela,kad ir maža,bet viskas kompaktiška.Skaičiau ankstesnėse temose,kaip skrupulingai viską susiskaičiavote centimetrais,šaunuolė smile.gif Aš su matematika susipykusi,o tas baldžius visai išderino mane biggrin.gif Antradienį atvažiuja kitas vyrukas,tikiuosi ne toks "zanuda" biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Oj aš ir drabužinei plokštes pati skaičiavau, man patinka thumbup.gif Nors dirbu meno srity lotuliukas.gif
Pas mane ketsus, na realiai tai nieko jie nenusiplauna, bent jau indaplovėj, o rankom brūžint nebandžiau blush2.gif Bet kiek skaičiau, tai tokie ir skirtumai - emaliuoti lengviau prižiūrimi, bet puodai slidinėja, o ketaus vaizdas prastesnis, bet puodai prikimba, na ir gi ilgaaaaaamžiai jie bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti