Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Flirt @ 2013 05 29, 15:47)
Tik pridesiu, kad sofkutei turi buti atskira ir maza erdve, va tep va tongue.gif  Ech, bet ka as cia kaimietem isaiskinsiu irnesakyk.gif

... kur tik apsidirbę visus darbus gali susėsti visa šeima ir bendrauti, bendrauti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 29, 14:39)
Ne, aš irgi nieko blogo prieš jas neturiu, tik bandau ją įsivaizduoti 2, 5m pločio virtuvytėj rolleyes.gif  Na, bet gal ir įmanoma smile.gif O ją jau turit ar jau numatę, kokia ji bus, ar tik po virtuvės įrengimo ieškosit?

1,2 plocio jau numatyta tik pagaminti reikes

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 05 29, 14:34)
Baikit juokus blink.gif paskaitykit šiuo metu labai išpopuliarėjusią temą "Virtuvė kartu su svetaine" - jokių sofkučių virtuvėje schmoll.gif  gi tokios pasaulinės tendencijos  unsure.gif
lotuliukas.gif

gi tokios pasaulinės tendencijos thumbup.gif drinks_cheers.gif
o jeigu jos po metu pasikeis... tendencijos bus virtuves su sopkutemis g.gif kaip man tada elgtis reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 29, 13:53)
... kur tik apsidirbę visus darbus gali susėsti visa šeima ir bendrauti, bendrauti...  mirksiukas.gif

nes kitep nevalia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 29, 14:47)

Tik pridesiu, kad sofkutei turi buti atskira ir maza erdve, va tep va tongue.gif  Ech, bet ka as cia kaimietem isaiskinsiu irnesakyk.gif

miestiete vesk kaimietes i prota , tik pati slapcia sopkutes nepasidaryk ir i kumsti nezvenk lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 05 29, 14:53)
... kur tik apsidirbę visus darbus gali susėsti visa šeima ir bendrauti, bendrauti...  mirksiukas.gif

o dirbti kartu virtuveje negalima ? bendrauti joje negalima? g.gif
ant sopkutes
Atsakyti
Sėdžiu bombardava iš pasiutimo smile.gif Tik ką išleidau baldžių,firmos savininką.Viską,ko pageidavau,supeikė,viskas neįmanoma,viskas blogai schmoll.gif Penktadienį paskaičiuos,kiek mano norai verti.Ledų jis įfrezuoti negali,to negali,kitkas nepatogu ir pan.pribraižė stalčiukų-dėžiukių,be rankenų jam negerai,plautuvė kitoj vietoj negerai,stalviršį kitaip dėti negerai...rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 4u.gif Mesiu jį per bortą,ale kaina vistiek domina smile.gif Ojezau,kaip pavydu toms,kurios jau kavinasi ant savo sofkučių,ar prie naujų stalų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 29, 15:58)
gi tokios pasaulinės tendencijos  thumbup.gif   drinks_cheers.gif 
o jeigu jos po metu pasikeis... tendencijos bus virtuves su sopkutemis  g.gif  kaip man tada elgtis reiks  g.gif

nugis labai paprastai - susiveržti diržus ir sekti tendencijoms bent jau iš paskos... vis geriau, nei jų nežinoti thumbup.gif
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 29, 16:01)
o dirbti kartu virtuveje negalima ? bendrauti joje negalima?  g.gif 
ant sopkutes

schmoll.gif jokiu būdu schmoll.gif šiukštu nono.gif koks čia dabar bendravimas dirbant? blink.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 29 gegužės 2013 - 15:06
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 29, 16:01)
o dirbti kartu virtuveje negalima ? bendrauti joje negalima?  g.gif 
ant sopkutes

Galima galima..... ant sopkutės dar ir kitkas galima thumbup.gif Kam stalviršį zulint? biggrin.gif
Bendrai ką aš išmanau doh.gif Mūsų kaime viskas tik ant šieno ir potamsiais blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 16:04)
Sėdžiu bombardava iš pasiutimo smile.gif Tik ką išleidau baldžių,firmos savininką.Viską,ko pageidavau,supeikė,viskas neįmanoma,viskas blogai schmoll.gif Penktadienį paskaičiuos,kiek mano norai verti.Ledų jis įfrezuoti negali,to negali,kitkas nepatogu ir pan.pribraižė stalčiukų-dėžiukių,be rankenų jam negerai,plautuvė kitoj vietoj negerai,stalviršį kitaip dėti negerai...rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 4u.gif Mesiu jį per bortą,ale kaina vistiek domina smile.gif Ojezau,kaip pavydu toms,kurios jau kavinasi ant savo sofkučių,ar prie naujų stalų 4u.gif

g.gif Neįmanomo nėra nieko smile.gif Meskit... galit net per langą.... kelintam aukšte gyvenat? biggrin.gif

Ooooo... koks pažįstamas jausmas wub.gif
Atsakyti
o sopkute man reikalinga ir del to , kad daznai buna progu, kai turime tiek sveciu, kad jie nebetelpa nei kambariuose, nei balkone , o sopkute bus 2in1

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 05 29, 15:10)
Galima galima..... ant sopkutės dar ir kitkas galima thumbup.gif Kam stalviršį zulint? biggrin.gif
Bendrai ką aš išmanau doh.gif Mūsų kaime viskas tik ant šieno ir potamsiais blush2.gif

as kaimietiskai santuriai bandziau per aplink prie esmes... aciu uz tiesesni kelia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 29 gegužės 2013 - 15:15
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 29, 16:14)
o sopkute man reikalinga ir del to , kad daznai buna progu, kai turime tiek sveciu, kad jie  nebetelpa nei kambariuose, nei balkone , o sopkute bus 2in1

blink.gif blink.gif blink.gif Tai jie palapinių neatsiveža????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 29, 16:13)
o sopkute man reikalinga ir del to , kad daznai buna progu, kai turime tiek sveciu, kad jie  nebetelpa nei kambariuose, nei balkone , o sopkute bus 2in1

o siaube blink.gif tai nejaugi svečius ant sopkutės 2in1 virtuvėje guldysit? doh.gif
ne ne ne schmoll.gif geriau jau palapinėse 4u.gif
(sorry, per daug prisiskaičiau pasaulinių tendencijų, niekaip negaliu pamiršt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2013 05 29, 11:54)
Dėl to purškimo neįsivaizduoju, kaip jis vadinasi. Aš dėl technikos darau taip - liepiu draugui išrinkti tai, kas techniškai ir finansiškai mums priimtiniausia
Na ką, prasidės paieškos iš naujo  doh.gif

O Bosch neieškote?Meistrai ir ne tik giria Bosch indaploves labiau nei Electrolux.
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 14:01)
Schloser siūlo ir Speedy

Sunkiai įtikima,nes anksčiau skaičiau jo nuomonę apie Schloser-kaip techniką,gaminamą nežinia kur,ar ne LT garažuose doh.gif
Atsakyti
Jau atsibodau,nepykit 4u.gif Flirt virtuvės pvz,jei vietoj kaitlentės dėčiau plautuvę,o maždaug kur plautuvė ten būtų kaitlentė ,darbastalis ir šaldikas.tuomet blogai džiovykla šone,ar ne?nebent susiplaut ir po to sudėliot?Ar palikt prieštvaninį išplanavimą plautuvė-darbastalis-kaitlentė -šaldytuvas ir nesukt smegenų,kurių ir taip ne fontanai lotuliukas.gif
Atsakyti